Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Bejn said:

Manastir Šaolin je par hiljada kilometara udaljen od Tibeta. Nisam znao da su tamo boravili tibetanski kaluđeri. Inače Šaolin je poznat po borilačkim veštinama, pre svega. 

Druže, koga boli kurac, bubam poente radi, vjerujem da je jasno šta je suština komentara bila.

Posted
1 hour ago, forumko topic said:

Ko će pre na teren, Nvora, Grejem ili Darko Plavšić? 

Bolomboy-Graham-Plavšić-Nwora

Posted
4 hours ago, božija noga said:

Osim što imamo ministra odbrane (Semi). Imamo i momke koji vode naš napad. Zanimljiv stats. 

Strong defense is teamwork; one notable factor is all key CZV players with >25 mins per game showing high offensive ratings: C. Moneke | Off Rtg 126.5 in 25 mins C. Miller-McIntyre | 121 in 30 mins N. Kalinic | 118.4 in 26 mins J. Nwora | 114.5 in 30 mins

Ima tu dosta razloga za optimizam, pogotovo se ova petorka po meni izdvaja kao jedna od najboljih u citavoj EL. Plave kolone su league percentiles.

Spoiler

EqWxGOX.png

Dok ovdje npr ima shot map vasih protivnika ove sezone u EL, odakle se moze izvuci zakljucak neki da vam mozda uskoro slijedi i neka regresija obzirom na league average i trenutno stanje koje je vama u oba smjera za 10% bolje od tog ligaskog prosjeka.

Spoiler

ZCLCwAo.png

Odbrana

• Like 1
  • Thanks 3
Posted
5 hours ago, K.Dot said:

Sinoc kad se zakuvalo ono na centru oko Nunna, kada je krenulo gurkanje, Odzelej prvi u borbenim redovima, bukvalno je doleteo da se postavi između Miljena i igrača Pao. 

Kaze moj mali "kao da je jedva cekao da se neko drzne". :)

• Ha-ha 2
Posted
20 minutes ago, Wook said:

Truba je Dubai. Trebalo bi to da se dobije.

Osakaćeni su povredama, ako ne bude igrao Kabengele biće lepa prilika da se dobije.

Posted
12 minutes ago, Čočo said:

Ako njima ne igra Musa i Kabangele, dobijamo. 

Musa ne igra sigurno, kao ni Bertans, Mason i Žaite. Avramović, Kabengele, Anderson i Preplič nisu igrali večeras, s' tim da ne znam stvarno razlog neigranja Prepeliča.

Posted

E sada oni vezuju utakmice kod kuće danas pa u nedelju pa opet protiv nas u utorak.

Ne znam kada mi idemo tamo i koja je praksa jer je utakmica po našem već u 17h. Ne treba zanemariti faktor putovanja i vremensku razliku. 

Iskreno se nadam bar jednom od povredjenih igrača, ako može još protiv Budućnosti.

Posted

Ma igrace im svi verovatno osim ovih sto su od ranije na duze povredjeni...

Samo da nastavimo sa nasom igrom i ne brinem a i ne zameram i da izgubimo.

Posted
24 minutes ago, Godzo said:

E sada oni vezuju utakmice kod kuće danas pa u nedelju pa opet protiv nas u utorak.

Ne znam kada mi idemo tamo i koja je praksa jer je utakmica po našem već u 17h. Ne treba zanemariti faktor putovanja i vremensku razliku. 

Iskreno se nadam bar jednom od povredjenih igrača, ako može još protiv Budućnosti.

Pa valjda ce Nvora biti spreman za Dubai. Valjda…