Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kao umereni pesimista uopste se nisam bojao vecerasnje utakmice, znao sam da cemo lagano dobiti jer imamo alate da zatvorimo i njihove iznudjene small ball lineup-ove i za sada imaju ocajnu sutersku sezonu.

Nastelovace se oni u nekom trenutku ali to sad vec i nije nas problem.

Uz ocajan procenat za tri i sve povrede koje imamo dobijamo Pao sa 18 razlike. Deluje zastrasujuce al' aj da ne padam u nesvest tek krecu gostovanja pa cemo videti kako ce ici.

Butler bi mogao biti kapitalac na nivou evrolige i za sada je sve ok. Deluje kao prizeman momak i vidi se zelja da se integrise u tim, ohrabrujuce.

Posebno zadovoljstvo sto sam video Cartera u hali.

• Like 10
Posted (edited)

Svaka čast Bagziju i Dozetu na selekciji ekipe… 🤪

Čočo čini mi se ili drugi kolega forumaš su rekli da strpamo jaja veceras Atamanu u usta. Ja bih samo da vam se požalim da su mi se jaja mnogo ojela i da mažem Niveu već treći put, ali nema veze

Kada sam rekao da bih pre gledao Vladimira Stojkovića u hali nego Lessorta, nije se većina složila sa mnom. Dodje čovek da provocira i na kraju pojede govno veliko kao dve banane. 

Pobeda za Štimaru ! ❤️

Edited by mindgame
  • Like 3
Posted
1 hour ago, Medranotzz said:

Apropo Bolomboja to je minimum 9 meseci bez igre, duga pauza i nisam bas siguran koliko tu moze biti kosarke ove sezone. Ratnik je to veliki i sigurno da ce dati sve od sebe ali treba tu svasta nesto da se slozi…

Sumnjam da ima više ozbiljne košarke za njega. Neka ubode neki milionskiugovor u Kini ili Arabiji i to je to.

• Ha-ha 2
  • Tuzno 2
Posted
8 hours ago, Bogoljub Gagic said:

Батлер ми делује као офанзивно највећи таленат који ће играти код нас.

Капитен најгори играч ЕЛ ❤️

Devonte Graham ce isto da se pita

• Like 4
Posted

Valjalo bi da Nwora i Graham poskidaju čizme, ako ne za Dubai makar za Monaco.

Sinoć smo bili prilično umorni u završnici, sem Čime koji je malo igrao u prvom p. CMM je baš bio crkao u jednom momentu.

Posted

Dobro jutro svima koji slave! 😀

Jel može neko da objasni čemu Plavšić juče? Ne mogu nikako da provalim? Ni Izundu ni Motejunas nisu imali problem sa faulovima?

A tek drugo poluvreme, maltene bez centra igrali? Ukupno za ceo meč  Motejunas 11minuta, Izundu 8!? I to nije prvi put, kao da Saša više voli da preuzimamo sve na kraju i ne dajemo prednost pnr protivniku?

Posted
2 minutes ago, Obi-Wan said:

Jel može neko da objasni čemu Plavšić juče?

Mogu da probam. Čima je upao u probleme rano, tako da small ball sa njim nije bio opcija, a Sale je usled velike prednosti koju smo imali odlučio da sačuva od faulova D-Moa i Ibuku, kako bi u nastavku mogli slobodno da nastave sa jakom odbranom.

I to se isplatilo. Doduše, to nas je koštalo malte ne 8 do 10 poena prednosti manje na poluvremenu.

• Like 1
Posted

Posle utakmice, samo se čita forum, sa osmehom i uživa.

Ujutru, može i nešto da se napiše.

Wow,jebeno,wow!! Kakva utakmica, kakva energija, gaziš najskuplji tim evrope 28 razlike u jednom trenutku sa šutom za 3p 22/3???

Šta god da bude u nastavku, bar ćemo se sećati mesec dana uživanja, u kontinuitetu, bez 2 pobede i loženja pa gašenja istog protiv Avsela ili Albe.

Ako postoji medeni mesec, to je ovo.

Atmosfera u hali je bila brutalna, bukvalno ljudi iza ventilacije su stajali, bar 23 000 sinoć.

I samo jedna zamerka/molba, nemoj Sale onar harikiri sa Plavšom u EL ljubi te brat, sedeo sam smoren 15min na pol kao da gubimo 15, zbog utiska i role Plavše za 3 min.

A sad Dubai, idemo po rekord❤️🤍

Posted (edited)

Odučavanje od košarke. Pojeli smo ih doslovno. Čak je pomalo i neprijatno bilo koliko smo maltretirali MVP-a. 

Loše stvari su:

Šut za 3p koji nam sad već često zna da zabaguje

Sekvenca Plavšića koji zaista nema više šta da traži u Zvezdi. On je čak i nazadovao u odnosu na prošlu sezonu

Opuštanje u zadnjoj četvrtini. Mada ruku na srce teško je zadržati 100% koncentraciju i voljni momenat kad imaš +25 i toliko si dominantan. 

Pozitivne stvari:

Izostavljanje Jaga 

Maksimalno smo eksploatisali njihove mane i to što su bili bez centre. Konstantno smo gurali u reket i napadali prodorom

Odbrana savršena. Pogotovo mi je bio užitak kako smo branili Nana udvajanjem. Čista perverzija 🥰

Karter u hali ❤️

Podrška Štimetu, pumpanje i pederovanje nepomenika

Sve u svemu ovo je veličanstveno! Idemo dalje...

Edited by Dzo23
Posted
9 hours ago, DameTime said:

Svaka čast za pederovanje nenadležnog, čak mi ne smeta ni što ste pobedili;)

Brzo si prešla put od sive do mračne strane brda :default_coffee:

• Ha-ha 1
Posted
7 minutes ago, JPM said:

Mogu da probam. Čima je upao u probleme rano, tako da small ball sa njim nije bio opcija, a Sale je usled velike prednosti koju smo imali odlučio da sačuva od faulova D-Moa i Ibuku, kako bi u nastavku mogli slobodno da nastave sa jakom odbranom.

Ako mu je to bio motiv da napravimo jedan dopis "stručne komisije Vox92", otprilike da glasi: "Sale nemoj da nas traumiraš sa ovakvim eksperimentima!!" Bukvalno smo im dali poklon, igrač manje u oba pravca...ne zna dečko gde udara.

Posted

Ali Sale Obradović izgleda kao da je u međuvremenu boravio u Šaolinu, među tibetanskim mudracima..Iz svake riječi izbija smirenost, filozofija, disciplina. Ne znam šta se njemu desilo ali baš zvuči lijepo. U izjavi poslije utakmice je rekao da mu u rotaciji "nedostaju pojačanja koji su bili planirani za nosioce" iz čega zaključujem da zna šta će i kako će kad se priključe Nwora i Grejem (a nekad kasnije i ostali, ako uopšte i budu). 

Je l' cijena dvorana skandirala i pumpala?