Nini3112 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Sa ovim tvitom se slazem od reci do reci,svaka cast Miljenu,pravi ratnik 26
nunilo Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Kao umereni pesimista uopste se nisam bojao vecerasnje utakmice, znao sam da cemo lagano dobiti jer imamo alate da zatvorimo i njihove iznudjene small ball lineup-ove i za sada imaju ocajnu sutersku sezonu. Nastelovace se oni u nekom trenutku ali to sad vec i nije nas problem. Uz ocajan procenat za tri i sve povrede koje imamo dobijamo Pao sa 18 razlike. Deluje zastrasujuce al' aj da ne padam u nesvest tek krecu gostovanja pa cemo videti kako ce ici. Butler bi mogao biti kapitalac na nivou evrolige i za sada je sve ok. Deluje kao prizeman momak i vidi se zelja da se integrise u tim, ohrabrujuce. Posebno zadovoljstvo sto sam video Cartera u hali. 15
mindgame Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) Svaka čast Bagziju i Dozetu na selekciji ekipe… 🤪 Čočo čini mi se ili drugi kolega forumaš su rekli da strpamo jaja veceras Atamanu u usta. Ja bih samo da vam se požalim da su mi se jaja mnogo ojela i da mažem Niveu već treći put, ali nema veze Kada sam rekao da bih pre gledao Vladimira Stojkovića u hali nego Lessorta, nije se većina složila sa mnom. Dodje čovek da provocira i na kraju pojede govno veliko kao dve banane. Pobeda za Štimaru ! ❤️ Edited 23 hours ago by mindgame 3
Tom Wambsgans Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Krenuo da prilegnem nakon povratka iz arene i ovaj tamnoputi misicavi covek sa #37 na grudima je sam udvojio krevet, sta je ovo? 1
Bejn Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 hour ago, Medranotzz said: Apropo Bolomboja to je minimum 9 meseci bez igre, duga pauza i nisam bas siguran koliko tu moze biti kosarke ove sezone. Ratnik je to veliki i sigurno da ce dati sve od sebe ali treba tu svasta nesto da se slozi… Sumnjam da ima više ozbiljne košarke za njega. Neka ubode neki milionskiugovor u Kini ili Arabiji i to je to. 4 3
fradler Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Aj ipak da sačekamo i vidimo šta i koliko može pre nego što ga pošaljemo u Kinu. 26
Sinnerman Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Brat naš Wiznevski, za sve ove godine nije prestao da nas prati i komentariše ❤️ 26 17
tsva Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 8 hours ago, Bogoljub Gagic said: Батлер ми делује као офанзивно највећи таленат који ће играти код нас. Капитен најгори играч ЕЛ ❤️ Devonte Graham ce isto da se pita 7
Sector Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Valjalo bi da Nwora i Graham poskidaju čizme, ako ne za Dubai makar za Monaco. Sinoć smo bili prilično umorni u završnici, sem Čime koji je malo igrao u prvom p. CMM je baš bio crkao u jednom momentu. 5
tejlor Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Nadam se da ce se Nwora vec protiv Buducnosti polako vracati nazad u ritam. 3
Obi-Wan Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Dobro jutro svima koji slave! 😀 Jel može neko da objasni čemu Plavšić juče? Ne mogu nikako da provalim? Ni Izundu ni Motejunas nisu imali problem sa faulovima? A tek drugo poluvreme, maltene bez centra igrali? Ukupno za ceo meč Motejunas 11minuta, Izundu 8!? I to nije prvi put, kao da Saša više voli da preuzimamo sve na kraju i ne dajemo prednost pnr protivniku? 1
JPM Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 2 minutes ago, Obi-Wan said: Jel može neko da objasni čemu Plavšić juče? Mogu da probam. Čima je upao u probleme rano, tako da small ball sa njim nije bio opcija, a Sale je usled velike prednosti koju smo imali odlučio da sačuva od faulova D-Moa i Ibuku, kako bi u nastavku mogli slobodno da nastave sa jakom odbranom. I to se isplatilo. Doduše, to nas je koštalo malte ne 8 do 10 poena prednosti manje na poluvremenu. 4
Todo Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Posle utakmice, samo se čita forum, sa osmehom i uživa. Ujutru, može i nešto da se napiše. Wow,jebeno,wow!! Kakva utakmica, kakva energija, gaziš najskuplji tim evrope 28 razlike u jednom trenutku sa šutom za 3p 22/3??? Šta god da bude u nastavku, bar ćemo se sećati mesec dana uživanja, u kontinuitetu, bez 2 pobede i loženja pa gašenja istog protiv Avsela ili Albe. Ako postoji medeni mesec, to je ovo. Atmosfera u hali je bila brutalna, bukvalno ljudi iza ventilacije su stajali, bar 23 000 sinoć. I samo jedna zamerka/molba, nemoj Sale onar harikiri sa Plavšom u EL ljubi te brat, sedeo sam smoren 15min na pol kao da gubimo 15, zbog utiska i role Plavše za 3 min. A sad Dubai, idemo po rekord❤️🤍 1 1
Dzo23 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) Odučavanje od košarke. Pojeli smo ih doslovno. Čak je pomalo i neprijatno bilo koliko smo maltretirali MVP-a. Loše stvari su: Šut za 3p koji nam sad već često zna da zabaguje Sekvenca Plavšića koji zaista nema više šta da traži u Zvezdi. On je čak i nazadovao u odnosu na prošlu sezonu Opuštanje u zadnjoj četvrtini. Mada ruku na srce teško je zadržati 100% koncentraciju i voljni momenat kad imaš +25 i toliko si dominantan. Pozitivne stvari: Izostavljanje Jaga Maksimalno smo eksploatisali njihove mane i to što su bili bez centre. Konstantno smo gurali u reket i napadali prodorom Odbrana savršena. Pogotovo mi je bio užitak kako smo branili Nana udvajanjem. Čista perverzija 🥰 Karter u hali ❤️ Podrška Štimetu, pumpanje i pederovanje nepomenika Sve u svemu ovo je veličanstveno! Idemo dalje... Edited 16 hours ago by Dzo23 7 1
Knipex Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 9 hours ago, DameTime said: Svaka čast za pederovanje nenadležnog, čak mi ne smeta ni što ste pobedili;) Brzo si prešla put od sive do mračne strane brda 1 6
Obi-Wan Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 7 minutes ago, JPM said: Mogu da probam. Čima je upao u probleme rano, tako da small ball sa njim nije bio opcija, a Sale je usled velike prednosti koju smo imali odlučio da sačuva od faulova D-Moa i Ibuku, kako bi u nastavku mogli slobodno da nastave sa jakom odbranom. Ako mu je to bio motiv da napravimo jedan dopis "stručne komisije Vox92", otprilike da glasi: "Sale nemoj da nas traumiraš sa ovakvim eksperimentima!!" Bukvalno smo im dali poklon, igrač manje u oba pravca...ne zna dečko gde udara.
Small Owl Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Ali Sale Obradović izgleda kao da je u međuvremenu boravio u Šaolinu, među tibetanskim mudracima..Iz svake riječi izbija smirenost, filozofija, disciplina. Ne znam šta se njemu desilo ali baš zvuči lijepo. U izjavi poslije utakmice je rekao da mu u rotaciji "nedostaju pojačanja koji su bili planirani za nosioce" iz čega zaključujem da zna šta će i kako će kad se priključe Nwora i Grejem (a nekad kasnije i ostali, ako uopšte i budu). Je l' cijena dvorana skandirala i pumpala? 4
Nikom nista Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 1 hour ago, Sector said: Valjalo bi da Nwora i Graham poskidaju čizme, ako ne za Dubai makar za Monaco. Čizma glavu čuva 😅 1
Problem sa licnim greskama Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Mnogo smesna scena je bila kad je neki transfer blama lik opsovao sve zivo Cediju Osmanu pre nego sto je Cedi usao u igru, a Cedi cuo, okrenuo se, nasmejao se gospodski, pozdravio svakoga okolo i nasmejao publiku, cak pokupio po koji aplauzcic 😄 Bratina prava! 26 2
Dzo23 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) 13 minutes ago, Small Owl said: Ali Sale Obradović izgleda kao da je u međuvremenu boravio u Šaolinu, među tibetanskim mudracima..Iz svake riječi izbija smirenost, filozofija, disciplina. Ne znam šta se njemu desilo ali baš zvuči lijepo. U izjavi poslije utakmice je rekao da mu u rotaciji "nedostaju pojačanja koji su bili planirani za nosioce" iz čega zaključujem da zna šta će i kako će kad se priključe Nwora i Grejem (a nekad kasnije i ostali, ako uopšte i budu). Je l' cijena dvorana skandirala i pumpala? Možda petina hale. Krenulo je s tribine C i svaka im čast. Nakon toga je došao predstavnik grupe, koji slika i snima za istu, i krenuo je da slika tu tribinu C. Pored mene u parteru 4 je jedan tip toliko povileneo jer se pogodilo da je nakon tog skandiranja došlo do pada i serije Panate. "Navijajte sad. Jebo vas Vučić. Došli ste samo njemu da skandirate." Bio je vidno usplahiren. Bilo mi je suviše dobro, tako da nisam htio da ulazim u konflikt, iako sam razmišljao. Eto to ti je neki rezime, i ono što sam uspio da vidim. Edited 15 hours ago by Dzo23 1
Bruda Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago CMM-a maksimalno odmoriti protiv Budućnosti, neka Batler i Jago iznesu tu utakmicu, po cenu poraza. 6
forumko topic Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 3 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Mnogo smesna scena je bila kad je neki transfer blama lik opsovao sve zivo Cediju Osmanu pre nego sto je Cedi usao u igru, a Cedi cuo, okrenuo se, nasmejao se gospodski, pozdravio svakoga okolo i nasmejao publiku, cak pokupio po koji aplauzcic 😄 Bratina prava! Osman je vrhunski igrač, koga bi svaki trener poželeo, uz to i veoma pozitivan lik. Jedino mi smetaju ponekad njegovi flop pokušaji, ali sve je to deo igre. Poreklom je iz ovih krajeva, pa mu govor i razumevanje srpskog jezika ide u prilog, kada bi se napušavao sa mamlazima sa tribina. Ali je gospodski odreagovao. 18 1
Čočo Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Da ne ludujemo previše. Ne sećam se kad smo spojili dva dana da smo bez problema mi cigani uživali i radovali se. Samo čekam šta će danas ili sutra da nas zadesi. 🫣 2
HAMMER Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 15 hours ago, Don Dusko said: Dobro napisao je da je povredjen i to bi moglo da prodje(da je cuo btw cuo sam i ja za povredu malo pre njega pa nisam nista pisao vec sam cekao da klub izadje) a vec kad je cuo ne treba da pise odsustvovace xy nedelja jer to jesu spekulacije i zbog toga se dize panika i histerija. I koliko sam ispratio njemu su na twiteru pretili ako nije tacno da se nadje taj lik i sta vec ne. Zbog toga nije dobro iznositi spekulacije ovde a ni bilo gde. da li mozete vas dvojica da se dodate na listu insajdera pa da vas razvlacimo po b92 beograd?
Recommended Posts