Jump to content

Recommended Posts

Posted
5 hours ago, Bejn said:

Nikada, ali nikada.

Bukvalno. Lesor se nama nista posebno nije zamerio. Promasio zicer, bio proteran, posle hteo da se vrati, mi ga nismo hteli, otisao u Partizan gde se malo slihtao njihovim navijacima. Nista posebno, je li... mnogi to rade. Ja ga video licno kako daje autograme deci u Zvezdinim dresovima.

Sa druge strane Vladimir Stojkovic, domaci igrac, dete Zvezde po svojim izjavama, mrzi Partizan po svojim izjavama, odlazi u FK Partizan kao da ne zna za rivalstvo i kao da ne postoji neki drugi klub pa bas mora tu, jos se izvinjava za "ruznu proslost".

Lesor je samo jos jedan stranac koji igra za novac i koji nije bas najpametniji u svojim reakcijama, emotivac ponekad van kontrole.

Vladimir Stojkovic, inkarnacija smrada.

• Like 11
Posted
5 minutes ago, JPM said:

Bukvalno. Lesor se nama nista posebno nije zamerio. Promasio zicer, bio proteran, posle hteo da se vrati, mi ga nismo hteli, otisao u Partizan gde se malo slihtao njihovim navijacima. Nista posebno, je li... mnogi to rade. Ja ga video licno kako daje autograme deci u Zvezdinim dresovima.

Sa druge strane Vladimir Stojkovic, domaci igrac, dete Zvezde po svojim izjavama, mrzi Partizan po svojim izjavama, odlazi u FK Partizan kao da ne zna za rivalstvo i kao da ne postoji neki drugi klub pa bas mora tu, jos se izvinjava za "ruznu proslost".

Lesor je samo jos jedan stranac koji igra za novac i koji nije bas najpametniji u svojim reakcijama, emotivac ponekad van kontrole.

Vladimir Stojkovic, inkarnacija smrada.

Sa Lesorom se odnosi nisu pokvarili jer je otisao u Partizan, cak sta vise tada je dosta navijaca bilo u fazonu sreca pa nas je ovaj preskocio (eto bili smo glupi sto se toga tice). Problemi su nastali kada je krenuo, redom, sa stezanjem misica i gestikulacijama ka nasim igracima tokom derbi utakmica, zaletanjem na nasu publiku (snimci iz hale demantuju da je bio prvi napadnut), slikanjem pored uvredljivih zastava sa likovima Kalinica i Petruseva, udaranjem Kampaca u kupu, udaranjem Petruseva, a svoju bolest (ili bi neko drugi nazvao "motivisanost") je preneo i na zenu i dete koje je oblacio u majice sa uvredljivim porukama i ucenjem sina ko su cigani (ima video snimak). Bilo je sigurno jos ispada, ovo je samo cega sam se setio na prvu, uz naravno konstantne provokacije i gestikulacije koje je imao gotovo svaki derbi. Ko je prisustvovao uzivo zagrevanjima na derbi utakmicama u kojima smo mi domacini mogao je vrlo lako da vidi na koji nacin on i njegovi tadasnji saigraci izlaze na teren i provociraju publiku, a posle beze u svlacionicu cim neko baci novcic na njih.

24 minutes ago, pavlaka said:

Danas je veliki dan, kada nasa Zvezda ima sanse da bude mozda i 1 na kraju ovog dela.

Nema danas politike u dvorani, nema toksicnih tema, samo 40 min glasno i fer i sportsko navijanje i da damo momcima vetar u ledja i da im budemo 6 igrac na parketu.

Jako se plasim da nam igraci poput Osmana ne naprave problem. Secam se prosle god da ih zamalo nismo dobili u pionoru, al trojka sa centra Mitoglua nas kostala sa kojom je na kraju poravnao rezultat i posle smo izgubili sutem Tea u poslednjoj sekundi.

Pametno i u meso od prve do poslednje sekunde.

Idemo Zvezdo ❤️🤍

Kako mislis nema politike u hali kad je politika u klubu prisutna 24/7? Politicari vode klub, vazne odluke se donose uz amin drzavnog vrha, najveci deo prihoda ide kroz politiku, a deo navijaca ima dilove sa politicarima. Kada tih stvari ne bi bilo, onda mozda, ali samo mozda, bi moglo da stoji to sto ti kazes. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted

Stela,

Sve što si napisao spada manje više pod to šlihtanje navijačima. Ok, suprotnoj strani to nije nikad simpatično i jeste provokacija, ali to je ponašanje jednog nedozrelog, ekscentričnog lika koji ne zna kvalitetan način da iskaže svoju zahvalnost klubu koji ga je spasio mediokritetskog basketa (Partizan) pa pribegava takvim metodama.

Što se tiče Petruševa, on je veoma dobro pokazao ko je i kakav je i ja njeg uopšte ne gledam kao igrača Zvezde, nije on ni igrao kod nas, što se mene tiče. Za Kampaca se ne sećam baš na šta misliš, nije ni bitno. Facu je veoma namazan igrač i itekako provokator, uče ih u Realu tome.

Mislim, ok, imaš svoj stav, ali meni nikad ne može biti mrskiji neko ko je autsajder od lika koji je itekako svestan svega pa opet sve to radio. Tako da...ono, valjda je stvar kako ko gleda na to.

• Like 1
Posted

Mitoglu već dugo izgleda kao da je zaboravio da igra košarku a naročito je loš ove sezone, ne dobacuje do 20% šuta za 3.

Da vam skratim, piši večeras 20 pts, 4/5 trojke.

• Like 10
  • Thanks 1
  • Ha-ha 4
  • Tuzno 1
Posted

Мало се плашим да ће ова предност под кошем о којој се много прича брзо нестати на крилима судијског критеријума и 1-2 случајне Митоглуове тројке у првој четвртини. Изунду је досад највећа жртва своје небитности у евролигашким оквирима јер очито нема никакав статус код судија, па му се свирају и фантомски фаулови, а пар симулирања Нана, Слукаса и Шортса на продорима би могло да га искључи из утакмице већ у првом полувремену. Успут ни Мотејунас није блистао засад у протекцији обруча и углавном смо у првим четвртинама били бушни у рекету док он не би подигао број обртаја и/или док не бисмо променили одбрану.

Једино што ме у вези тога охрабрује је да Саша није толико глуп да спреми меч са само једном визијом која се ослања на учинак наших борбених, али центара скромних квалитета и да је у стању да се прилагоди утакмици кад види шта се у пракси дешава. Само ми је криво да се ми њима прилагођавамо уместо они нама кад већ немају центре и кад се већ игра у нашој дворани док смо у серији победа. Некако сам се надао да ћемо у овим околностима ми диктирати услове и бити ауторитет, али почињем да сумњам у то кад се сетим ко је на другој клупи и какве све смицалице спрема, а посебно ако успут и Перуга и традиционално непријатељски настројене судије са Балтика одлуче да вечерас желе кадар.

• Like 3
Posted (edited)

A Holmesa ne vodi? E zna Ataman gde smo tanki. Jako dobar trener ali i teški provokator i sore loser. Nadam se da će i nakon ovog meča imati razlog da lamentira.

Edited by bodo
  • Like 3
Posted
2 minutes ago, bodo said:

Jako dobar trener ali i teški provokator i sore loser.

Napisao sam ja šta je on, ali sam dobio upozorenje tako da ovaj put samo lajk 🙂 

I naravno njemu i treneru rivala Olimpijakosu mogu da dam preporuku za dobrog stomatologa. Ne ide baš da multimilioneri izgledaju kao da im se obroci sastoje od žvakanja fekalija.

• Ha-ha 5
Posted

Daj Boze da dobijemo..Ali me vise od Grka plasi ova saopstenja oko povreda Nwore i Grejema.."dan po.dan", "samo sto nisu", "oporavio se,ali prehladio" itd..podseca daleko bilo na "slucaj Bolomboj"...mi prejaki PAO cekamo u bekovskoj postavi sa Mekintajerom,Batlerom koji je izuzetan igrac,ali jos uvek vrlo,vrlo daleko od uklapanja u ovaj sastav,i dva igraca koja,najblaze receno nisu ni blizu ovog nivoa kosarke..Jago i Miljenovic..Dobrica na 2 ne bih ni dusmanima pozeleo..pobeda bi bila senzacija..

• Like 1
Posted
1 minute ago, Sector said:

Ja bih potpisao da su njima zdravi Lessort, Holmes i Yurtseven, a nama Nwora.

To bi bio onda pravi match-up. I još Boki za nas.

Posted

Mi smo, u kompletnom sastavu, sa recimo Bolomboyem, Russell Crowom i Ibukom na centru, verovatno vrlo izjednačen sastav po kvalitetu sa Panatinaikosom.

Ali avaj...nismo kompletni, a oni su ovako okrnjeni ipak daleko uigraniji i kompletniji na niskim pozicijama, a njima niski igrači naravno vode igru.

Tako da mislim da je situacija 50-50 bukvalno.

• Ha-ha 1
Posted

Džordan Nvora uspešno obavlja terapije povređenog lista, a medicinski tim KK Crvena zvezda Meridianbet čini sve da ga osposobi za utakmicu 8.kola Evrolige sa Makabijem u Beogradu. Odluka o njegovom nastupu biće doneta na sam dan utakmice.

Samo mi nije jasno kako smo od ovog dosli do toga da tek treba da krene u trenazni proces.

• Like 1
Posted
Just now, tejlor said:

Samo mi nije jasno kako smo od ovog dosli do toga da tek treba da krene u trenazni proces.

Laganjem.

Next question.

• Like 4
  • Ha-ha 2
Posted
36 minutes ago, aleksa7 said:

Некако сам се надао да ћемо у овим околностима ми диктирати услове и бити ауторитет

Ko kaze da necemo?

• Like 1
Posted
12 hours ago, Nellthe said:

Ne d'o Bog da osvojimo EL Moneke nece nikad otici iz BG, a potopice bar 3 sppava

Znam ko vadi te splavove, ako bude trebalo nekog free alkohola javljaj

32 minutes ago, tejlor said:

Pa nigde tu ne piše da je u trenažnom procesu, samo da čine sve da ga osposobe. Povreda je očigledno malo ozbiljnija čim se još uvek nije oporavio, vrv je prva procena bila loša.

Posted
58 minutes ago, bodo said:

A Holmesa ne vodi? E zna Ataman gde smo tanki. Jako dobar trener ali i teški provokator i sore loser. Nadam se da će i nakon ovog meča imati razlog da lamentira.

Podsjeća me na jednog Obradovića a nije Saša. 

• Ha-ha 1
Posted
8 minutes ago, StiviKivi said:

Tako je. I ko kaže da neće da igra Nwora?

Jedino da zaigra bez ijednog treninga, nema sanse da se to desi. 

Ali ovo sa Grejmom, kao oporavio se radili magnet, sad samo da ozdravi i pocinje trenirati, ozdravi, i opet ceka da pocne trenirati 7 do 14 dana.. Ako ce davati ovakve netacne informacije bolje da se vrate na ono kada nista nisu govorili. 

• Like 2
Posted
19 minutes ago, StiviKivi said:

Tako je. I ko kaže da neće da igra Nwora?

Kaže coach da ako se ne trenira, male su šanse da se zaigra. E, sad možda i krije taktiku. Možda Nwora trenira kod kuće. Ima koš ispred garaže. 

• Ha-ha 1
Posted
10 minutes ago, Taki said:

Jedino da zaigra bez ijednog treninga, nema sanse da se to desi. 

Ali ovo sa Grejmom, kao oporavio se radili magnet, sad samo da ozdravi i pocinje trenirati, ozdravi, i opet ceka da pocne trenirati 7 do 14 dana.. Ako ce davati ovakve netacne informacije bolje da se vrate na ono kada nista nisu govorili. 

Covek nije trenirao 2 meseca, a od toga mesec i po imao nogu u cizmi. Cak je i Dobric posle zvanicnog povratka prvo trenirao 10ak dana, pa tek onda zaigrao prvu utakmicu, a njegova povreda je krace trajala i nije mu bila fiksirana noga.

Posted
6 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Covek nije trenirao 2 meseca, a od toga mesec i po imao nogu u cizmi. Cak je i Dobric posle zvanicnog povratka prvo trenirao 10ak dana, pa tek onda zaigrao prvu utakmicu, a njegova povreda je krace trajala i nije mu bila fiksirana noga.

Jasno mi je da ne moze igrati ali koliko vidim on nije poceo ni trenirati ili grijesim? Ako jeste onda ok