Jump to content

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, Kooineeperk said:

Evo ja zelim. I sta cemo sada? Pada ti izjava u vodu i sve o cemu pises (da ne upotrebim neki drugi izraz).

Malo nepotreban komentar sa tvoje strane. Ok, eto ti zelis, ali onda te zelje mogu i dalje da se prodube, evo recimo da trazimo da se zatvore sve teme na forumu osim one vezane za proteste? 

Posted
2 minutes ago, Taki said:

A sta ce se konkretno dobiti tim skandiranjem osim vjerovatno lose atmosfere i tenzija u dvorani? 

Ima jebeno nesto bitnije od utakmice.

• Like 12
  • Thanks 1
Posted
Just now, Don Dusko said:

Ima, naravno. Milion stvari.

Ali zašto platiš kartu i dođeš da gledaš CZ-PAO?

• Like 24
Posted
Just now, Don Dusko said:

Da, ali sta ce promijeniti to kratko skandiranje u drzavi? Osim sto ce atmosfera na utakmici otici u.. 

• Like 2
Posted
2 minutes ago, Taki said:

Da, ali sta ce promijeniti to kratko skandiranje u drzavi? Osim sto ce atmosfera na utakmici otici u.. 

Pa, recimo da sledeci put bude manje kratko, pa jos manje, pa mozda bude i dugo... recimo...

• Like 1
Posted
Just now, СтелаРоса said:

Malo nepotreban komentar sa tvoje strane. Ok, eto ti zelis, ali onda te zelje mogu i dalje da se prodube, evo recimo da trazimo da se zatvore sve teme na forumu osim one vezane za proteste? 

Fora je u tome da, kao sto mozes da procitas, nisam jedini... ali je on istakao da "niko ne zeli" nakon cega se javili ljudi koji bas zele.

zRa1XB.gif

Posted
12 minutes ago, Taki said:

A sta ce se konkretno dobiti tim skandiranjem osim vjerovatno lose atmosfere i tenzija u dvorani? 

hulja će da ispizdi i pohapsi vođe navijača

malo li je?

• Like 1
Posted

Nikome ko je zaista protiv ovog zla na vlasti ne može da smeta skandiranje na utakmici i to je to, neke izjave ljubavi prema klubu i štićenje "atmosfere" su samo paravan za suprotno političko ili društveno mišljenje. Na stranu što ne postoji matematička jednačina koja vodi tim u pobedu ili poraz, u zavisnosti od toga šta se peva na tribinama.

• Like 4
Posted
Just now, Taki said:

Promeniće mnogo, jer je taj čin novi iskorak prilikom borbe protiv zla, novi nivo gradacije nase odlucnosti i hrabrosti da se promena desi. Da zlu pokazemo da necemo da budemo njihovi robovi.

Glupo je uopste iskoristiti reč "benefit", ali ajde neka to bude "pozitivan uticaj", pa eto pozitivan uticaj nekog dela se ne reflektuje uvek danas nego i sutra.

Da je tesko, tesko je. Uraditi tako nesto u zatvorenoj prostoriji, na mestu gde ce biti veliki broj odganizovanih huligana koji su ujedno i vojska ovog zla. Ne mogu da ne kazem da me ne plaši da neko moze mnogo da najebe.

Jer ovo zlo koje nas vodi je pokazalo da nema granice u bilo čemu, spremni su da vredjaju majku ubijenig deteta, spremni su da na bilo koji nacin lazu i maltretiraju.

Ali se mora, nikad nije bilo lako kad su se velike promene dešavale.

• Like 6
Posted

Наравно да постоји битније ствари од кошарке, али њу дођем да бих гледао њу, као што у биоскоп идем да бих гледао филм не знам јел и у биоскопу оћете да истерујете правду или је за то само кошаркашка утакмица?

Постоји улица пре и после утакмице.

• Like 5
  • Tuzno 1
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted
3 minutes ago, Taki said:

Pa poslace se poruka putem tv kanala sa nacionalnom frekvencijom. I dalje ima mnogo ljudi koji su neodredjeni, nerasporedjeni, neutralni, kako god, a takve poruke koje bi potencijalno culi preko tv dok gledaju utakmicu mogu da uticu na njihovu svest i konacno ih nateraju da izaberu (pravu) stranu. S obzirom da su navijaci Zvezde i Partizana u 99% slucajeva podeljeni i na suprotnim stranama, ovo bi bila tema oko koje su jedinstveni i nesto zajednicko oko cega se ujedinjuju i skandiraju na utakmicama i jednog i drugog kluba. A na kraju krajeva, sportske utakmice su uvek bilo mesto na kome se ispoljavaju politicki ili neki drugi stavovi. Oni koji u 2025. godini pokusavaju da prodaju pricu kako politici nije mesto na stadionu ili u hali su licemeri.

2 minutes ago, Kooineeperk said:

Fora je u tome da, kao sto mozes da procitas, nisam jedini... ali je on istakao da "niko ne zeli" nakon cega se javili ljudi koji bas zele.

zRa1XB.gif

Koji sad on, pa pricas sa istim covekom, tj sa mnom. A i ne vidim kako pada u vodu sve drugo sto sam napisao.

• Thanks 1
Posted

Šta se sve ovdje neće pročitati, ljudi bi ugasili klub, ne razumijem onda šta radite na forumu koji okuplja prvenstveno navijače, simpatizere Zvezde.

Zvezda je fenomen koji egzistira 80 godina i koja je preživjela sve i svašta, mene samo zanima da li su vam roditelji, odnosno djedovi bili tolike mudonje pa skandirali na Marakani protiv Tita i ostale crvene sekte i dalo podršku hiljadama ljudi koji su na pravdi Boga zatvarani na golom otoku.

Opet ću se ograditi, apsolutna podrška Štimcu i naravno da se podrška treba dati, ali ja prvi dolazim da na neka dva sata pobjegnem od realnosti i uživam u košarci svog kluba pa se onda ostalih 22sata i 364 dana u godini borim protiv idiota koji su stvorili drustvenu apatiju.

• Like 2
  • Ha-ha 2
Posted
5 minutes ago, Taki said:

1. Videće i čuti milionski auditorijum pokraj malih ekrana. Možda mnogi neće primetiti ili razumeti, ali će svakako šerom nakon utakmice videti o čemu se radi. Po meni je veoma važno da se što više ljudi van Srbije upoznaju sa dešavanjima u ovoj otetoj zemlji.

2. Svaka podrška i Dijani i Štimcu znači, da znaju da nisu sami u ovome.

3. Možda ali možda probudi i deo hale koji je do sada ćutao pa se možda (znam, previše sam optimističan) prenese u jednom trenutku na celu halu. A to će biti ogroman udarac hulji.

• Like 6
Posted
1 minute ago, СтелаРоса said:

Koji sad on, pa pricas sa istim covekom, tj sa mnom. A i ne vidim kako pada u vodu sve drugo sto sam napisao.

Ah da sorry, prebacio sam 🙂 morate da stavite neke profilne slike 😄 

Onaj drugi deo oko upletenosti politike na tribine nazalost stoji ali isto tako ako posle godinu dana nije vreme da Dileje dignu glas - pa makar vikali "Aco Srbine" - a ne da glume neku satro neutralnost i nepoliticnost, onda kao grupa i ne treba da postoje. Recite bre sisice, jednom da se cuje, da znamo lepo, jeste li zaista huljini ili ste narodni?! Batalite mi ono "Ko ne skace..." pa redjanje svakoga. Kvazi neutralnost. yeah right. 

• Thanks 1
Posted

Zašto skandirati sa tribine?

Od kada postoji tribina, ona je poligon za izražavanje volje naroda. Onaj koji bi sada da smiruje tenzije ne misli dobro Srbiji. Dalje, tribina je jedino mesto sa kojeg se može čuti istina danas, skoro jedino zapravo. U Srbiji je najgori vid diktature i medijskog mraka. Treće, pokazalo bi se hulji da nigde nije bezbedan, a nekim ljudima bi se možda i otvorile oči da malo manje ružičasto vide stvari.

Ta govna su sprdala ženu koja je ostala bez sina, pre neki dan, a mi se pitamo čemu to?

Ko god se pita čemu to, taj je ćaci. Nema izuzetka. Nemoj se pravimo blesavi.

Najmračniji krugovi pakla su rezervirani za one koji u vremenima moralne krize ostanu neutralni i suzdržani.

• Like 12
Posted
13 minutes ago, Taki said:

A kako ti nije zasmetalo nedavanje Kosova godinama i citulje kriminalcima koji da su zivi bili bi u cacilendu.Ovaj dade Kosovo i sve na njemu a nije bilo ni plaky plaky nego mi se ne bavimo politikom dok nam ta ista politika gura pare u dzep.Imam previse godina da bi mi neki praznoglavi vodja kome je preporuka mafijanje i kontrola sta ce da se skandira odredjivao kako cu da mislim i sta cu da skandiram.Na koliko utakmica kad se lomilo oni su pevali Kosovu i dunjicu i nikome to nije smetalo.

• Like 1
Posted (edited)
11 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Наравно да постоји битније ствари од кошарке, али њу дођем да бих гледао њу, као што у биоскоп идем да бих гледао филм не знам јел и у биоскопу оћете да истерујете правду или је за то само кошаркашка утакмица?

Постоји улица пре и после утакмице.

image.png.338e62b6e680178514409b0b2285ad3f.png

Kad vece poredis Bioskop/pozoriste.

Edited by Don Dusko
  • Like 2
  • Ha-ha 1
  • Pumpaj! 4
Posted
11 minutes ago, Filbi said:

koliko imaš godinica ?

Sta mislis? 

Sto se tice toga da ce se ljudima promijeniti svijest ako cuju kratko skandiranje na tvu a pitanje i da li ce se cuti jer se vjesto utisava je skroz nerealno. Vjerujem da ste svi nekad pricali i sa ljudima koji su na drugoj strani, ja ne znam da sam nekad vidio da je neko promijenio misljenje, a narocito sad sto je vecina iz neke koristi da li dnevnice ili neka pozicija. A cak su i gori oni kojima je usadjeno ne znam kako ali ne mijenjaju ti misljenje jer su culi skandiranje na utakmici a vjerujem da taj profil i ne gleda utakmice.