NMX Posted yesterday at 07:46 PM Posted yesterday at 07:46 PM Uh, ova Bokijeva slika melem za ciganske oci 😍 Spoiler gleda koje je stopalo povredio jer se desno stopalo ne vidi, mrači, baksuzira, voli 4
Zvezdaš96 Posted yesterday at 07:59 PM Posted yesterday at 07:59 PM 10 minutes ago, NMX said: Uh, ova Bokijeva slika melem za ciganske oci 😍 Reveal hidden contents gleda koje je stopalo povredio jer se desno stopalo ne vidi, mrači, baksuzira, voli A sada zažmuri i zamisli petorku u kojoj ZAJEDNO igraju makar celu prvu četvrtinu bez izmene Bolomboj, Moneke, Odželej i Nwora, koliko poena bismo primili?? 😄 Želim videti njih četvoricu zajedno na parketu i Kodija na pleju, realno kvota 1,15 je da bismo primili manje od 12 pts po četvrtini 😄
Itachi Uchiha Posted yesterday at 08:44 PM Posted yesterday at 08:44 PM skidam kapu svakome ko nam bude dao 70+ poena 1
Bejn Posted yesterday at 09:15 PM Posted yesterday at 09:15 PM 4 hours ago, Zvezdaš96 said: Trofej je trofej. Sport se i igra da bi se osvajali pehari, kakvi god da su. Menjam sva tri domaća trofeja ove i naredne godine za jedan beztrofejni F4. 5
Šiljokapi Posted yesterday at 09:20 PM Posted yesterday at 09:20 PM 5 minutes ago, Bejn said: Menjam sva tri domaća trofeja ove i naredne godine za jedan beztrofejni F4. Bolje trofejni F4 14
JPM Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 21 minutes ago, Šiljokapi said: Bolje trofejni F4 Za to mora damo sviih 25 i po Covketovih trofeja.
Šiljokapi Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 34 minutes ago, JPM said: Za to mora damo sviih 25 i po Covketovih trofeja. Može bez metle?
Shunsuke Nakamura Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Sjutra veća minutaža za Batlera, Jaga, Miljenovića, Dobrića i Dedu. Neće biti lako protiv Spartaka. Imaju dva dobra stranca - Hanlan i Tomson. Ostatak rosteri čine korektni igrači za regionalni nivo košarke. Ali dobro, to je i poenta takmičenja da bude što više kvalitetnih utakmica u ligi. 1
Čvarkov Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Je l' skontao još neko u prenosu Bagzijevu reakciju nakon trojke Jaga? 🤣 Harizma u rangu hulje. 1 1
Урош19 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago (edited) 5 minutes ago, Čvarkov said: Je l' skontao još neko u prenosu Bagzijevu reakciju nakon trojke Jaga? 🤣 Harizma u rangu hulje. Trenutno sam pod alkoholnom infuzijom i kad bih napisao šta mislim o dotičnom dobio bih doživotni bam, pa ću reći samo jedno : bilmez. Edited 21 hours ago by Урош19 2
durantula35 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 16 minutes ago, Урош19 said: Trenutno sam pod alkoholnom infuzijom i kad bih napisao šta mislim o dotičnom dobio bih doživotni bam, pa ću reći samo jedno : bilmez. Brate kad ti nisi pod alkoholom?😃😃 Salim se naravno 1
Papadac Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 44 minutes ago, durantula35 said: Brate kad ti nisi pod alkoholom?😃😃 Salim se naravno Svi smo...
dzakala Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Kakav je to story Moneke morao da obrise zbog najvernijih? 1
Zvezdaš96 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Čestitke za Čimu Monekea, ipak imamo MVP-a meseca oktobra u Evroligi! Posle Vildoze i Kuzmića treći MVP meseca u istoriji našeg kluba, a prva za Monekea nagrada! ❤️ 6
hakeem Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago On 10/30/2025 at 11:50 PM, Čvarkov said: Mislim da nikad nismo imali 4:0 u btb duplim kolima. poprilicno sam siguran da pre ove sezone jedino duplo kolo gde smo imali 2:0 je bilo ono prosle sezone pred kup...Asvel ovde i Alba u gostima... 1
Sinnerman Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) Bobi je bio MVP celog regularnog dela EL i to ne mislim zvanično s obzirom da ta nagrada ne postoji. Valjda su mu novinari dodelili. 4 hours ago, dzakala said: Kakav je to story Moneke morao da obrise zbog najvernijih? Neko mu je poklonio majicu da li sa modifikovanim grbom u KK Nigeria. On se oduševio, a neko drugi izgleda da nije. Edited 14 hours ago by Sinnerman 3
dzakala Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 28 minutes ago, Sinnerman said: Bobi je bio MVP celog regularnog dela EL i to ne mislim zvanično s obzirom da ta nagrada ne postoji. Valjda su mu novinari dodelili. Neko mu je poklonio majicu da li sa modifikovanim grbom u KK Nigeria. On se oduševio, a neko drugi izgleda da nije. Valjda su mu rekli da odma skloni story,i morao je.
berti Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Taman sad da počnu da mu zvižde, a u stanju su budaletine to da urade.
harmonajzer Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Mene čudi kako ovaj klub uopšte opstaje, s obzirom na razne budaletine koje su godinama u klubu i oko njega. 16
Guru Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 hour ago, Sinnerman said: Bobi je bio MVP celog regularnog dela EL i to ne mislim zvanično s obzirom da ta nagrada ne postoji. Valjda su mu novinari dodelili. https://en.wikipedia.org/wiki/EuroLeague_MVP Bjelica je te sezone bio MVP regularnog dela, Bobi je imao najveći indeks korisnosti i izabran je u prvu petorku takmičenja. 2
quentin Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 hour ago, Sinnerman said: Bobi je bio MVP celog regularnog dela EL i to ne mislim zvanično s obzirom da ta nagrada ne postoji. Valjda su mu novinari dodelili. Neko mu je poklonio majicu da li sa modifikovanim grbom u KK Nigeria. On se oduševio, a neko drugi izgleda da nije. To zbog onog dobro poznatog vekovnog neprijateljstva Srba i Nigerijaca?
Sector Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Dileje ko dileje, ne mogu da iznenade više. Jel igra Graham danas i zbog čega ne igra? 4 1
djura.net Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Mislim da je Bobi jos uvek jedini kosarkas koji je zavrsio EL sezonu sa double double prosekom. Pa mu nekako dodje pravi MVP 'te' sezone Edited 12 hours ago by djura.net 1
pachupa Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Нигерија није признала тзв Косово али то "нашим" највернијима није ни битно изгледа као ни сам Космет?Сале вечерас меша карте ,волео би да ударне игле одмарају . 1
Recommended Posts