Cavani Posted October 30 Posted October 30 15 minutes ago, Don Dusko said: Samo da bacim pljuc na cigane koji su vec odustali kod poslednje serije Makabija! BRAVO MOMCI! Brt ovo si bukvalno ti na lajvu ostavio cim su poveli😆: "Ajde crkli su ljudi. Makabi nas je uvukao u njihov ritam i to je to jbg." 1 1 34
MrTripleDouble Posted October 30 Posted October 30 Codi bi kroz 15 minuta bez problema mogao da odigra jos jednu utakmica sa jakom minutazom 4 1
Sinnerman Posted October 30 Posted October 30 Prebacite na Arema 1 Premium, sa'će Vlade Đurović da popase muda svoja u lajvu 2 1 9
vladi Posted October 30 Posted October 30 Kakav tim, kakva grupa ratnika! Ono kad znas da pada Panatinaikos, nece imati šibica gde da padne, jos kad nam se vrate povredjeni igraci mi nemamo granice. 4 1
Don Dusko Posted October 30 Posted October 30 (edited) 4 minutes ago, NMX said: Treba se sad mentalno spremiti za Dudovu šumu i Daču Ilića Nek Spartak nastavi niz.Mi imamo vaznije bitke. 1 minute ago, Cavani said: "Ajde crkli su ljudi. Makabi nas je uvukao u njihov ritam i to je to jbg." Sto ne znaci da sam se predao, vec da ljudi iskuliraju sa pljuvanjem i mracenjem. A da su nas uvukli jesu. I onda kosevi Izunudua i glupiranje Setaca vracaju momentum na nasu stranu. Edited October 30 by Don Dusko 3
MrTripleDouble Posted October 30 Posted October 30 Just now, Cavani said: Brt ovo si bukvalno ti na lajvu ostavio cim su poveli😆: "Ajde crkli su ljudi. Makabi nas je uvukao u njihov ritam i to je to jbg." a pri kraju i ovo: Poslednji post ovog tipa.Nismo ovde da se gonimo ko je sta rekao 🫠 9
Kosjan Willavić Posted October 30 Posted October 30 Ovo je tim za velika dela, mozda je prerano, ali ja sam uveren. Crtalo se da cemo izgubiti,ali smo fanaticnom borbom i nekim dobrim potezima trenera dobili ovo. Izundu srecan kao dete , ozbiljno je clutchovao kad je ostale stalo . Nadam se da je i Dobric skinuo teret sa sebe, njegova trojka je odlucila susret 27
Popular Post Dragan Mićić Posted October 30 Popular Post Posted October 30 On 10/20/2025 at 11:32 AM, Dragan Mićić said: Braco cigani danas je stigla gospodjica Mićić juniorka na ovaj svet. To samo znaci da cemo ove sezone daleko dogurati. Podrzite mog rodja i sve ce biti u redu. Ja cu biti pijan narednih dana. Cujemo se kad budemo na 6-2 u evroligi. 🍻❤️ ‘Esam rek’o!!! 12 43 1 2 1
Shunsuke Nakamura Posted October 30 Posted October 30 Jedna utakmica u kojoj su praktično svi koji su igrali dali fin doprinos. Kodi je trenutno nevjerovatan. Ne samo što šutira vrhunski nego su mu rešenja u napadu sjajna. To sad mnogo bolje izgleda i u pozicionoj igri. Izundu je bio x-factor. Pored toga dobre partije Monekea, Kaline, Semija, Dede i Dobrog. 14
Dropkick Murphys Posted October 30 Posted October 30 Velika pobeda. Tačno se videlo da nam baš u ovoj utakmici i baš u 4. četvrtini fali Nwora i njegovi izmišljeni poeni, kad ne možemo ništa. Hvala Izundu! Imaćemo baš strašan tim za par sedmica, ako zdravlje posluži. 25 3 2
Nini3112 Posted October 30 Posted October 30 Iskreno i pre utakmice sam rekao 1/1 u duplom i ja srecan. Ovde sam iskreno ocekivao poraz 1
Mr.Consular Posted October 30 Posted October 30 svaka čast momcima! ovaj meč je dokazao da je jedini rekreativac u timu Plavšić, Izunda burazer je kupio mesto. KMM, pitbul na redbulu... kapa dole. kako rilja momčina! kad se vrate svi, bićemo zajebani kao kratko ćebe, što već i jesmo realno. bravo bravo bravo... Idemo dalje 1
Crni Posted October 30 Posted October 30 Izundu se stvarno pojavio, kao da je magija, ali isto tako Ouuudzelej, ali jedno je vazno, Kodi je dao krv i znoj od prvog dana, gulio, gulio, vukao, koliko je mogao, koliko minuta igra drugu god za redom, malte ne bez postede, i napokon je ja mislim zadobio postovanje svih. 10 1
Sinnerman Posted October 30 Posted October 30 Zamislite posle ovakve utakmice moraš da slušaš Rajka, pa obesio bih se pred svima o kravatu. 5
Čočo Posted October 30 Posted October 30 Pre nekoliko dana sam rekao da verujem u 2:0 i bez Nwore. Bilo je to protumačeno kao da potcenjujem Nworu. Ne, samo ne potcenjujem ove momke i ovaj tim! ❤️ 3 2
Nini3112 Posted October 30 Posted October 30 Nikad ne slusam Djurovica,sada sam pustio i ovo je tuzno sta covek prica😀 1 1
nunilo Posted October 30 Posted October 30 14 minutes ago, Kooineeperk said: Ooooo Kristina ocelavila i nabacila kilograme 😏 Ni na sta ne lici, u stolicu se pretvorila. Sta ste svi radosni, Butler nije dobio zagarantovanih 30 minuta, problem u najavi. Vuce, Vuce bubo ... ovaj macko. 1
VISOKOLETAC Posted October 30 Posted October 30 10 minutes ago, NMX said: Treba se sad mentalno spremiti za Dudovu šumu i Daču Ilića CMM da ne putuje, Batler i Devonte da uzmu palicu u Subotici. 14
Knipex Posted October 30 Posted October 30 15 minutes ago, Manoly said: 'De su ona deca sto plesu sa kucetom??? 21 minutes ago, Knipex said: Who the fuck are you? Čim je otključana tema zaplesali su klinci 1 1
Recommended Posts