Nini3112 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ali ovo sto radi Walker je bas urnebesno,nisam skoro video ovo,i mi nekad da promasimo ovakvo 'pojacanje' 1
Smrtokapa Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Baš dobra pobeda! Svi su dali svoj doprinos. Okej, Batler je samo osetio igru, a Plavša odmenio prave centre na par minuta, ali dovoljno dobro. Kodi je igrač utakmice, ali ipak je Izundu prelomio, svaka čast momku na energiji pod obručem! 38 1
Crni Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Bio sam uveren da ce Sasa izgubiti ovaj mec, delovalo je tako. Odluka da udvaja Vokera, pusti Blata koji najbrutalniji suter...ma svaka cast! Zato je on trener jelte, a ja obicni kurac na bicikli🤷 2 2 19
Los_Pollos_Hermanos Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Партија Николе Калинића је била докторат. Хвала момци на залагању и побједи. Дај Боже да будемо ускоро комплетни. 29
Zvezdaš96 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ono što sam juče još rekao u najavi ovog meča, malaa će biti u sredu Beogradska Arena da primi sve koji će želeti da gledaju meč protiv Panatinaikosa(možda i Marakana, jer u situaciji u kojoj smo u fudbalu, više ljudi želi na košarku naredne nedelje nego na fudbal i meč sa Lilom! Šesta u nizuu za potvrdu vrha tabele, bravoo ZVEZDOOOOO!!! ❤️ EBUKA IZUNDUUU!!!! P.S. sada mi je jasno zašto su košarku pomerili na sredu, umesto na četvrtak, mogli bismo na Mari odigrati košarku, biće i lepo vreme heh 😉
liv7 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Herojska pobeda.I jako,jako vazna za dalji tok sezone. 2
Nini3112 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, Don Dusko said: Iako PIR ne pokazuje ovo je MVP partija. U igri je jos,mozda i bude.
Don Dusko Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, Manoly said: 'De su ona deca sto plesu sa kucetom??? 5 17 1 1
Volter Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Izundu kralj! On zaista ima mnogo prostora za napredak. Ima problem sa faulovima, a svi ti faulovi i greške su posledica malo i njegove nespretnosti. Kad to dovede u red može biti zajeban igrač, ume on lepo da čita situacije u napadu, za jednog centra izvanredno pokretljiv, a gledajući njegov stil šuta mogao bi biti pretnja i sa poludistance. Odličan period u Beogradu. Svih 5 pobeda. Bravo! 17 2 1
NMX Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ovo je skroz novi nivo igre za lika koji je pre samo dve godine igrao u FMPu. Mora Izundu joa da uci oko postavljanja i pravljenja faulova jer je trenutno bas masina za pravljenje istih Aaaaliii oh boooy kakvog igraca konacno imamo skroz ispod radara. Bravo bre! 20
Diogen Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Tihi heroj Izundu, povukao i porobio kad je bilo najteze 💪 16 minuta, 15 poena, 7 skokova Zajebani su ovi, ali nam ovo samo govori kako smo mi zajebana ekipa za igru. A fali nam pola tima. Ziv nisam da nas vidim konacno kompletirane i uigrane… 👀 4
Don Dusko Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ja da se pokajem za EBUKU ovo je ono sto treba backup centar da radi.Posprema sve sto mu se servira i uhvati lopte. Danas je zavrsnicu pokidao. 3 2
mister-no Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ovo je izgleda najteže palo Željku Pantiću 1 20 1 1
Thor Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Kakva borba, kakva energija....desetkovani, stisli muda kad treba, svaka čast 2 2
Los_Pollos_Hermanos Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Занимљивост је да смо имали више офанзивних него они дефанзивних скокова. 1
NMX Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Treba se sad mentalno spremiti za Dudovu šumu i Daču Ilića 1 1 3
BojanaCZV Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Strasno velika pobeda! Posebno mi drago zbog Kodija, sto ne ode sve niz vodu nakon onog pasa iza ledja, u kontri na +11. Koliko je samo to promenilo tok utakmice, pokazatelj zasto je ovo najlepsi sport na svetu! Ali za malooo i zato je onda jos malo i lepsi 🫠 Odrzao nas je onda malo Odzelej, kad su poveli. Izundu pokupio sve sto je bilo moguce, i onda za kraj trica Dobrica, Davidovac koji mu mase da sutne 😍 Kalinina kradja one zive lopte u trecoj, mi je ono klasican Nikola. Fanstasticna timska pobeda. Znaci momci alal vera, svaka cast! 30 6
Don Dusko Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 3 minutes ago, mister-no said: Ovo je izgleda najteže palo Željku Pantiću Ajde iskulirajte sa njim.Ovo ne kazem da vam branim al nema potrebe u ovom trenutku. Mi smo bitni! 1 1
Čočo Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ponovo radi bioskop! 😍 Kad pomislim da sam sve video od ove ekipe oni me demantuju. Najveća pobeda večeras što smo pokazali da nema straha i kad se sve raspadne i osim što znamo da meljemo protivnika odbranom vala znamo i da se trkamo i šibamo u napadu. Bravo breeeeee!!! P. S. Velika ljubav za Buku!!! ❤️ 5 2
Recommended Posts