Wingwalker Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 1 minute ago, Volter said: MVP ovog kola je Velimir Đurović. podeliće sa komentatorom prenosa...
dzakala Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Kakav srdacan zagrljaj Rade i Saleta svaki put nakon konferencije 😆😆😆
Liske Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago https://www.instagram.com/reel/DQXZ36nCHaS/?igsh=YzZtbG9maWgyeGRw 4 2 8
Čočo Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) Jedan utisak iz Arene, Batler se ne odvaja od lopte. Baš je željan igre. Na kraju mu je Deda uzeo a ovaj tražio da mu je vrati. Odneo sa sobom u tunel. Kako će mali u četvrtak da opraši. 😍💪 Edited 19 hours ago by Čočo 10 4 1
Čvarkov Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) 2 hours ago, Nini3112 said: 😂😂 De zavežite ga za stolicu krevet do utakmice sa Makabijem. Edit. Krevet. Sa stolice može da padne. Edited 19 hours ago by Čvarkov 2 4
Šiljokapi Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Uffff, čini mi se da sam ja umorniji od igrača. Uvek mi neka zebnja od ovih timova što moramo da ih dobijemo. Ali laganica, svi pikali, niko se nije povredio. Talija 7/7 2
Don Dusko Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 3 minutes ago, Čvarkov said: De zavežite ga za stolicu krevet do utakmice sa Makabijem. Edit. Krevet. Sa stolice može da padne. A krevet da se prevrne. 1 1
Crni Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 11 minutes ago, Čvarkov said: Svaku Semijevu trojku slavim kao da sam je ja dao. Biće sve bolji i značiće nam dosta i kad se vrate povređeni. Iz nekog razloga, posebnu ljubav gajim za tog momka. 17
srlepajce Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 8 minutes ago, Liske said: https://www.instagram.com/reel/DQXZ36nCHaS/?igsh=YzZtbG9maWgyeGRw Haha kakav lik Uziva ovde 1
Kladovljanin Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) Navijanje je razocarenje ! Odzi da omeksa ruku iz ugla i to je to.... Edited 19 hours ago by Kladovljanin 3
Molina23 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Stvarno ništa pametno se nema reći osim alal vera momčinama i naročito Saši na nivou adaptacije na ovaj roster i već jeziv ritam mečeva. Za mesec dana već 7 kola, subjektivni osećaj 10. Baš miriše na one zimske Radonjine čarolije i ludi decembar gde je odbrana šljakala na nivou specijalnih jedinica. A onda možeš i sa 3 dvocifrena i 6-7 ubačenih trojki rutinski da pobeđuješ. Idemo dalje. U Pionir na brejk, krvava kolena ne smeju stati! Ovo je Zvezda! 33
Гвозден Чекић Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 9 hours ago, Гвозден Чекић said: Више него довољно за победу против једног Асвела код куће коме такође фале три битна играча. Да играмо у гостима била би друга прича. Као што рекох… прилично рутински
Čočo Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Miljenović je odigrao mnogo zrelu partiju. Skidam mu kapu. Momak ćuti, kroz ABA ligu se bori za minute i zasluženo ih dobija. Večeras je bio odličan! 👌 25
Kladovljanin Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago P.s ovaj Makabi gine u Atini.... auuuuuu samo neka se trose..... 2
Popular Post Don Dusko Posted 19 hours ago Popular Post Posted 19 hours ago Samo da napisem ovde danas sam napravio vazan milestone na ovom forumu. To je 30k postova na ovom mestu.Hvala svima na podrsci i svemu i nadam se da sam makar ostavio malecki trag ovde! 33 12 6
Kosjan Willavić Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Monekeova vecerasnja partija je najbolja partija nekog igraca CZ u bas dugo vremena. U to racunam i minutazu, da je igrao jos sest, sedam minuta, mogu misliti koliki bi indeks bio. S druge strane, odlican potez Sase sa rasporedjivanjem minutaze za nosioce, trebace nam za Makabi koji se i dalje krlja sa Paom. Moneke i Vuk su Betmen i Robin, uzivanje je gledati ih zajedno na terenu, ubijaju u tranziciji. Sad se vec moze sa sigurnoscu reci- Kalina je onaj stari, cepa odbranu, ima ga u svim kolonama. Dobili smo veceras i Miljenovica, makar za manju minutazu protiv slabijih timova ako zatreba. Oslobodio se konacno, a borbenoscu je dobar fit na ovaj roster 7 1
Wingwalker Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) Dajte Saletu na ovu vojsku od večeras Batlera i Nworu i još zdravog Kartera i Bokija i ludak će bar Metohiju da nam vrati. Edited 16 hours ago by Wingwalker 2 1 20
Cavani Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) 4 minutes ago, Don Dusko said: Samo da napisem ovde danas sam napravio vazan milestone na ovom forumu. To je 30k postova na ovom mestu.Hvala svima na podrsci i svemu i nadam se da sam makar ostavio malecki trag ovde! 3 hours ago, Don Dusko said: Brate uspori malo sa postovima. 😆 alal vera. Edited 19 hours ago by Cavani 25
Bejn Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Odlično ispalo. Čak se i nisu previše istrošili za razliku od Makabija u Atini. Svaka čast momci. 1
Bagzzi Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 24 minutes ago, Don Dusko said: Samo da napisem ovde danas sam napravio vazan milestone na ovom forumu. To je 30k postova na ovom mestu.Hvala svima na podrsci i svemu i nadam se da sam makar ostavio malecki trag ovde! Kako da ne ostavis trag kada je svaki drugi post tvoj, ako nije tvoj onda je od Zvezdasa96. Mislim da imas 30+ postova u zadnjih sat vremena na svim temama, uglavom sve jednoredni. Ali ti siljis onu stvar na meni za neku sitnicu, udri i sad nije problem. 6 1 9 1 1
Recommended Posts