Daiki Ito Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ja koliko vidim Meridian se nije oglasio . Ne kazem da smo ga registrovali , ali necu vjerivati ni komsinskom sponzoru dok se nas ne oglasi . Mada i da je registrovan pitanje dal bi igrao covjek nema ni trening sa nasim timom . 1
Wingwalker Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) 5 minutes ago, Daiki Ito said: Ja koliko vidim Meridian se nije oglasio . Ne kazem da smo ga registrovali , ali necu vjerivati ni komsinskom sponzoru dok se nas ne oglasi . Mada i da je registrovan pitanje dal bi igrao covjek nema ni trening sa nasim timom . prošao je rok za registraciju danas u 18h. ni Partizan nije registrovao Bruna. mnogo je da im apdejt sajta traje 6 sati. Edited 23 hours ago by Wingwalker
Daiki Ito Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 minute ago, Wingwalker said: prošao je rok za registraciju danas u 18h. ni Partizan nije registrovao Bruna. mnogo je da im apdejt sajta traje 6 sati. Iskreno ovo nisam znao bez da lazem , al onda i mi i komsije i Bajern cekamo nesto . A Dindvidi je npr potpisan prije , Batlera .
VISOKOLETAC Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) Evo da ostavim ovo i kod nas na temi, da se ne bi kukalo zasto nije Batler jos registrovan. After a request for an international Letter of Clearance (LOC) is made, FIBA's protocol provides a window for the former national federation to respond. If no response is received within seven to ten working days, FIBA may automatically issue the clearance to prevent unnecessary delays. The actual processing time can vary based on several factors: Factors affecting LOC timing -National federation response: The seven-day timeframe begins once the former national federation receives the clearance request from the new one. A quick response from the former federation can expedite the process. -Completeness of application: Delays occur if any required information is missing or inaccurate, such as player or agent details. The clearance is only processed once the application is complete and all fees are paid. -Contractual disputes: If a valid contract exists between the player and their former club, the former national federation may refuse to grant the clearance. Such disputes can lead to significant delays and may require intervention by the Basketball Arbitral Tribunal (BAT). -System issues: While FIBA's Management and Administration Platform (MAP) is designed for speed and transparency, issues like duplicate entries can cause delays. -Payment processing: The new national federation typically handles the processing fee. If payment is delayed, the application will not proceed. Znaci Zvezda trazi od KSS da trazi papire, onda KSS posalje zahtev u ovom slucaju NBA, a onda NBA posalje papire FIBA, a onda oni izdaju LOC i tek onda moze da se pristupi registraciji. Edited 22 hours ago by VISOKOLETAC 1
Wingwalker Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago (edited) 1 hour ago, VISOKOLETAC said: Evo da ostavim ovo i kod nas na temi, da se ne bi kukalo zasto nije Batler jos registrovan. Znaci Zvezda trazi od KSS da trazi papire, onda KSS posalje zahtev u ovom slucaju NBA, a onda NBA posalje papire FIBA, a onda oni izdaju LOC i tek onda moze da se pristupi registraciji. Znači proljeće je čak u novembru...13-og ili bilo kog drugog ? Edited 21 hours ago by Wingwalker
Čočo Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 7 hours ago, Daiki Ito said: Sad cu nesto da citiram " Terapije su toliko jake da jedan sat terapije zamjenjuje jednu nedelju lijecenja bilo kojom drugom metodom u svijetu . Dakle ako kazu da mora mjesec dana da miruje , ja njegov problem rijesim za 4 sata " kaze tako Marijana Kovacevix 🙂 Ovo je cudo o kom je Sasa pricao vrlo vjerovatno i u koje se svi mi nadamo Najmanje šta nam treba u ovom trenutku jeste da na brzinu vraćamo povređenog igrača pa umesto nekoliko nedelja posle da odsustvuje nekoliko meseci. Neka propusti duplo kolo i leči dok se ne izleči. Početak je sezone i ništa se ne rešava sada. 5
berti Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Zvezda trazi od KSS papire.Dakle, od Čovića. Valjda će da ih pošalje do Mitrovdana. 1 3
JPM Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 10 hours ago, Daiki Ito said: Gospodin koji je postavio komentar gore je likovao mom banu , rekao da sam protjeran sa svih foruma i slicno . Na koga ovde mislis, ko je likovao i rekao da si proteran sa svih foruma?
Small Owl Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) @bertiFaktički, ne traži od Čovića (znam da ne mislis bukvalno) već službenika zaduženog za ovaj dio posla. Bukvalno ga cimneš na telefon i kažeš "poslao sam zahtjev, aj samo odreaguj dalje". Taj isti lik, kad je npr. prelazni rok, ima hrpu takvih zahtjeva. Tako je u fudbalu, vjerujem da je varijacija na temu i u košarci. Ono što je meni uvijek bilo čudno jeste da ne postoji neki automatizam u tim situacijama vec npr. sluzbenik nije tu, nije vidio..moras čekati. Ja sam radio registracije u fudbalu, igrača koji su dolazili iz stranih klubova (bio je i lik iz SAD) i nemam bas sve detalje u glavi ali to je vjerovatno sve na istu foru. Edited 15 hours ago by Small Owl . 2
Sector Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 7 hours ago, VISOKOLETAC said: Znaci Zvezda trazi od KSS da trazi papire, onda KSS posalje zahtev u ovom slucaju NBA, a onda NBA posalje papire FIBA, a onda oni izdaju LOC i tek onda moze da se pristupi registraciji. Au brate, lakše je opljačkati Luvr. Biće dobro ako za PAO bude registrovan. 5
Todo Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 8 hours ago, Wingwalker said: prošao je rok za registraciju danas u 18h. ni Partizan nije registrovao Bruna. mnogo je da im apdejt sajta traje 6 sati. Bruno putuje u Sofiju. Da li turistički ili će igrati, to već ne znam.
JoaoFelix2023 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) Bruno registrovan komsijama (na sajtu EL). Bice da se ceka LOC posto Butler i Dinwiddie nisu. Edited 15 hours ago by JoaoFelix2023
MarioKempes Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 6 minutes ago, Todo said: Bruno putuje u Sofiju. Da li turistički ili će igrati, to već ne znam. Kakve to ima veze sa Batlerom/Zvezdom? Fernando je i na sajtu EL u sastavu Partizana, došao iz EL kluba, ne treba FIBA, LoC i sl. 1
Nini3112 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 1 minute ago, Dzonii said: Jel debituje veceras bar Darko Plavsic? Mislim da ne,ne znam gde ste procitali to ali ne znam koliko je tacna informacija da se presao
Dzonii Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 5 minutes ago, Nini3112 said: Mislim da ne,ne znam gde ste procitali to ali ne znam koliko je tacna informacija da se presao Pisao Mile cini mi se da je blizu prelaska na Arenu.
Stefi88 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Idemo do pobede veceras ko god da je u sastavu 🔴⚪🔥💪 1
Taki Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Samo da nekako dobijemo ovo veceras, a onda Makabi opusteno pa sta bude. Nece biti lako, pokusati nekako na odbranu, atmosferu, u napadu ce biti tesko sa dva beka i Dobricem.
Wingwalker Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 47 minutes ago, Todo said: Bruno putuje u Sofiju. Da li turistički ili će igrati, to već ne znam. Sinoć do 23.45h nije bio prijavljen. Ladno im se sajt EL apdejtuje u ponoć. 1
Gudura Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Nije registrovan ni Key iz Valensije.Ocigledno je procedura sporija za igrace koji dolaze direktno iz NBA 6
Sector Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ma jasno da nema krivice kluba u ovoj situaciji a i pitanje da li bi uopšte ulazio u igru. Za Maccabi bi već značilo da bude u protokolu. Inače ovoliko duplih kola je meni baš previše, to sam isticao i prethodne 2 sezone a oni samo podižu broj utakmica. Da se ne igraju domaće lige pa da razmak između utakmica bude 3, 4 dana onda i nekako. 5
Recommended Posts