Jump to content

Recommended Posts

Posted
11 minutes ago, djenkoslav said:

Rekli su da nije povreda i da ne igra jer odmara. Mi odbijamo da verujemo i nagadjamo...

Neću reći neopravdano, ali klub se još sinoć oglasio...

Klub nije rekao da nema povrede, samo demanti oko vrste povrede i gde se desilo. 

• Like 2
Posted (edited)
1 minute ago, Mile1 said:

Ruptura

Ako je ovo onda nema njega minimum mesec dana. Naravno što da ne. Što bi njegova povreda bila bolja od drugih. 

Edited by Čočo
Posted

Znaci idemo ovako, opet je klub postupio amaterski u slucaju obracanja prema navijacima

Juce izlazi vest da je povreda tetive, klub izlazi sa ostrim demantom tvrdeci da nije nikakva povreda u pitanju. Danas posle utakmice ipak govore da ima povredu i da ne znaju koliko ce biti van terena jel trenutno radi rehabilitaciju. Stvarno nismo napredovali nista

• Like 18
Posted

Pa dobro, i da ga nema 2-3 nedelje, igramo sa onim sto imamo i to je to...

Od kukanja nema nista.

Bolje i lepo da se zaleci nego da se vrati pre vremena i rizikuje duze odsustvo.

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Čočo said:

Ako je ovo onda nema njega minimum mesec dana. Naravno što da ne. Što bi njegova povreda bila bolja od drugih. 

Ne mora da znaci nista, sve zavisi kolika je ruptura koji deo misica je zahvacen ima vise faktora tu

Posted

Meču je prisustvovao i Džared Batler, novo pojačanje crveno-belih.

“ Ne znam kada će debitovati. Papirološki treba da se sredi. Ne znam da li to može da se izvede. Videćemo šta možemo ili ne možemo, ali smo srećni što je ovde“, istakao je Obradović. 

Sta ovo tacni treba da znaci,sta da se sredi?

• Like 2
  • Ha-ha 4
Posted

И да игра и да пропушта ово дупло коло наравно да неће клуб и тренер то јасно да кажу, која је корист од тога? Боље да се то питају противници и њихов стручни штаб игра ли Нвора. Исто важи и за Батлера, укључите мало мозак

Стварно сте досадни више са константним мрачењем и плакањем

• Like 6
  • Thanks 1
Posted
Just now, Mile1 said:

Znaci idemo ovako, opet je klub postupio amaterski u slucaju obracanja prema navijacima

Juce izlazi vest da je povreda tetive, klub izlazi sa ostrim demantom tvrdeci da nije nikakva povreda u pitanju. Danas posle utakmice ipak govore da ima povredu i da ne znaju koliko ce biti van terena jel trenutno radi rehabilitaciju. Stvarno nismo napredovali nista

Nije bilo tako, tvrdnja je bila da nije bilo povrede na treningu i da se ne radi o Ahilovoj tetivi.

• Like 1
Posted
5 minutes ago, Čočo said:

Ako je ruptura zar ne bi trebao da miruje bar 7 dana?

Posted
Just now, Nini3112 said:

“ Ne znam kada će debitovati. Papirološki treba da se sredi. Ne znam da li to može da se izvede. Videćemo šta možemo ili ne možemo, ali smo srećni što je ovde“, istakao je Obradović. 

Pa da se pošalje fax za registraciju. :classic_biggrin:

Posted
Just now, Mile1 said:

Ne mora da znaci nista, sve zavisi kolika je ruptura koji deo misica je zahvacen ima vise faktora tu

Minimum desetak dana. I da se nadamo da je to. Ali kakave smo mi sreće ako je komplikovanija ide na više meseca. 

Posted
Just now, Nini3112 said:

LOC i registracija, s obzirom da se radi o duplom kolu sve bi moralo da se završi u ponedeljak.

Posted
1 minute ago, Mile1 said:

Mile nemoj da me shvatis pogresno molim te isto sam napisao sinoc konkretno osobi koja je pisala tekst za B92 i na to odmah dobio sinoc poruku oni jesu demantovali povredu ahilove tetive , ali jesu li demantovali povredu lista cini mi se da nisu . Mi smo citali sta nasem srcu odgovara , koliko sam shvatio u obracanju Vujicina nifje ne pise da nije povrijedjen , vec da nije povreda ahilove tetive . Doslovce pise navodne povrede ahilove tetive .

Posted (edited)
5 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Ako je ruptura zar ne bi trebao da miruje bar 7 dana?

Mirovanje prvih dan, dva. Led, odmor i dizanje noge iznad nivoa srca. Nakon toga kreće terapija. Hladni, topli laser, struja, deep oscillation, magnet...

Edited by Čočo
  • Like 2
Posted
1 minute ago, Čočo said:

Mirovanje prvih dan, dva. Led, odmor i dizanje noge iznad nivoa srca. Nakon toga kreće terapija. Hladni, topli laser, struja, deep oscillation, magnet...

Ako je tako, sta ce on danas na utakmici?

• Like 2
Posted

Kad je dosao Sasa ocekivao sam malo vise transparentnosti barem od njega na KZS kada su u pitanju povrede. Medjutim, ostalo je na istom.. Kako su lepo rekli za Rivera i niko nista vise ne pita za coveka, tako treba za sve da kazu i gotovo. A ne, demantuje se ahilova, al se ne zna nista, Graham isto ne zna se niko zvanicno ne zna sta je povredio.. Svima bi nam bilo lakse da se samo kaze sta je i kako je i cao

Posted

Klub je izasao sa demantom da je "na treningu povredio Ahilovu tetivu". Sto i jeste bila budalastina. 

Ocito vuce neki problemcic sa listom od Baskonije, ali mislim tj. nadam se da je samo za Asvel upitan. I Sale je rekao day-by-day. To se ne govori za rupturu lista, niti se dolazi na utakmicu sa rupturom lista, jer i najblaza ruptura zahteva strogo mirovanje i visenedeljnu pauzu. 

• Like 10
  • Thanks 1
Posted

Zahvalimo se Elpi i svakom slepcu od člana te smejurije od organizacije, koja se bavi time da igračima budu obezbeđene banane na treninzima i ostale gluposti. A to što dosta timova već sad ne može 1 ipo petorku da sastavi, verujem da ih zabole.

• Like 2
Posted
2 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Ako je tako, sta ce on danas na utakmici?

Pa ako je krenuo sa terapijom a s obzirom da od povrede je prošao jedan dan naravno da treba da miruje. Ali znajući naše lakše im je da ga dovuku do Pionira nego da ciganija vidi da ga nema ni u Pioniru pa da im se najebu majke.