Sinnerman Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Kako ćemo da mu garantujemo minutažu kada će prvi redovi do klupe na 23. minutu kreniti da urlaju "Saaaaale vadi Đeroda ga povrediće se!"? 1
forumko topic Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Drčela mu obećao 30 min po tekmi. Ulazi Đered sa 4 lične, odigrao 22 minuta, lomi se utakmica, Sale bi ga izvadio (Đereda), al ne sme, mora da mu se ispuni obećanje i minutaža. Lele, lele...
No name Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Kad smo kod zahvaljivanja , ja bi se zahvalio Zadru. Skromno. A mnogo im dugujemo. 34 1 3
branko96 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Just now, No name said: Kad smo kod zahvaljivanja , ja bi se zahvalio Zadru. Skromno. A mnogo im dugujemo. Poslati im Jaga i Plavsica do kraja sezone. 6
Sector Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Nemamo gdje još jednog igrača, ako potpiše Butler. Jedino ako planiraju neki raskid sa Grahamom, ali nema indicija za tako nešto. 1
pavlaka Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 2 minutes ago, Sector said: Nemamo gdje još jednog igrača, ako potpiše Butler. Jedino ako planiraju neki raskid sa Grahamom, ali nema indicija za tako nešto. Pa mozda se ne racuna na Kenana, a Kenan ionako min nije odigrao ove sezone pa imamo to jos 1 mesto.. 1
Miloš 52 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) I ljudi Karter, sa postavljenom dijagnozom, svakako out. Tako da... Kenan, Karter i ko zna kada i kakav Grejem. Edited 8 hours ago by Miloš 52
srlepajce Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Pitanje ko se i kada i da li se vraca Ne znamo nista 3
No name Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 8 minutes ago, branko96 said: Poslati im Jaga i Plavsica do kraja sezone. Ma sad može sve, sad je razbibriga, rezultati su tu, osmeh se vratio, a kad je bilo stani pani eto iz Zadrani 😃 doduše pobedili su nas samo, onda dva poraza uzastopna, ali nas je taj šamar otreznio, uradili smo ono što smo trebali na kraju prošle sezone, I vrlo brzo okrenuli momentum. Više niko ne prica o puštanju sezone niz vodu, više niko ne govori " ma pusti ga, treba mu vreme"...i zato uvek seci odmah ako moraš, nemoj čekati sutra...da smo čekali još nedelju dve komotno smo mogli da zaboravimo ovu sezonu, I ova silna pojacanja i spekulacije. O pobedi nad Realom, Fenerom, Zalgirisom, o hemiji u timu, I ostalim stvarima mogli bi da mastamo i kujemo planove kako da dobijemo Iliriju, o EL niko ne bi razmišljao. Vratio nam se osmeh, sreća, svi čekamo sledeći meč, pozitivno na sve strane, pa i ako ne bude dobro na kraju bar smo se nečemu radovali. I zato hvala Zadru. 2
berti Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Jbg, ako se Saša malo zaboravi i ne da zagarantovane minute na nekoj utakmici koju dobijamo, hocemo li auto koševe da dajemo da se ide u produžetak. Sve to da se razmotri na vreme.
Nate Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Najjace bi bilo sad kao zavrsen, al nas medicinski tim kaze no, no, znate ta hipertroficna kardiomiopatija u srednjoj skoli to je ozbiljna stvar. Znate, da se struka pita😂😂😂 Edited 8 hours ago by Nate 4 1
NMX Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Kako ćemo Butlera da izvaćarimo za zagarantovane minute, nije svestan. Kad odigra samo 20 minuta protiv Panatenaikosa pa dva dana posle 40 minuta u Leon Štukelj areni pa mu na kraju nedelje računovođa Bagzi izvuče prosek od 30 i kaže totie to sine 1 16
pavlaka Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Kazu pouzdani Plavsic zvanicno na areni.. Bas lepe vesti 😄 23 9 1
Chaos Is Me Posted 7 hours ago Author Posted 7 hours ago Ne znam zašto pišete o ovome kao da je već potpisan. Ako ga potpišemo ipak, bez obzira koliko bio dobar igrač meni ostaje nejasno gde onda vide Grahama i šta se dešava sa Codijem koji tada odlazi u drugi plan. Jedino ako nije ideja da je Butler u stvari glava za glavu zamena za Cartera, a sve ostalo ide onako kako je predviđeno pre početka sezone, s tim da kad se oporavi Graham Yago opet ide na Kopakabanu. 3
Nikom nista Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 7 minutes ago, pavlaka said: Kazu pouzdani Plavsic zvanicno na areni.. Bas lepe vesti 😄 Ja jos ne mogu da prezalim sto on nije prenosio Real... kakvo bi to lozenje bilo... 1
NikadProtivKaline Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 minutes ago, Chaos Is Me said: Jedino ako nije ideja da je Butler u stvari glava za glavu zamena za Cartera, a sve ostalo ide onako kako je predviđeno pre početka sezone, s tim da kad se oporavi Graham Yago opet ide na Kopakabanu. pa to je jedino logicno 5
Taki Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Pa dobro ako u nekom trenutku budu svi zdravi Jago neće biti medju 12, ne mora se vraćati u Brazil, a ko zna, ako baš skroz ispadne iz rotacije možda ga neko i uzme, bar pola plate da plaća..
Disfruto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 7 minutes ago, Chaos Is Me said: Ne znam zašto pišete o ovome kao da je već potpisan. Ako ga potpišemo ipak, bez obzira koliko bio dobar igrač meni ostaje nejasno gde onda vide Grahama i šta se dešava sa Codijem koji tada odlazi u drugi plan. Jedino ako nije ideja da je Butler u stvari glava za glavu zamena za Cartera, a sve ostalo ide onako kako je predviđeno pre početka sezone, s tim da kad se oporavi Graham Yago opet ide na Kopakabanu. Kompatibilan je sa svakim nasim bekom pa i ovim povredjenima, u bilo kojoj kombinaciji da li na 1 ili na 2 uz nekoga on ce da pruza dobre stvari. Zato i jeste tako dobar potpis 4
Todo Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 8 minutes ago, Chaos Is Me said: Ne znam zašto pišete o ovome kao da je već potpisan. Ako ga potpišemo ipak, bez obzira koliko bio dobar igrač meni ostaje nejasno gde onda vide Grahama i šta se dešava sa Codijem koji tada odlazi u drugi plan. Jedino ako nije ideja da je Butler u stvari glava za glavu zamena za Cartera, a sve ostalo ide onako kako je predviđeno pre početka sezone, s tim da kad se oporavi Graham Yago opet ide na Kopakabanu. Deluje da je tako. Ali šta umesto Kenana?? Mislim ok je ovako i bez još jednog. Ali kada se povredi neko od CMM, Graham, Batler kreće opet harikiri na forumu...
Bogoljub Gagic Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Мени се чини да је план Батлер, Коди, Грем Нвора и појачање Јаго у Бразил, а Картер и Кенан вероватно пропуштају сезону. 7
Stefi88 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, Mile1 said: Treba da dodje jos jedan igrac Znas li mozda koja pozicija, sta se gleda?
StiviKivi Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Ne znam što toliko brinemo o minutima kad se iz aviona vidi kome će i na kojim pozicijama uzeti minute. Uzeće ih i na 1 i na 2. Nvora će malo manje igrati na 2 i tjt Nvora je igrao 36 min protiv Reala. Edited 7 hours ago by StiviKivi
propolis Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Neće morati niko da ide jer je liga duga,a na kraju krajeva Aba liga nije toliko bitna do PO pa Jago i drugopozivci neka peglaju Aba ligu,a nosioci iz EL neka odamaraju Abu. Neka potrebe da Kalina, Moneke ili Nwora igraju 80 posto Aba tekmi u RS.
Recommended Posts