Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kako ćemo da mu garantujemo minutažu kada će prvi redovi do klupe na 23. minutu kreniti da urlaju "Saaaaale vadi Đeroda ga povrediće se!"? 

• Ha-ha 1
Posted

Drčela mu obećao 30 min po tekmi. Ulazi Đered sa 4 lične, odigrao 22 minuta, lomi se utakmica, Sale bi ga izvadio (Đereda), al ne sme, mora da mu se ispuni obećanje i minutaža. Lele, lele... 

Posted
Just now, No name said:

Kad smo kod zahvaljivanja , ja bi se zahvalio Zadru. Skromno. A mnogo im dugujemo.

Poslati im Jaga i Plavsica do kraja sezone.

• Like 6
Posted

Nemamo gdje još jednog igrača, ako potpiše Butler.

Jedino ako planiraju neki raskid sa Grahamom, ali nema indicija za tako nešto.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Sector said:

Nemamo gdje još jednog igrača, ako potpiše Butler.

Jedino ako planiraju neki raskid sa Grahamom, ali nema indicija za tako nešto.

Pa mozda se ne racuna na Kenana, a Kenan ionako min nije odigrao ove sezone pa imamo to jos 1 mesto..

• Like 1
Posted (edited)

I ljudi Karter, sa postavljenom dijagnozom, svakako out. Tako da...

Kenan, Karter i ko zna kada i kakav Grejem.

Edited by Miloš 52
Posted
8 minutes ago, branko96 said:

Poslati im Jaga i Plavsica do kraja sezone.

Ma sad može sve, sad je razbibriga, rezultati su tu, osmeh se vratio, a kad je bilo stani pani eto iz Zadrani 😃 doduše pobedili su nas samo, onda dva poraza uzastopna, ali nas je taj šamar otreznio, uradili smo ono što smo trebali na kraju prošle sezone, I vrlo brzo okrenuli momentum. 

Više niko ne prica o puštanju sezone niz vodu, više niko ne govori " ma pusti ga, treba mu vreme"...i zato uvek seci odmah ako moraš, nemoj čekati sutra...da smo čekali još nedelju dve komotno smo mogli da zaboravimo ovu sezonu, I ova silna pojacanja i spekulacije. O pobedi nad Realom, Fenerom, Zalgirisom, o hemiji u timu, I ostalim stvarima mogli bi da mastamo  i kujemo planove kako da dobijemo Iliriju, o EL niko ne bi razmišljao. 

Vratio nam se osmeh, sreća, svi čekamo sledeći meč, pozitivno na sve strane, pa i ako ne bude dobro na kraju bar smo se nečemu radovali. I zato hvala Zadru.

• Like 2
Posted

Jbg, ako se Saša malo zaboravi i ne da zagarantovane minute na nekoj utakmici koju dobijamo, hocemo li auto koševe da dajemo da se ide u produžetak. Sve to da se razmotri na vreme.

Posted (edited)

Najjace bi bilo sad kao zavrsen, al nas medicinski tim kaze no, no, znate ta hipertroficna kardiomiopatija u srednjoj skoli to je ozbiljna stvar. Znate, da se struka pita😂😂😂

Edited by Nate
  • Like 4
  • Ha-ha 1
Posted

Kako ćemo Butlera da izvaćarimo za zagarantovane minute, nije svestan. Kad odigra samo 20 minuta protiv Panatenaikosa pa dva dana posle 40 minuta u Leon Štukelj areni pa mu na kraju nedelje računovođa Bagzi izvuče prosek od 30 i kaže totie to sine

• Like 1
  • Ha-ha 16
Posted

Ne znam zašto pišete o ovome kao da je već potpisan.

Ako ga potpišemo ipak, bez obzira koliko bio dobar igrač meni ostaje nejasno gde onda vide Grahama i šta se dešava sa Codijem koji tada odlazi u drugi plan. 

Jedino ako nije ideja da je Butler u stvari glava za glavu zamena za Cartera, a sve ostalo ide onako kako je predviđeno pre početka sezone, s tim da kad se oporavi Graham Yago opet ide na Kopakabanu. 

• Like 3
Posted
7 minutes ago, pavlaka said:

Kazu pouzdani Plavsic zvanicno na areni..

Bas lepe vesti 😄

Ja jos ne mogu da prezalim sto on nije prenosio Real... kakvo bi to lozenje bilo... 

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Chaos Is Me said:

Jedino ako nije ideja da je Butler u stvari glava za glavu zamena za Cartera, a sve ostalo ide onako kako je predviđeno pre početka sezone, s tim da kad se oporavi Graham Yago opet ide na Kopakabanu. 

pa to je jedino logicno

• Like 5
Posted

Pa dobro ako u nekom trenutku budu svi zdravi Jago neće biti medju 12, ne mora se vraćati u Brazil, a ko zna, ako baš skroz ispadne iz rotacije možda ga neko i uzme, bar pola plate da plaća.. 

Posted
7 minutes ago, Chaos Is Me said:

Ako ga potpišemo ipak, bez obzira koliko bio dobar igrač meni ostaje nejasno gde onda vide Grahama i šta se dešava sa Codijem koji tada odlazi u drugi plan. 

Kompatibilan je sa svakim nasim bekom pa i ovim povredjenima, u bilo kojoj kombinaciji da li na 1 ili na 2 uz nekoga on ce da pruza dobre stvari.

Zato i jeste tako dobar potpis

• Like 4
Posted
8 minutes ago, Chaos Is Me said:

Deluje da je tako.

Ali šta umesto Kenana?? Mislim ok je ovako i bez još jednog.

Ali kada se povredi neko od CMM, Graham, Batler kreće opet harikiri na forumu...

Posted

Мени се чини да је план

Батлер, Коди, Грем

Нвора и појачање 

Јаго у Бразил, а Картер и Кенан вероватно пропуштају сезону.

• Like 7
Posted (edited)

Ne znam što toliko brinemo o minutima kad se iz aviona vidi kome će i na kojim pozicijama uzeti minute. Uzeće ih i na 1 i na 2. Nvora će malo manje igrati na 2 i tjt

Nvora je igrao 36 min protiv Reala.

Edited by StiviKivi
Posted

Neće morati niko da ide jer je liga duga,a na kraju krajeva Aba liga nije toliko bitna do PO pa Jago i drugopozivci neka peglaju Aba ligu,a nosioci iz EL neka odamaraju Abu. Neka potrebe da Kalina, Moneke ili Nwora igraju 80 posto Aba tekmi u RS.