Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jel ovo onaj beskorisni Semi Odzelej ? Ovaj sto je bio kad bi gledali obe strane parketa veceras nas najkorisni igrac , uz Kalinu .

I jos nesto kad treba da se stane na parketu zajedno Davidovac i Kalinic .

• Like 15
Posted

Nisu ga bojkotovali 

Rotirao covek, delio minute na ravne casti. Nema toga u ekipi koja hoce da pobedjuje. Veliki deo igraca je unistio svojim delovanjem, nekima napravio medvedju uslugu drugarskim pristupom (Teu) 

Ali ajde nije vreme i mesto za tu temu 

Rekao sam vec da mi se cini a sad sam siguran da je prvi Kalina kliknuo sa promenom trenera. Covek nebo i zemlja a isti ga privatni problemi more. 

Semi iskoriscen a delovalo da je kanturina.

• Like 42
Posted

Ово се може рећи и за Салета, дакле тренерски печат је јасан колико год "чувари здравог разума" убеђивали да није било време за промену тренера.

• Like 4
Posted
10 minutes ago, realno *w said:

Svaka čast, najiskrenije.

Jedna konstatacija, nadam se da me nećete linčovati, ne mogu da se otmem utisku da je ekipa bar malo bojkotovala Sfera. Bukvalno igrači koji su se vukli po terenu i kojima je protivnik trčao 20 kontri po tekmi, sada leti. Nema tu strategije, to je samo stvar želje.

Ali kako god, još jednom svaka čast za ovo večeras.

Moguce al ja imam stav da je Sfero bojkotovao i da je jedva cekao otkaz. Igraci se jednostavno nisu osecali dobro u ulogama koje im je rasporedio. 

Posted

Večeras rotacija od 9 igraca. Nwora 36 min....nema ravnih časti, raspodela, da se ne umori. Nego riljaj bajo ako hoćeš da se proslaviš. 

Alal vera momci...Sale, Toma , kakva energija pored klupe. Svaka čast i publici na atmosferi.

Ogroman skalp. Baš Ogroman.

• Like 27
Posted

Rekao sam pre nekoliko dana da ne očekujem dominiranje Tavaresa kad sad imamo Motejunasa. Motejunas odličan posao odradio ali i timski. 

• Like 8
Posted
22 minutes ago, NMX said:

Odzelej brat moj, moze da cuva Tavaresa i Šeka istovremeno bez da se oznoji :Hail:

Kakva faca i kakva zver

Nadrealno kako volim te "blage luzere" u ćivotu.

Svaki njegov kos mi je ono bas melem za dušu.

Još ona "shik" frizura, kako odoleti a ne podržati.

• Like 18
  • Love 2
  • Ha-ha 1
Posted (edited)
6 minutes ago, Nini3112 said:

I da,ono sto donosi Moneke verovatno ne moze nijedan igrac u Evropi

Moneke i Zvezda su bukvalno match from heaven, covek je totalna dileja i definicija ( pravog ) energy kinga 😄 Ovo veceras je bio onaj staaariii Kalina, desetak poena, skokovi,asistencije, odbrana. Gde ces vise... Kodi na ivici tripl dabla, vaskrsli Odzelej koji je u tri , ako ne i najborbeniji igrac trenutno. Nvora me podseca na Egzuma po krakatosti i cheat code kad krene na prodor ili napravi sebi mesta za sut. Neverovatno nezgodan igrac za cuvanje. Deluje da se pronasao i oslobodio kod nas

Edited by Kosjan Willavić
  • Like 27
Posted (edited)

Mudato, misici, centimetri, znoj, stav, u meso!

(ne, nije Buljadin :) )

Odavno nisam lakse i brze presao iz totalne razocaranosti u ponos. Bas ponos. Ne znam koga bre sve da hvalim... Kodi, Nvora, Kalina, Cima, Semi, Donatas, Izundu, Deda, Sale, Toma...

Edited by Geronimo
  • Like 23