Daiki Ito Posted yesterday at 07:25 PM Posted yesterday at 07:25 PM Jel ovo onaj beskorisni Semi Odzelej ? Ovaj sto je bio kad bi gledali obe strane parketa veceras nas najkorisni igrac , uz Kalinu . I jos nesto kad treba da se stane na parketu zajedno Davidovac i Kalinic . 15
BojanaCZV Posted yesterday at 07:26 PM Posted yesterday at 07:26 PM Ne znam šta za reci, a to je vrlo teško. NADREALNA pobeda!!! 10 2
Bode Posted yesterday at 07:27 PM Posted yesterday at 07:27 PM Deluje da smo dobili Odzeleja u poslednje dve utakmice, to me mnogo raduje. 45
srlepajce Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Nisu ga bojkotovali Rotirao covek, delio minute na ravne casti. Nema toga u ekipi koja hoce da pobedjuje. Veliki deo igraca je unistio svojim delovanjem, nekima napravio medvedju uslugu drugarskim pristupom (Teu) Ali ajde nije vreme i mesto za tu temu Rekao sam vec da mi se cini a sad sam siguran da je prvi Kalina kliknuo sa promenom trenera. Covek nebo i zemlja a isti ga privatni problemi more. Semi iskoriscen a delovalo da je kanturina. 42
Valensija Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Timska hemija je nevjerovatna. Bukvalno isijiva iz svih igraca. Sluti da prisustvujemo radjanju ozbiljne timcine. 12 1
Nini3112 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago I da,ono sto donosi Moneke verovatno ne moze nijedan igrac u Evropi 28 2 3
Bogoljub Gagic Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ово се може рећи и за Салета, дакле тренерски печат је јасан колико год "чувари здравог разума" убеђивали да није било време за промену тренера. 4
Borky Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 10 minutes ago, realno *w said: Svaka čast, najiskrenije. Jedna konstatacija, nadam se da me nećete linčovati, ne mogu da se otmem utisku da je ekipa bar malo bojkotovala Sfera. Bukvalno igrači koji su se vukli po terenu i kojima je protivnik trčao 20 kontri po tekmi, sada leti. Nema tu strategije, to je samo stvar želje. Ali kako god, još jednom svaka čast za ovo večeras. Moguce al ja imam stav da je Sfero bojkotovao i da je jedva cekao otkaz. Igraci se jednostavno nisu osecali dobro u ulogama koje im je rasporedio.
Estrella Roja Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Meni je neverovatno kako smo mi danas ugasili Tavaresa. Nije se video uopšte, nije imao ni skokova ni poena. A i u odbrani smo ga baš lepo napadali. 11
Nikom nista Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Jedva cekam da SK izbaci klipove sa Darkovim komentarom na Dedinu trojku, Čimino kucanje i kontra Čima-Kodi-Nvora... 10 8
No name Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Večeras rotacija od 9 igraca. Nwora 36 min....nema ravnih časti, raspodela, da se ne umori. Nego riljaj bajo ako hoćeš da se proslaviš. Alal vera momci...Sale, Toma , kakva energija pored klupe. Svaka čast i publici na atmosferi. Ogroman skalp. Baš Ogroman. 27
Gandalff Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ojeleye je dobar, koristan igrač, drago mi je što mu je Obradović pronašao ulogu.. 13
Čočo Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Rekao sam pre nekoliko dana da ne očekujem dominiranje Tavaresa kad sad imamo Motejunasa. Motejunas odličan posao odradio ali i timski. 8
BojanaCZV Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 22 minutes ago, NMX said: Odzelej brat moj, moze da cuva Tavaresa i Šeka istovremeno bez da se oznoji Kakva faca i kakva zver Nadrealno kako volim te "blage luzere" u ćivotu. Svaki njegov kos mi je ono bas melem za dušu. Još ona "shik" frizura, kako odoleti a ne podržati. 18 2 1
Kosjan Willavić Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) 6 minutes ago, Nini3112 said: I da,ono sto donosi Moneke verovatno ne moze nijedan igrac u Evropi Moneke i Zvezda su bukvalno match from heaven, covek je totalna dileja i definicija ( pravog ) energy kinga 😄 Ovo veceras je bio onaj staaariii Kalina, desetak poena, skokovi,asistencije, odbrana. Gde ces vise... Kodi na ivici tripl dabla, vaskrsli Odzelej koji je u tri , ako ne i najborbeniji igrac trenutno. Nvora me podseca na Egzuma po krakatosti i cheat code kad krene na prodor ili napravi sebi mesta za sut. Neverovatno nezgodan igrac za cuvanje. Deluje da se pronasao i oslobodio kod nas Edited 23 hours ago by Kosjan Willavić 27
Sector Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Kačite ako negdje plavšićev prenos iskoči. Kontam da je zagino večeras. 7
Šiljokapi Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 4 minutes ago, Dragan Mićić said: Cepa Rodjo redom!!! Idemo dalje! Jagiša 3/3 5 5
NMX Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 minute ago, Урош19 said: Evropski brazilac i neki simpa mali 3
Geronimo Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) Mudato, misici, centimetri, znoj, stav, u meso! (ne, nije Buljadin :) ) Odavno nisam lakse i brze presao iz totalne razocaranosti u ponos. Bas ponos. Ne znam koga bre sve da hvalim... Kodi, Nvora, Kalina, Cima, Semi, Donatas, Izundu, Deda, Sale, Toma... Edited 23 hours ago by Geronimo 23
Recommended Posts