Урош19 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: DJEEEED Kad je ovo ubacio nisam znao kako da se ponašam pa sam krenuo da udaram naslon od kauča pesnicama 2 4 22
DijametralnoSuprotan Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago P.S. Nadam se da nas ove tri utakmice nece uljuljkati i ubediti da nam kombo/obican bek nije potreban. Pod hitno to mora da se resi inace ce doci na naplatu kad mu vreme nije. 11
Bejn Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Jedva čekam Đurović Vlada , pa da čujem šta će da kaže o Kodiju. 5
Bejn Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Just now, Bejn said: Jedva čekam Đurović Vlada , pa da čujem šta će da kaže o Kodiju. Video sam. Retko korektno za balkanske uslove. 4
zemljoradnik Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 12 minutes ago, Čočo said: Sve je ovo normalno... Zgazi ih sve!!! ❤️💪 Jel sviras u četvrtak? 😁 1 1 8
BriJones Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Utisak mi je (iza naše klupe) da je hemija medju momcima jako dobra, nerealno dobra. Jago par minuta nakon sto ga je Sale izveo zbog gresaka na pauzi bukvalno stavlja prst u bulju Davidovcu nakon sto ga je prvo cuskao po glavi pola minuta, ovaj se ne opire... 🫶 10 2 1
Čočo Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Braćo i sestre, ovaj krug svirki se završio. Za sada se više ne poklapamo. Blagovremeno ćete biti obavešteni ako bude bilo promene. Voli vas, vaš Čočo. ❤️😀 17 8
Bejn Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Just now, JPM said: Šta kaže Vlade o Kodiju? Bukvalno mu se poklonio. 1 1
Sinnerman Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Vlade se poklonio i izvinUo Mekintajeru u studiju. 3 1 1
Nini3112 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Bravo za ceo tim,svaka cast ljudi stvarno. Ne pamtim da je Tavares protiv bilo koga ovako izgledao 7
Don Dusko Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 2 minutes ago, Bejn said: Jedva čekam Đurović Vlada , pa da čujem šta će da kaže o Kodiju. Ja bih tog lika sklonio sa arene.Danas je bas bas gadan komentar za navijace Zvezde izgovorio. 1
HAMMER Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago zar se niko nije setio da se zahvali i sferu jer je dobar momak? 1
Mr.Consular Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago fantastična utakmica, lepotica, fantastična rola svih, alal vera! Ovo je vožnja na 4.500 obrtaja, ne može dugo da potraje, daj pod hitno da se proširi rotacija, odlično što je Semi ovom partijom valjda našao svoju rolu.. 13
srlepajce Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) 2 minutes ago, Don Dusko said: Ja bih tog lika sklonio sa arene.Danas je bas bas gadan komentar za navijace Zvezde izgovorio. Evo sad ustao i poklonio se Kodiju 😄 Edited 14 hours ago by srlepajce
realno *w Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Svaka čast, najiskrenije. Jedna konstatacija, nadam se da me nećete linčovati, ne mogu da se otmem utisku da je ekipa bar malo bojkotovala Sfera. Bukvalno igrači koji su se vukli po terenu i kojima je protivnik trčao 20 kontri po tekmi, sada leti. Nema tu strategije, to je samo stvar želje. Ali kako god, još jednom svaka čast za ovo večeras. 22 3 1
Sector Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 5 minutes ago, Bejn said: Jedva čekam Đurović Vlada , pa da čujem šta će da kaže o Kodiju. Poklonio se Kodiju i Drčeli. 1
Урош19 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 4 minutes ago, JPM said: Šta kaže Vlade o Kodiju? Prešao je na Nvoru mada je umeren, kaže ne može da izdrži ovoliku minutažu 1
No name Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 8 minutes ago, Bogoljub Gagic said: Шта би Задар урадио 9 minutes ago, mister-no said: Ima ovde jaka grupa fanova nemoj tako.. Da su se oni pitali gledali bismo mi još hoblovanje i čuveni sferobol. A šta kao novi trener će nešto da promeni? Da nece mozda da pobedi Real? Da nece mozda da pobedi trenutno prvoplasirani tim Zalgiris? Da nece mozda da pobedi šampiona Evrope u sred Istambula? E, moj ti...😜 2 3 1
Recommended Posts