Урош19 Posted October 17 Posted October 17 Aloooo kakvo je ovo rutinsko šamaranje palo????? Šta sam ja ovo gleda???
Knipex Posted October 17 Posted October 17 Za našu Zvezdu iz pehara mnogo piva će proći venama!!! OOOOOOOOO 9 16
JPM Posted October 17 Posted October 17 Opet se momci grajndom vracaju i pobedjuju. Bravo!!! Ponos!!! 1 1
NMX Posted October 17 Posted October 17 Kakva ppbeda ljuuudi moji, kakva energija, kakva odbrana, srusice se Arena protiv Baskonije. Dajte tog beka da rasirimo malo i da momci ne pocrkaju, ali fantazija jebena od igre. Kalina 10/6/5 ali steka se i ne zanima ga vise da se cima i nije to to 27
Čvarkov Posted October 17 Posted October 17 Dajte Real da se igramo... oh wait?! Osmeh Kaline nakon trojke u 4/4 14 5 1
Miki28 Lakers in 5 Posted October 17 Posted October 17 On 10/16/2025 at 9:47 AM, Miki28 Lakers in 5 said: Znaci vrijeme je? I bi vrijeme💪 opasno samaranje palo. Bravo momci, svaka cast. 3 2
Nini3112 Posted October 17 Posted October 17 Jbg,bilo je nesto i do trenera,neuporedivo bolje izgledamo 11
Don Dusko Posted October 17 Posted October 17 Bas mi je drago zbog CMM-a.Kakvim je sve nazivima nazivan. 18 4
Saxon01 Posted October 17 Posted October 17 Pocepati Real Madrid na ovakav nacin, ovo moze samo Sasa Obradovic i igraci. Delije niko ne moze da zezne, delije znaju kosarku... Slusajte sledeci put nesretnici u upravi. Da je Grk smenjen pre bili bismo mi na 7... 5
K.Dot Posted October 17 Posted October 17 Kakvu odbranu ova ekipa može da igra, fantazija, izuzev Jaga od 1-5 sve životinje. Biće i poreza u EL ali samo da vidim borbu. 5
Šiljokapi Posted October 17 Posted October 17 Kao da je Sfero kuvao igracima neki cudan caj. Ili Sale kuva cudan caj? Lebac ti.... timčina 2
Bode Posted October 17 Posted October 17 Just now, Don Dusko said: Bas mi je drago zbog CMM-a.Kakvim je sve nazivima nazivan. Brojke su mu 18/8/8, ako je statistika koju ja gledam tacna, brutalno! 3
Recommended Posts