Jump to content

Recommended Posts

Posted

Za razliku od prosle godine sada imamo oruzije protiv Tavaresa koje bi se moglo iskoristiti. Ne u hustlu ispod kosa nego u pop-u. Motejunas odlicno sutira za 3. A treba ga i napasti prodorom. Chime ima te specificne prodore koje cesto rezultuju faulom a mozda bi mogao i Nwora. Ako Tavaresa rano opteretimo faulovima sve je moguce.... Imamo vise oruzija protiv njih danas nego prosle sezone....

• Like 2
Posted

Sjutra rastereceno pa sta bude,bitno nam je da dobijemo baskoniju a za taj mec grahama i beka,3-3 skor bi bio sasvim dobar..

• Like 2
Posted

Jeste Real jak ko zemlja, nema šta...Na svakoj poziciji po 2-3 vrhunska igrača, ali i dalje je Tavares taj koji pravi najveću razliku. Kad imas Fakunda na pleju i Tavaresa na centru, koji pritom igraju godinama zajedno, jako je teško suprostaviti im se.  Neki optimizam mi daje činjenica da napokon imamo centra koji gabaritima može da isparira ovom kondoru. Nestvarno je dominantan na obe strane. Ako ga uvedemo u problem s faulovima u startu imamo čemu se nadati. 

Mora krenuti šut nadam se. S ovom dvojicom na pleju sve je mnogo teže, i slažem se da je pobjeda protiv Žalgirisa podvig. Već od utakmice protiv Baskonije biće to sve drugačije. 

• Like 1
Posted
39 minutes ago, Chaos Is Me said:

Neka bude. Samo nemoj da krene pljuvačina ako nas nakantaju, po meni veće šanse da nas nabiju momački nego mi da dobijemo. Ja bih bio vrlo zadovoljan da nakon Baskonije imamo 3-3 i dočekamo bolje zdravstveno stanje i novog beka (divlji midžeti stop).

Po meni prošla protiv Zalgirisa je teža od ove protiv Reala. Veći pritisak, odlična forma Zalgirisa..Real se traži, Kampaco daleko od prave forme, jesu uboli sa igračima iz nba ali daleko od toga da su nepobjedivi. 

• Like 1
Posted

Sto se tiče utakmice protiv Reala imam sledeće da poručim igračima : “Naši igrači ne moraju ništa, a mogu mnogo. I to je moja poruka za njih, a vi probajte ovo drugo, jer možete.” 

• Like 6
  • Love 4
Posted

Jesmo ovakvi ili onakvi al ja se ne secam da je ikada iko pljuvao igrace ili trenera kad izgubi od ova 4 dzina (Real,Barsa,Oli,Pnata). Da na sudije i losu srecu smo padali u dilerijume i to sa pravom. Nikada jedan klub nije toliko puta ostecen protiv ovih velikih kao nasa Zvezda. 

Sto se tice same utakmice samo trcanje u ledja i to se sinoc dobro vidjelo kad je Partizan ubrzao u drugom poluvremenu i bas je dobro Vanja rekao da su bili prespori u 1p. U pozicionoj igri su nam male sanse sa obzirom na nase plejeve a bogami i njihove plus Tavares. Samo ubrzavati igru jer to izbacuje Tavaresa iz komforne zone. Hezonji ne dati da se zapali a sa ostalim se moze zivjeti. Takodje se nadam da ce nam proraditi sut kojeg bukvano nismo imali od pocetka a opet smo davali 80-90p,znaci tu imamo bas rezerve.

• Like 2
  • Thanks 1
Posted

Kao navijacu dovoljno mi je da vidim da se ekipa skupila. Svi smo svedoci reakcije. Na dobrom smo putu. Kao navijacu ostaje mi da bodrim ekipu najbolje sto znam. Igramo sa skracenom rotacijom, to nekada nije lose. Zagarantovan je intenzitet na parketu ali i na tribinama. 

• Like 2
  • Love 1
Posted

Moramo da ubrzamo ... generalno, ne samo sutra. Ali sutra posebno ... plus na kiklopa D Mo i Deda i udri samo pop, da ga izvlacimo napolje.

Izundu nek se rve sa ona dva panja

• Like 1
Posted

Real je jak, ali prije 5 dana izgubi od Baskonije uz preko 100 primljenih poena u divljoj utakmici. Mogu se dobiti. E, sada, nas problem je sto igramo bez bek-sutera u ekipi. I nemamo te kretnje u napadu, tj igraca koji ima te kretnje. Napadamo na prodor, a to nece proci dobro pored Tavaresa, Fernanda i Lajlsa koji su brutalni atletski. Ne treba se nesto nadati, ali uvek moze neko ludilo da se desi. Na bekh su po meni slabiji nego na krilu i centru. Pretpostavljam da ce Okeke cuvati Nworu sto je problem. Bas nam ne odgovaraju kad se gledaju match up pozicije. Takodje, ocekujem da ce Skariolo igrati zonu dosta, znajuci da nemamo sutere, a i to je idealna odbrana sa Tavaresom. 

Posted
2 minutes ago, DelijaTb said:

Real je jak, ali prije 5 dana izgubi od Baskonije uz preko 100 primljenih poena u divljoj utakmici. Mogu se dobiti. E, sada, nas problem je sto igramo bez bek-sutera u ekipi. I nemamo te kretnje u napadu, tj igraca koji ima te kretnje. Napadamo na prodor, a to nece proci dobro pored Tavaresa, Fernanda i Lajlsa koji su brutalni atletski. Ne treba se nesto nadati, ali uvek moze neko ludilo da se desi. Na bekh su po meni slabiji nego na krilu i centru. Pretpostavljam da ce Okeke cuvati Nworu sto je problem. Bas nam ne odgovaraju kad se gledaju match up pozicije. Takodje, ocekujem da ce Skariolo igrati zonu dosta, znajuci da nemamo sutere, a i to je idealna odbrana sa Tavaresom. 

Добио их је Виртус код куће, што не би и ми? А мислим да смо бољи од тог Виртуса и поред свих проблема са повредама. 

• Like 3
Posted

Drčelić za Sportal o Nikoli Kaliniću: Voli svoju ćerku i Zvezdu, uz njega smo!

Šta mislite, da li ovo može biti deo ucenjivanja samog Kalinića, preko kluba, od strane vlasti? Ili u prevodu videćeš ćerku ali nema više opozicionarstva.

S obzirom da mu bivša supruga nelegalno brani da viđa ćerku, da je sada sve u rukama centra za socijalni rad i policije, a potom i tužilaštva, kojima je dovoljno da ne rade ništa kako bi Nikola živeo u paklu, koliko je realno da je ovo sve deo upravo uslovljavanja samog igrača da bude poslušan kako ne bi bio kažnjen?

• Ha-ha 2
Posted
2 minutes ago, JPM said:

Drčelić za Sportal o Nikoli Kaliniću: Voli svoju ćerku i Zvezdu, uz njega smo!

Šta mislite, da li ovo može biti deo ucenjivanja samog Kalinića, preko kluba, od strane vlasti? Ili u prevodu videćeš ćerku ali nema više opozicionarstva.

S obzirom da mu bivša supruga nelegalno brani da viđa ćerku, da je sada sve u rukama centra za socijalni rad i policije, a potom i tužilaštva, kojima je dovoljno da ne rade ništa kako bi Nikola živeo u paklu, koliko je realno da je ovo sve deo upravo uslovljavanja samog igrača da bude poslušan kako ne bi bio kažnjen?

Vrlo lako i ja licno i verujem da je to tako. Mislim da kod nas jos ima ljudi koji nisu svesni kakav je ON psihopata. Covjek po citav dan gleda istovremeno 20 televizora i zove ukljucenja po tv emisijama. Jbt 🥲

Posted

U našoj državi je sve realno i kome to nije jasno do sada ne znam šta bih mu rekao. E sad da li je to baš tako kako ti kažeš ne znam. Mnogi ljudi su "ucenjeni" na sličan način. Aha blokader, a hteo bi da ti se nešto završi, e pa ne može pauza je. 

Posted (edited)

Ne verujem da se nešto preko kluba ide na Kalinića. Problem može biti mnogo veći od toga. Vodeći se time na kojoj opštini živi Kalinić, sumnjam u neke druge stvari. Nakon razvoda naročito ako je razvod prošao burno, uključuje se Centar za socijalni rad koji dalje postupa po pitanju starateljstva i daje mišljenje gde na kraju nadležni sud donosi odluku o modelu kontakta. Ako uzmem u obzir koji će Centar za socijalni rad da daje mišljenje, da je istom rukovodilac jedan od glavnih stanovnika Ćacilenda i da uz sve to hulja ima i svoje sudije sva je prilika da se preko toga sada iživljavaju nad Kalinom jer podržava studente. Ne postoji objašnjenje i rečenica kojom bih opisao šta bih im sve radio zbog ,, igranja" sa ovakvim stvarima i ljudskim, dečijim životima. 

Edited by Čočo
  • Like 11
Posted

Ako nas je nešto naučio ovaj ligaški deo Evrolige je to da ništa nije nemoguće i da je svaki rezultat moguć, pa tako i da mi dobijemo Reala. Ja, na primer, nisam verovao da ovakvi osakaćeni možemo da dobijemo Žalgiris, pa smo dobili. Real odigra prvo kolo u Bolonji, nisu se sastavili, pa im dođe Olimpijakos u goste i dobiju ih...Tako da je sve moguće, ne kažem da ćemo sigurno pobediti, ali imamo šanse, ako ponovimo odbranu iz dobrog dela utakmice protiv Žalgirisa, imamo šanse.

• Like 6
Posted
8 minutes ago, Čočo said:

Ne verujem da se nešto preko kluba ide na Kalinića. Problem može biti mnogo veći od toga. Vodeći se time na kojoj opštini živi Kalinić, sumnjam u neke druge stvari. Nakon razvoda naročito ako je razvod prošao burno, uključuje se Centar za socijalni rad koji dalje postupa po pitanju starateljstva i daje mišljenje gde na kraju nadležni sud donosi odluku o modelu kontakta. Ako uzmem u obzir koji će Centar za socijalni rad da daje mišljenje, da je istom rukovodilac jedan od glavnih stanovnika Ćacilenda i da uz sve to hulja ima i svoje sudije sva je prilika da se preko toga sada iživljavaju nad Kalinom jer podržava studenta. Ne postoji objašnjenje i rečenica kojom bih opisao šta bih im sve radio zbog ,, igranja" sa ovakvim stvarima i ljudskim, dečijim životima. 

Bukvalno ovo, ubedjen sam da klub nema nista sa ovim. Jednostavno, svedoci smo u kakvoj zemlji zivimo, pa i da olos koji je na pozicijama moci, se sveti nekome ko se otvoreno stavio na stranu studenata. Cak sam cuo price, da je bilo pritisaka prema Drcelicu da se resi Kaline, kako zna i ume, ali je ovaj odbio (u fazonu, kako bi navijacima na oci).

Kao neko ko je advokat, svega sam se nagledao u postupanjima na sudu i van suda i cvrst sam sagovornik teze, da u ovoj zemlji ako imas novac (ili si pripadnik vladajuce kaste), bukvalno mozes da ubijes coveka i da se izvuces lagano.

• Like 19
Posted

Trener crveno-belih potvrdio je i da postoji mogućnost dolaska novog igrača na bekovskim pozicijama, zbog neizvesnosti oko zdravlja Kartera i Devontea.

"Mi smo i rekli da je to jedna od ideja, da se dovede kvalitetan igrač, koliko je to i moguće naći u ovom momentu. Neizvesnost oko Kartera i Devontea nam donosi neka pitanja šta da radimo. Oni su projektovani da prave razliku na bekovskim pozicijama. Ne bih pošto-poto, ali i o tome sada može da se razmišlja, da ne izgubiš još nekoga u ovako teškom rasporedu", dodao je Obradović.

"Neizvesnost oko Devontea" :classic_rolleyes:

To bas i ne zvuci kao da je blizu povratka na parket...

• Like 1
Posted (edited)
3 minutes ago, fradler said:

"Neizvesnost oko Devontea" :classic_rolleyes:

To bas i ne zvuci kao da je blizu povratka na parket...

Nama sigurno dolazi neko posle Reala. Sad je pitanje ko. Ali nema još mnogo čekanja. Očekujem da do kraja vikenda eventualno ponedeljak, utorak dođe bar jedan bek. 

Apropo Grejma, lepo reče onaj lik. Biće 4 do 6 meseci pauze. Ispašće tako na kraju. 

Edited by Čočo
  • Like 1
Posted (edited)

Ja sa priličnim nestrpljenjem očekujem da vidim Grejema i koliko može. Verujem da može mnogo ali da li će dati mnogo, videćemo. Svakako jedva čekam da on zaigra.

@Čočo Meseci? 🥺

Edited by JPM
  • Like 1
Posted (edited)

Ово што се дешава Калинићу се дешава редовно када дође до бурног развода брака. Мајке често користе децу као средство освете и онемогућавају или отежавају виђање са оцем. Мој брат од стрица је у тој ситуацији на крају дигао руке и потпуно се отуђио од ћерке, јер је сваки сусрет био драма и траума за дете. Суд и Центар за социјални рад су по аутоматизму на страни мајке, изузетак може да буде само ако је отац полицајац или високи функционер СНС-а. Калинић не да то није, већ је и на злу гласу због подршке студентима. Свакако је клуб могао да му помогне ваљда без да чека да се огласи јавно онако пред камерама.

Edited by Vonko Normalni
Posted
1 minute ago, JPM said:

Ja sa priličnim nestrpljenjem očekujem da vidim Grejema i koliko može. Verujem da može mnogo ali da li će dati mnogo, videćemo. Svakako jedva čekam da on zaigra.

@Čočo Meseci? 🥺

Za onaj opis povrede ako je to tačno( a kasnije su i iz kluba potvrdili delimično istu stvar samo ublaženu) oporavak je toliki. 

Posted
13 minutes ago, astrix1402 said:

Bukvalno ovo, ubedjen sam da klub nema nista sa ovim. Jednostavno, svedoci smo u kakvoj zemlji zivimo, pa i da olos koji je na pozicijama moci, se sveti nekome ko se otvoreno stavio na stranu studenata. Cak sam cuo price, da je bilo pritisaka prema Drcelicu da se resi Kaline, kako zna i ume, ali je ovaj odbio (u fazonu, kako bi navijacima na oci).

Kao neko ko je advokat, svega sam se nagledao u postupanjima na sudu i van suda i cvrst sam sagovornik teze, da u ovoj zemlji ako imas novac (ili si pripadnik vladajuce kaste), bukvalno mozes da ubijes coveka i da se izvuces lagano.

Potpis, od reči do reči!

Ljudi ne mogu da shvate do koje mere ide ta tiha represija kako je ja zovem. Mene su trpali u bajbok zbog neplaćene kazne od 4000 dinara, više ih je koštalo gorivo do Šapca nego što je kazna. Nisu mi dozvolili ni da je platim pre nego me odvezu. A ni sad ne znam za čega je kazna! Budalaština, ali ko mi je kriv što mnogo lajem javno i u lice. I što bagru godinama prozivam poimence ovde kod nas na lokalu.

• Like 3
  • Pumpaj! 1