Don Dusko Posted yesterday at 08:30 PM Posted yesterday at 08:30 PM Just now, Markoss said: Jos jedan dokaz da su price - "ne mogu da se sazivim sa 12 stranaca" i "nije Zvezda Zvezda bez domacih igraca" glupa kao q. Svako moze da se sazivi sa pobednicima, pogotovo Zvezdina publika. Ako nastavimo da pobedjujemo, bice krcata Arena, nece moci igla da padne. Sta kaze brat Stimara? 3
Bogoljub Gagic Posted yesterday at 08:30 PM Posted yesterday at 08:30 PM Деда који чува од Госа до Бирутиса све и постиже веома битне поене и на крају полувремена и у 4/4 ❤️ 24 7 1
Šiljokapi Posted yesterday at 08:31 PM Posted yesterday at 08:31 PM 2 minutes ago, Wingwalker said: Nije Hall još za reciklažu... Dobar matori! 1
Kooineeperk Posted yesterday at 08:31 PM Posted yesterday at 08:31 PM (edited) Mora se reci da je i CMM odigrao jednu statisticki ne bas sjajnu utakmicu ali je bio prisutan kad je trebalo, defanzivno i sa nekim asistencijama, i nekim onim njegovim prodorom ka obrucu. Za drugog pleja dovoljno. Za Nwora-u ne treba trositi reci, rekao sam pre sezone, od njega najvise ocekujem. Dedina sekvenca u odbrani, na bekovima, a onda da igra i centra kad treba, je za izucavanje. Jos jedan primer, uz Jokica, da telo i nije presudno ako imas BBIQ. Ako nemas BBIQ, slaba vajda od tela. A jos ga je bilo i u napadu. Kalina preorao teren. Kako bre uvek on u onim situacijama kad se "ne zna" cija je lopta?! 😄 Bukvalno su svi imali veoma pozitivne uloge, tacno u skladu sa mogucnostima, nije bilo tu nekih iskakanja iz opanaka. Tako treba. I krvavokolenasenje u odbrani! Ona sekvenca kad je Odzeleje dao iz kontre na cudnu asistenciju CMMa je bio neki mix ragbija i rukometa 😄 Edited yesterday at 08:33 PM by Kooineeperk slovo 26
avakss Posted yesterday at 08:32 PM Posted yesterday at 08:32 PM Navijanje brutalno. Kalinic kao 10 godina mladji. Sale odlican tajming za zamjene i timeout-e. Odbrana vrhunska. Ovako kad gines ne mozes izgubiti a i da se desi ne zamjera ti niko. Puno srce ❤️💪 11 3
Cavani Posted yesterday at 08:32 PM Posted yesterday at 08:32 PM 11 minutes ago, Markoss said: I mnogo su mi nedostajale ove utakmice gde se nesto koljemo, a onda prelomimo pred kraj i pobedimo. Ne pamtim kad je bila poslednja. Ove godine imam osecaj da je prva, bas predugo se cekalo.
DijametralnoSuprotan Posted yesterday at 08:32 PM Posted yesterday at 08:32 PM 1 minute ago, Don Dusko said: Sta kaze brat Stimara? I pogotovo Kuzma. 2
Don Dusko Posted yesterday at 08:34 PM Posted yesterday at 08:34 PM (edited) I mogu da kazem da smo kao navijaci bas jako nezahvalni, momci se bore tokom cele utakmice a nas prvi insekt(Zika) je da pljujemo i kritikujemo.A momci se ubili od borbe. Evo gledam za brata Yaga on je ovde dosao neplanirano i daje koliko god su mogucnosti limitirane al eto ceka se prva greska da se krene teranje. Znam da je tesko al brate u ovakvoj rotaciji gde svako igra koliko moze nije okej kritikovati. Edited yesterday at 08:35 PM by Don Dusko 8 2
djenkoslav Posted yesterday at 08:35 PM Posted yesterday at 08:35 PM 3 minutes ago, Bogoljub Gagic said: Деда који чува од Госа до Бирутиса све и постиже веома битне поене и на крају полувремена и у 4/4 ❤️ Po mom mišljenju x faktor meča, ona 4 jako bitna poena i odlična odbrana na bekovima. 4
TB Told Posted yesterday at 08:35 PM Posted yesterday at 08:35 PM (edited) 10 minutes ago, Don Dusko said: Nwora 16p u 4Q. Ukupno 24 poena, 7 skokova, 5 ukradenih lopti, 3 asistencije i 2 blokade. Toliko o tome da je privatnik koga samo napad zanima. Edited yesterday at 08:36 PM by TB Told 23 3
Don Dusko Posted yesterday at 08:36 PM Posted yesterday at 08:36 PM 1 minute ago, Čočo said: ZGAZI IH SVE!!! 🔴⚪ 😂 Nije AI?
Šiljokapi Posted yesterday at 08:36 PM Posted yesterday at 08:36 PM Uffff, može da se rikne, ali bravo za timsku pobedu. Odlične role svih igrača, a posebno Sale koji je vodio bez greške!
Čočo Posted yesterday at 08:36 PM Posted yesterday at 08:36 PM Just now, Don Dusko said: Nije AI? Nije. Ima story na instagramu. 😂😅
Don Dusko Posted yesterday at 08:37 PM Posted yesterday at 08:37 PM Just now, Čočo said: Nije. Ima story na instagramu. 😂😅 1
akisaki Posted yesterday at 08:38 PM Posted yesterday at 08:38 PM Recept za uspeh protiv Reala.Pesma iz Baskonije,Katalonije,španskog gradjanskog rata.. 1 14
No name Posted yesterday at 08:38 PM Posted yesterday at 08:38 PM D.Mo 13 p.....4/6 za dva, 1/1 za tri , penali 2/2...20 minuta ...3 skoka i 2 asistencije...👍 Nwora vrhunski... ceo tim je riljao" za pobedu, bas rudarska pobeda .... vidi se zajednistvo koje se izgubilo. Vidi se trener koji aktivno ucestvuje u igri, momci koji bodre jedni druge. Sale čestitke na pobedi. Idemo dalje. 4
TB Told Posted yesterday at 08:41 PM Posted yesterday at 08:41 PM 8 minutes ago, Markoss said: Jos jedan dokaz da su price - "ne mogu da se sazivim sa 12 stranaca" i "nije Zvezda Zvezda bez domacih igraca" glupe kao q. Svako moze da se sazivi sa pobednicima, pogotovo Zvezdina publika. Ako nastavimo da pobedjujemo, bice krcata Arena, nece moci igla da padne. Nije samo to. Svako ima pravo da se saživi sa kim želi i nemam ništa protiv da je nekome draže da gleda domaće igrače. Mnogo toksičniji narativ je da strance samo pare zanimaju i da se nikad ne bore kao domaći. Bukvalno se večeras nijednom igraču ne može zameriti da se nije borio, i ne može se napraviti razlika između bilo kog domaćeg i stranog igrača u tom pogledu. 7
NMX Posted yesterday at 08:42 PM Posted yesterday at 08:42 PM Novak i Teo Greatness recognizes greatness 2 10
BojanaCZV Posted yesterday at 08:42 PM Posted yesterday at 08:42 PM (edited) 14 minutes ago, mister-no said: Ali Ebuka kad ote onu loptu i zaleti se ja se mislim dodaj molim te inače ili koraci ili faul u napadu.. Kad brat preleti sve i zakuca, ostavi me bez texta. Košarka može biti tako lepa i jednostavna.. https://x.com/kkcrvenazvezda/status/1978190062631231634?t=OlyQayPwKM7dt2qQZNmsOw&s=19 Edited yesterday at 08:43 PM by BojanaCZV 10 10
Kosjan Willavić Posted yesterday at 08:42 PM Posted yesterday at 08:42 PM 11 minutes ago, Bogoljub Gagic said: Деда који чува од Госа до Бирутиса све и постиже веома битне поене и на крају полувремена и у 4/4 ❤️ Deda i Odzelej su imali bitne role u zavrsnici, jako mi je drago da su dali znake zivota. Svaki igrac nam je sada prekopotreban 25
bodo Posted yesterday at 08:43 PM Posted yesterday at 08:43 PM 19 minutes ago, Cavani said: I nije preterano, meni se taj potpis odmah dopao jos letos. Konacno smo doveli igraca u punoj snazi zeljnog dokazivanja sa godinom prilagodjavanja u Evropi, umesto ustaljenih istrosenih sigurica starih kajli. Momak je fizicki zverina, atletski premocan. Otvorio mu se prostor, ne sumnjam da ce pokidati sezonu. Ne moraš meni govoriti. Ja sam bio baš zadovoljan tim potpisom u startu. 1
Recommended Posts