Brajant Danston Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne shvatam ljude koji prate te Instagram stranice i one su im neki izvor informisanja. Ona stranica koja je juče napisala da nije ništa ozbiljno sa njim i da će se vratiti za mesec dana trebalo bi da bude krivično gonjena. Ne radi se ovde o transferima i njihovom lupetanju, već o zdravlju jednog čoveka. Sramno. Drži se momčino! 2
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Valjda je i ovo neki bek u rotaciji: https://www.aba-liga.com/player/4001/24/1/ognjen-radosic/ Sad, zašto li smo njega potpisali ostaje da nagađamo, doduše Radošić je stvarno mlad za razliku od 24-godišnjeg Miljenovića, ali sad je prilika da skine pelene i zaigra nešto iole smisleno. Treba nam svaki smislen minut svakog igrača na rosteru. 15
Golijat Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovo je trenutak kada sve treba ostaviti po strani, mislim na svu pljuvacinu, frustracije, i bes i pruziti maksimalnu podrsku timu i da se izvuce najvise sto moze u ovom trenutku sa timom koji imamo (racunam i ova dva nova pojacanja). Red je da se skupe redovi, kako mi navijaci \ simpatizeri kluba, tako i svi u klubu od igraca do poslednjeg zaposlenog. Ako arena ne bude puna sada u ovakvim trenucima, ne znam kada ce. 21 4
Bode Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pre svega sve najbolje Karteru, zelim mu puno srece i sto brzi oporavak. Iz profesionalnih razloga i kroz iskustvo sam malo bolje upucen o prirodi njegovog stanja i jako sam zabrinut. Sa drugog, kosarkaskog aspekta, jako mi je krivo i razocaran sam, iako nemam pravo da budem, jer je necije zdravlje u pitanju. On mi je jednostavno omiljeni potpis ovog leta, bez konkurencije i nije me razocarao cak ni na ovom malom uzorku od par utakmica. Prosto je neverovatno sta se desava, ne znam da li sam ikada video ovako nesto u smislu pehova i broja povreda. Zvezdu nekako shvatam licno, pa imam osecaj kao da se meni desava. Nadam se da ce ekipa sa novim-starim i solidno iskusnim trenerom uspeti malo da se stabilizuje i prevazidje ovo. Ne znam ni da li nam se neko od igraca vraca, tesko je naci bilo kakav info. Vreme ce pomoci da se ovo prevazidje, i potpuno se slazem sa @astrix1402. I u meni se javlja inat i potreba da se ovi momci podrze jace nego ikada. 5 8
Miloš 52 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Meni Radošić, nekako preko TV, a sav sićušan, vrv. subjektivna stvar, a kada ga gledao u Igokei protiv nas, dečko normalnih gabarita...Sada kada izadje medju ove EL mrge, deluje sićušno (nesnađeno mu praštam jer je klinac). Trubio sam letos, da mi Karter deluje kao najpismenije pojačanje i da me podseća malo kretnjama i ekspresijom na Kinsija...Baš mi je teško nešto pala ova vest. Kao i svi ovde, od srca mu želim da se dobro oporavi, izleči i da nastavi da uživa u svojoj mladosti, životu, pa i košarci. Jbg. Edited 1 hour ago by Miloš 52 1
Igor_ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Radosic ce bas da odigra nesto. On je doveden samo da bi se uzeo neki dinar od koledza. Nade u njega polazem jedino da zameni Tea po splavovima, u tom pravcu ide trenutno. Sto je i ocekivano kad detetu das tu mesecnu platu. 1 1 2
Summerfunk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 31 minutes ago, Chaos Is Me said: Valjda je i ovo neki bek u rotaciji: https://www.aba-liga.com/player/4001/24/1/ognjen-radosic/ Sad, zašto li smo njega potpisali ostaje da nagađamo, doduše Radošić je stvarno mlad za razliku od 24-godišnjeg Miljenovića, ali sad je prilika da skine pelene i zaigra nešto iole smisleno. Treba nam svaki smislen minut svakog igrača na rosteru. Pa ja to i govorim. Doveli smo par klinaca i sve ih kao poslali po nekim klubovima da se kale na dvojnu registraciju. Neće im se stvoriti bolja prilika od ove da se dokažu koliko mogu. Nemaš šta ni tim klincima ni klubu da zameriš. Ovolike povrede niko nije mogao da zaustavi. Sem Rivera za kog se znalo kakav je. Daj te klince, da makar jednog oblikujemo u koliko tolikog EL igrača. Opet će nam nosioci u EL guliti po 30+ minuta u ABA.
NikadProtivKaline Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, Igor_ said: Sto je i ocekivano kad detetu das tu mesecnu platu. nemoj tako neka deca umesto splavova vise vole da pice LOL sa drugarima
Igor_ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, NikadProtivKaline said: nemoj tako neka deca umesto splavova vise vole da pice LOL sa drugarima Daj da ga ubacio u esport ekipu, da sklonimo dete sa ulice🤣
Drug Crni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Uff...svaki puta kad Šaban Li pripali trojku, jedno dete prestane da trenira košarku. Toliko mu je ružna tehnika šuta. 10 4
VISOKOLETAC Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 17 minutes ago, pavlaka said: Bolji Palmer po meni od Saben Lee 🙂 Ne igraju istu poziciju.
Dr.J Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago 13 minutes ago, VISOKOLETAC said: Ne igraju istu poziciju. Tacno, Saben Lee je bek suter a Palmer je bek pogadjac.
Taki Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago 1 minute ago, Dr.J said: Tacno, Saben Lee je bek suter a Palmer je bek pogadjac. Samo što Lee brzo dodje do evrolige a Palmer se godinama kiseli sa kao dobrom statistikom po drugorazrednim timovima.
Dr.J Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago Just now, Taki said: Samo što Lee brzo dodje do evrolige a Palmer se godinama kiseli sa kao dobrom statistikom po drugorazrednim timovima. Neka hvala, ja bi opet ovog Palmera sto se kiseli. Tako se i Karter kiselio pa je ispalo da moze da bude i vise nego legitiman igrac za EL.
bosMan_jr Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago Saben Lee je dobar igrac, ali mislim da prvi uslov za oba igraca koja dovodimo spolja (ako ih dovodimo) treba da bude da su dobri suteri za 3 poena, pa sve ostalo. Stvarno je mucenje na sta licimo suterski vec dugo vremena. 4
MrTripleDouble Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago (edited) Plafon koji Saben Lee ima Palmer moze samo da sanja. Istina je da nije dobar suter za tri poena, ali je u zato svakom drugom segmentu za klasu bolji od ovog drugog. Ovo timu bas treba jedan takav igrac koji moze da probije prvu liniju i podeli izlazni pas ka suterima, a po potrebi i odigra kao plej. To Palmer nema u svom repertorau. Kad mu se ukaze poverenje i daju odresene ruke i na EL nivou moze da bude paklen strelac. U Olimpijakosu je ipak ukalupljen u rigidnom sistemu Barcokasa, jos nema definisanu ulogu i igra nesto sto nije njegov forte. Ono sto mi se najvise svidja kod njega je racionalnost u igri. Prosle sezone u Manisi je trpao iz nedelje u nedelju po 20 plus poena, ali onda kada su protivnici poceli da ga udvajaju, nije kao sto bi vecina takvih skokera radilo uzeo da siluje sut, nego se presaltao u ulogu asistenta, pa je tako bilo i par utakmica sa 10 plus asistencija. Mada i ne vidim razlog zasto bi ga pustili, pogotvo sada kada im je Walkup povredjen na par nedelja, plus jos uvek neizvestan status Evansa. Edited 31 minutes ago by MrTripleDouble
Disfruto Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago 1 minute ago, MrTripleDouble said: Ovo timu bas treba jedan takav igrac koji moze da probije prvu liniju i podeli izlazni pas ka suterima, a po potrebi i odigra kao plej. To Palmer nema u svom repertorau. A ovo nece moci da radi jer spejsing ne postoji jer prvenstveno je on kamenjar pa i ostatak tima. 2
Sector Posted 28 minutes ago Posted 28 minutes ago 6 minutes ago, MrTripleDouble said: Ovo timu bas treba jedan takav igrac koji moze da probije prvu liniju i podeli izlazni pas ka suterima, a po potrebi i odigra kao plej. Kojim šuterima bro? 😄 3
bodo Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago 25 minutes ago, Dr.J said: Tacno, Saben Lee je bek suter a Palmer je bek pogadjac. Saben Lee je bio u Phoenixu PG očajnog šuta ali brz u prodoru ka košu ali po meni ništa specijalno. Sa kvalitetama Palmera nisam upoznat ali Lee šta ja znam da li bi nam nešto donio ekstra.
Molina23 Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago Klub bi mogao da u saradnji sa šipkašima napravi neku prigodnu koreografiju za našeg Tajsona. A i da se ovog puta konačno iskuliraju jebeni Litvanci i cela ta smaračka priča jer je stvarno vreme da se stavi tačka za vjek vjekova. Da se publika okrene ka totalnoj podršci ekipi i ujedini oko Saše, Kartera i svih nezgoda u poslednje vreme. Nadam se i da će mu isplaliti celu godinu, još sam u šoku da su momenti delili od onog najgoreg scenarija. Baš tužni dani, baš nije fer. Sutra jako, ciganski pozitivno, niko nikome da jebe mater. I pobeđujemo. 2 1
Čočo Posted 9 minutes ago Posted 9 minutes ago Ja kad god sam imao svirku i nisam mogao da gledam mi smo pobeđivali. Pa je tako pao Bajern u Areni, pa Olimpijakos u Areni. E, sutra imam svirku. Pada Žalgiris! 💪
Recommended Posts