Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mogli bi prestati sa kuknjavom nad ciganskom srećom ii licitiranjem kada se Karter vraća na parket jer njemu i njegovim bližnjima sada je najmanje do košarke.

Drži se Tajsone. 

• Like 19
  • Thanks 1
Posted

Trenutak u kojem se vratio u Zvezdu je težak, ali Obradović veruje da će se sve dobro završiti.

"Da zaplačem bilo bi lakše. I meni i igračima treba podrška, ovo je težak momenat, a siguran sam da će sve dobro da se završi", nada se srpski stručnjak, čiji će deo stručnog štaba biti i Tomislav Tomićević koji je predvodio Zvezdu do pobede nad Fenerbahčeom u Istanbulu.

Autor: Lazar Nikolić

ponedeljak 13.10.2025.

14:30

Izvor: Sportske.net

Posted

Drzi se momcino, sport je ovde najmanje bitan sad. 

Steta, bas sam se ponadao danas dobrim vestima da nije ta dijagnoza, ali nista od toga. 

Posted

Brz oporavak Karteru. Nadam se da ce sa momkom biti sve okej i da nece biti velikih posledica. A to kad ce da se vrati na teren nije ni bitno kada su ovakve stvari u pitanju. Sto se tice TipsSNS il kako vec, ja sam za to da se njegove vesti prekinu siriti na forumu jer covek bukvalno licitira za koliko se momak vraca na teren, a momku zivot bukvalno visi u vazduhu. A sto se tice pojacanja, verovatno se ceka nesto kvalitetnije, a ne da se dovodi sta god..

• Like 1
Posted
59 minutes ago, NMX said:

Ima li nekog lekara na forumu da kaže da li je ovaj SK tekst pisan u nekom chat-gpt maniru (struktura teksta je 99% AI) i da li se u stručnoj praksi koristi termin embolija oba plućna krila ili na primer (moguće da grešim) embolija obe plućne arterije ili embolija obostrano ili tako nekako? Ajmo lekari @Eddard

47 minutes ago, keli165 said:

Tako je. Ne postoji tromboembolija oba plućna krila, postoji tromboembolija gde su zahvaćene obe plućne arterije, i to su masivne tromboembolije. I za to je potrebna ozbiljna terapija i ozbiljna mirovanja. Postoje i subsegmentne one su blaže kada je jedna pulmonalka zahvaćena i njih je lakše tretirati. Ima poseban skor za te masivne tromboembolije i detaljnije su je objašnjeno stepeni same bolesti i kako se tretiraju ali u to se iskreno ne razumem, time se već bave instituti specijalizovani za tu oblast.

Ne bih ja SK tu nešto krivio. Oni su prenijeli kako im je Vujčin danas rekao, a Vujčin definitivno nije neki medicinski stručnjak.

A nije ni važno, činjenica je da je u pitanju teži oblik jednog ozbiljnog oboljenja. Momku da poželimo da se oporavi i vrati na teren jednog dana. To je sve što možemo.

• Like 1
Posted

Za njega je sad kosarka "zadnja rupa na svirali" steta... Ja ga bas zgotivio. Bog ti srecu i zdravlje dao ♥️

• Like 5
Posted

Poslednji put sam ovakvu mučninu imao kad se Topić povredio. Neverovatno šta sve mi proživljavamo svake sezone. I posle što cigani nisu normalni. Pa dobro je da nismo u nekoj ustanovi zatvorenog tipa, kroz šta sve prolazimo godinama unazad. 

• Like 14
Posted

Katastrofa. Carter mi je postao gotivan kad sam ga prvi put gledao, još u dresu Zenita, baš mi je bilo drago kad smo ga potpisali letos, reko konačno igrač koji ima veliki plafon ali koji može i da doprinese odmah. Nema šanse da bismo dobili Fener bez njega. Ipak, sad je potpuno nebitno sve ovo iz vizure kluba i navijanja, nadam se da će se čovek u potpunosti oporaviti i ponovo igrati košarku na visokom nivou, kod nas ili u nekom drugom klubu. 

• Like 18
Posted

Za bekovske pozicije je situacija jasna, potrebne su zamene za Kartera i Kenana. I to slobodno mogu da budu 1+1 ugovori jer izgleda da na zalost nema nista od Kenana i Kartera ove sezone. Za poziciju centra je vec malo teze pitanje. Rivero fali do kraja godine, Bolomboj je misterija, Plavsic ne znam jel treba da se racuna kao legitiman clan rostera. Nekako bi i tu bio najbolje model a la Motiejunas, samo je pitanje da li moze da se nadje kvalitetan igrac koji ce da prihvati takav ugovor. 

Posted
22 minutes ago, Milko Miller said:

Za bekovske pozicije je situacija jasna, potrebne su zamene za Kartera i Kenana. I to slobodno mogu da budu 1+1 ugovori jer izgleda da na zalost nema nista od Kenana i Kartera ove sezone. Za poziciju centra je vec malo teze pitanje. Rivero fali do kraja godine, Bolomboj je misterija, Plavsic ne znam jel treba da se racuna kao legitiman clan rostera. Nekako bi i tu bio najbolje model a la Motiejunas, samo je pitanje da li moze da se nadje kvalitetan igrac koji ce da prihvati takav ugovor. 

Ja Rivera ne bih ni računao više, ne znam da li je 1+1 ugovor, ali brate, on je stalno povređen. Još ako ne produžimo Motijunasa kad se Kubanski Štimara vrati, pa se on (ne daj Bože) opet povredi, onda se možemo samo jebati. Taman pozajmica 3 meseca + se Štime vraća za 3 meseca. Ne znam zašto je uopšte ovako staklen igrač doveden da nam menja povređenog Bokija. 

Posted
41 minutes ago, Čočo said:

Poslednji put sam ovakvu mučninu imao kad se Topić povredio. Neverovatno šta sve mi proživljavamo svake sezone. I posle što cigani nisu normalni. Pa dobro je da nismo u nekoj ustanovi zatvorenog tipa, kroz šta sve prolazimo godinama unazad. 

Pa Srbija i liči na ustanovu zatvorenog tipa 

• Like 2
Posted (edited)

Ovo je bukvalno situacija samo da se ode na svaku utakmicu i da se podrze ovi momci. Da se dovedu zamene i da se borimo za svaku loptu. Za mene ce biti uspeh da ne budemo poslednji ove godine, sve preko toga je kao da smo usli na F4 (a i da budemo poslednji, opet im se nema sta zameriti).

Sto se tice Cartera, kosarka je sad najmanje bitna, odlicno je odmah zapoceto lecenje. Bukvalno je mogao da umre na terenu, od jaceg udarca. Bao mi zao decka, jedan od omiljenih igraca ove godine. Da verujemo da ce sve biti ok i da ce se vratiti jos bolji, nebitno da li kod nas ili negde drugde

Edited by astrix1402
  • Like 12
  • Thanks 1