Tom Wambsgans Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Meni je totalno nejasno kakav mentalni sklop treba da ima covek koji vec 3 sezone sutira 40-45% za 3 u turskoj ligi a istovremeno ne mrda sa 50-55% sa bacanja. Cak nije neefikasan ni u sutevima za 2 poena, stvarno elitne scoring brojke.
VISOKOLETAC Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 18 minutes ago, bungalov said: Komsije, ako vam nedostaje bek... para znamo da imate. Pa nedostaje i vama 🙂
kolanidja Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, avakss said: Flin i Palmer 😊 To bi bio predobar duo... Jeste EC takmicenje ispod EL ali toliko je igraca iz tog EC-a doslo poslednjih par godina da sam gotovo siguran da je bolje dovoditi igrace iz EC-a nego neke odbegle iz EL, naravno ne vazi ako uzmes Oliju Vezenkova :D Evo koji mi padaju na pamet iz EC ili LS: T.Jones, Kabengele, Carter, Wright...Ima zanimljivih igraca i po Rusiji, ali su preplaceniji, pa mislim i da nije toliko zanimljivo trziste. 1
Disfruto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 29 minutes ago, avakss said: Flin i Palmer 😊 Flin nema izlaznu tako da nije opcija 1
Šiljokapi Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 15 minutes ago, Disfruto said: Flin nema izlaznu tako da nije opcija Svaki igrač ima izlaznu klauzulu....ako klubu ponudiš dovoljno love. 2
Disfruto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 27 minutes ago, Šiljokapi said: Svaki igrač ima izlaznu klauzulu....ako klubu ponudiš dovoljno love. Ne ako taj tim hoce da osvoji EC i imaju para
Tom Wambsgans Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jel Karter makar Miskov igrac da znam da li uopste da se ponadam u vezi tipsove objave? 2
Summerfunk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Tom Wambsgans said: Jel Karter makar Miskov igrac da znam da li uopste da se ponadam u vezi tipsove objave? ❌
Delija96 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Tom Wambsgans said: Meni je totalno nejasno kakav mentalni sklop treba da ima covek koji vec 3 sezone sutira 40-45% za 3 u turskoj ligi a istovremeno ne mrda sa 50-55% sa bacanja. Cak nije neefikasan ni u sutevima za 2 poena, stvarno elitne scoring brojke. Pitaj Nikolu Pavličevića iz Sutijeske iz Niksica.Svojevremeno prvi trojkaš aba lige a na 40% bacanja bio u toj sezoni😁
RSF Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jeste..Bar je bio u trenutku kad je potpisao za nas a nisam siguran da je menjao agenta od tad. 5 minutes ago, Tom Wambsgans said: Jel Karter makar Miskov igrac da znam da li uopste da se ponadam u vezi tipsove objave? 1
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ajde neka nas barem jednom ove sezone usreći ovaj Tips. 🙏 17
Nini3112 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nadam se da ce decko biti okej,pa kad se vrati vratio se... 1
Igor_ Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja sam cuo da prima neke terapije, i da u najgorem slucaju pauzira do Januara, tako da kapiram da nije bas toliko lose kao sto se pisalo. 7 1
bosMan_jr Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nisam lekar ali ne znam sta bi to bilo na plucima sto je 2-3 meseca. Obicno bude ili embolija gde je mnogo duza pauza ili se neki obicniji virus spustio na pluca gde moze da se resi sve za mesec dana max 2
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jbt, sad čitam ovo, ko vas je kleo - nije dangubio. Ovo sa povredama i bolestima je baš katastrofa... Carteru brz oporavak, pre svega zbog ličnog zdravlja, tek onda karijere. 3
Stefi88 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sto se tice pojacanja, nadam se da nece panicno zuriti. Za Zalgiris, Real pa verovatno i Baskoniju je kasno sada. 1
Daiki Ito Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Da je bila embolija to je minimum 12 mjeseci i to u najboljem slucaju . 1
Nate Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne bih nikog dovodio na brzinu sad. Kad smo cekali do sad mozemo jos malo. Sacekao bih last cut i pokupio nekog, verujem da ce moci ozbiljan igrac da se dovede. Razmislio bih i o cheicikh niangu na visegodisnji. Palmera sam gledao vise puta prosle godine. Ima on taj scoring, ali mu je decision making krajnje upitan. Sad da mi imamo nekog smekera na pleju ne bi bio lose resenje, ovako je pitanje sta cemo dobiti. Bacanja da ne pominjem. 1
Tom Wambsgans Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Nate said: Ne bih nikog dovodio na brzinu sad. Kad smo cekali do sad mozemo jos malo. Razumem sta hoces da kazes ali sam istovremeno misljenja da ako se ovde ne naprave kakve-takve zalihe, posle ce biti solidno teze. 1
Summerfunk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 18 minutes ago, RSF said: Jeste..Bar je bio u trenutku kad je potpisao za nas a nisam siguran da je menjao agenta od tad. Nije bio niti menjao agenta. Nije u Miškovoj agenciji.
Tom Wambsgans Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Summerfunk said: Nije bio niti menjao agenta. Nije u Miškovoj agenciji.
Recommended Posts