Jump to content

Recommended Posts

Posted

Meni je totalno nejasno kakav mentalni sklop treba da ima covek koji vec 3 sezone sutira 40-45% za 3 u turskoj ligi a istovremeno ne mrda sa 50-55% sa bacanja. Cak nije neefikasan ni u sutevima za 2 poena, stvarno elitne scoring brojke.

Posted
3 minutes ago, avakss said:

Flin i Palmer 😊

To bi bio predobar duo... Jeste EC takmicenje ispod EL ali toliko je igraca iz tog EC-a doslo poslednjih par godina da sam gotovo siguran da je bolje dovoditi igrace iz EC-a nego neke odbegle iz EL, naravno ne vazi ako uzmes Oliju Vezenkova :D
Evo koji mi padaju na pamet iz EC ili LS: T.Jones, Kabengele, Carter, Wright...Ima zanimljivih igraca i po Rusiji, ali su preplaceniji, pa mislim i da nije toliko zanimljivo trziste. 

• Like 1
Posted
15 minutes ago, Disfruto said:

Flin nema izlaznu tako da nije opcija

Svaki igrač ima izlaznu klauzulu....ako klubu ponudiš dovoljno love. 

• Like 2
Posted
27 minutes ago, Šiljokapi said:

Svaki igrač ima izlaznu klauzulu....ako klubu ponudiš dovoljno love. 

Ne ako taj tim hoce da osvoji EC i imaju para

Posted
1 hour ago, Tom Wambsgans said:

Meni je totalno nejasno kakav mentalni sklop treba da ima covek koji vec 3 sezone sutira 40-45% za 3 u turskoj ligi a istovremeno ne mrda sa 50-55% sa bacanja. Cak nije neefikasan ni u sutevima za 2 poena, stvarno elitne scoring brojke.

Pitaj Nikolu Pavličevića iz Sutijeske iz Niksica.Svojevremeno prvi trojkaš aba lige a na 40% bacanja bio u toj sezoni😁

Posted

Jeste..Bar je bio u trenutku kad je potpisao za nas a nisam siguran da je menjao agenta od tad.

5 minutes ago, Tom Wambsgans said:

Jel Karter makar Miskov igrac da znam da li uopste da se ponadam u vezi tipsove objave?

• Like 1
Posted

Ja sam cuo da prima neke terapije, i da u najgorem slucaju pauzira do Januara, tako da kapiram da nije bas toliko lose kao sto se pisalo. 

• Like 7
  • Thanks 1
Posted

Nisam lekar ali ne znam sta bi to bilo na plucima sto je 2-3 meseca. Obicno bude ili embolija gde je mnogo duza pauza ili se neki obicniji virus spustio na pluca gde moze da se resi sve za mesec dana max

• Like 2
Posted

Jbt, sad čitam ovo, ko vas je kleo - nije dangubio. Ovo sa povredama i bolestima je baš katastrofa... Carteru brz oporavak, pre svega zbog ličnog zdravlja, tek onda karijere.

• Like 3
Posted

Ne bih nikog dovodio na brzinu sad. Kad smo cekali do sad mozemo jos malo. Sacekao bih last cut i pokupio nekog, verujem da ce moci ozbiljan igrac da se dovede. Razmislio bih i o cheicikh niangu na visegodisnji. Palmera sam gledao vise puta prosle godine. Ima on taj scoring, ali mu je decision making krajnje upitan. Sad da mi imamo nekog smekera na pleju ne bi bio lose resenje, ovako je pitanje sta cemo dobiti. Bacanja da ne pominjem.

• Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, Nate said:

Ne bih nikog dovodio na brzinu sad. Kad smo cekali do sad mozemo jos malo.

Razumem sta hoces da kazes ali sam istovremeno misljenja da ako se ovde ne naprave kakve-takve zalihe, posle ce biti solidno teze.image.thumb.png.4558584811d9de07677b82e644c96078.png

• Like 1
Posted
18 minutes ago, RSF said:

Jeste..Bar je bio u trenutku kad je potpisao za nas a nisam siguran da je menjao agenta od tad.

Nije bio niti menjao agenta. Nije u Miškovoj agenciji.