Nini3112 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 minutes ago, Don Dusko said: Znaci da je sezona za njega gotova. Nadamo se da to znaci
srlepajce Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago A jeste bas, covek u bolnici i sad ce odmah da se dohvati bezvezne drustvene mreze i brise slike 7 1
Čočo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, NMX said: I ostavio sve slike iz Unikahe. Verovatno je momak zavrsio sezonu a i sa nama. Je l se zna na koliko je bio ugovor btw? Iskreno se nadam da nista nismo zasrali Na dve godine. Prvi normalan potpis. 1
VISOKOLETAC Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Koliko sam citao jako tesko moze da se ustanovi da li je plucna embolija. Mogu da pretpostave i verovatnoca je velika da jeste, pogotovu kod sportista. Sto se Karterovog zivota tice koliko sam procitao o emboliji, on je van opasnosti, posto su umrli oni koji na vreme nisu otkrili da je imaju. Ako je blaza plucna embolija u pitanju, a tako pisu da je za Kartera onda je pauza 2 meseca (Serena je posle par meseci osvojila i Vimbledon). Nisam doktor, pa su ovo mozda lupetanja, ali ako ima ovde takvih da nam pomognu, bilo bi lepo. U svakom slucaju sada mora vec 2 beka, a cini mi se da je o 2 beka bila prica i pre njegove povrede. James Palmer Junior se pominje da je vec zavrsen. Edited 3 hours ago by VISOKOLETAC 2 meseca umesto 32 2
szsd21 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago znaci na zalgiris i real skrpljeni moracemo ovako vrv....kodi i jago na keca..na dvojku nwora i miljenovic..na tri kalina i deda..na cetvorci moneke i odzelej..na pet litvanac i izundu..najveci problem naravno dvojka..
Taki Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nadam se da smo imali neke igrače blizu realizacije i prije ovog sa Karterom i da nećemo imati sad neke panične potpise samo da se popuni broj, jer tako dugoročno ništa nećemo napraviti..
Сандро Лаки Ђентиле Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Само да је дечко добро и да нисмо ништа укењали са њим. Више ме апсолутно ништа не чуди знајући историју врлог нам медицинског тима. 1
Čočo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mi od kad smo potpisali ugovor o saradnji sa Kliničkim centrom Srbije, nikad bolju saradnju sa nekim nismo imali. 1 22
Урош19 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Taj jedan bek je sigurno pred potpisom a za drugog ne treba žuriti već naći dobro rešenje. Čak i da potpišemo nekog u novembru nije kasno ako je dobar igrač jer i ovakvi možemo pobediti neke utakmice, a nekoliko vezanih pobeda vraća u aktivnu borbu za plej of. 2
NMX Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Siroti Sale jbt, 2020. bio bez navijaca, sad ce bez igraca 1 12
Milko Miller Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Evo Mozzart potvrdio da se sumnja na plucnu emboliju i pauza najmanje do kraja godine. 1
No name Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Može li ko sta reci o povredi Dobrica? Sta je on povredio? Ili je i to deo misterije. Naprasno se uhvate za ledja, nogu, i nestanu doslovno nedeljama, ... 1
keli165 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kako može da se sumnja na plućnu tromboemboliju. Nema tu šta da se sumnja. To je stanje koje je jedno od urgentnijih u medicini, i jako brzo se dijagnostikuje. Ako nije sasvim jasno na osnovu d-dimera, gasnih analiza i ekg-a radi se ct pulmoangiografija koja daje 100% uvid u to da li jeste ili nije. Taj pregled traje 2min. 3
Nini3112 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, keli165 said: Kako može da se sumnja na plućnu tromboemboliju. Nema tu šta da se sumnja. To je stanje koje je jedno od urgentnijih u medicini, i jako brzo se dijagnostikuje. Ako nije sasvim jasno na osnovu d-dimera, gasnih analiza i ekg-a radi se ct pulmoangiografija koja daje 100% uvid u to da li jeste ili nije. Taj pregled traje 2min. Pa ocigledno da jeste to u pitanju samo je pitanje u kakvom je stanju bolest i da li je uznapredovala
Урош19 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 11 minutes ago, NMX said: Siroti Sale jbt, 2020. bio bez navijaca, sad ce bez igraca 1 8
fradler Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 15 minutes ago, NMX said: Siroti Sale jbt, 2020. bio bez navijaca, sad ce bez igraca Tad ostao bez Noka, sad bez Kartera.
VISOKOLETAC Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, keli165 said: Kako može da se sumnja na plućnu tromboemboliju. Nema tu šta da se sumnja. To je stanje koje je jedno od urgentnijih u medicini, i jako brzo se dijagnostikuje. Ako nije sasvim jasno na osnovu d-dimera, gasnih analiza i ekg-a radi se ct pulmoangiografija koja daje 100% uvid u to da li jeste ili nije. Taj pregled traje 2min. Ja ovde citao, pa kako procitao tako i prodao 🙂 https://www.072info.com/prof-dr-mujanovic-zasto-je-plucna-embolija-sve-cesca-kod-sportista/
Igor_ Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Imao kovid, dobio dozvolu da igra.. Nasi se nadaju povratku do januara. Narednih dana je na posmatranjima i nekoj meni terapiji pa ce znati tacno sve. 1 5
Nini3112 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nemam pojma stvarno kako cemo bez beka,bilo bi lepo da ubace nekog iz omladinske skole
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, Igor_ said: Imao kovid, dobio dozvolu da igra.. Cek imao je kovid i ovi nasi mu dali dozvolu da moze da igra?
Placebo Lone star Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Posle peraca prozora u USA najrizicnije zanimanje kosarkas naseg kluba.
NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dozvola se daje posle kovida, bez problema NAKON pregleda (i analiza). Ja se zaista nadam da niko od onih nasih vračeva nije na trust me bro pustio igraca da igra bez da su sve analize uradjene
Amigo21 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Uprava je htela da dovede jednog Turskog igraca, navijaci nisu dali. 2
NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Amigo21 said: Uprava je htela da dovede jednog Turskog igraca, navijaci nisu dali. Zašto? ZATO!
Recommended Posts