Bode Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 16 minutes ago, Сандро Лаки Ђентиле said: Костић треба да преноси, знамо да је човек наш и добар је. Ова двојица могу да преузму једну у десетак утакмица. Што се мене тиче, свака част Плавшићу, али мени више фали Ковачић, једноставно, памтим га још са БК. Плус, не могу да заборавим "какав ужасан кошаркаш", док је Флеј Човкинс био најбољи домаћи плеј. NBA action😂 3
Сандро Лаки Ђентиле Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 15 minutes ago, Bode said: NBA action😂 Била је и понека утакмица, мада махом дуже скраћене репортаже колико памтим, плус те емисије. НБА је почео на Трећем са Шареним, али Илија ме озбиљно увео у тај свет, плус сам читао Кош стално. Сећам се и специјалног дописника из Америке, Владе Олића, и преноса драфта, са све Хидом Туркоглуом који се укључивао са њима на српском, лудница 😀 Edited 4 hours ago by Сандро Лаки Ђентиле 6
Cavani Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 10 hours ago, Kosjan Willavić said: U pravu je Chaos, polako sa produzavanjem Motiejunasa, seremo Drcelicu i ekipi a isti smo kao oni 😄 Jeste da me je obradovalo kad sam cuo da dolazi na pozajmicu jer nam je trebao taj tip centra posle povrede Rivera, ali ajde da ne preterujemo sad. Veze li dve lose utakmice, bice krava i penzioner. Veteran je od 35, nece se niko tuci oko njega, daj da pricekamo makar polovinu njegove pozajmice , kao i vise informacija o stanju Bolomboja i Rivera vremenom pa da vidimo sta dalje. Dopada mi se i kao licnost, deluje iskreno i bas posveceno, kao da je brzo kliknuo sa ostatkom momaka. Ne moramo da ga produzujemo ako ne zelimo, naravno da nam ga nece niko oteti, ali to produzenje od januara do maja/juna nam svakako ne bi puno naskodilo finansijski. I da se vrati Boki za mesec dana, ne bi bila guzva unutra, niti bi se Motejunas u 35 god bunio za minutazi. Rivero mi je od starta bio cist visak, a ne znam ni kakvo je stanje sa njim oko povrede. Ne vidim koje bi to kvalitetnije resenje moglo da nam se otvori po isteku ova tri meseca, nije da ce nam se vracati Petrusev pa da kazemo da smo se zeznuli. Po meni je samo pitanje papirologije, da li ga produziti sada ili za dva ipo meseca. Neuporedivo sa Sferovim produzenjem recimo koje je ishitreno i na dug period. 4
Cavani Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 10 hours ago, Trigger said: Videh sada na X-u. Dolaze nam Žalgiris i Maodo Lo, jebote kakva kombinacija 🤣🤣🤣 Jedino da se tesimo da dva minusa daju plus.
Cavani Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 10 hours ago, Karakondzula! said: Kakav smećar ovaj Štimac. Glup ko ćuskija, a uporan. Ne bih mu delio ovakve epitete. Dokazao se na ulici, stajao izmedju kordona i dece, kad je gusto prvi je da se pojavi i podmetne ledja i muda. To sto je na pravoj strani i to na delima a ne na recima govori da ipak ima nesto u mozgu i da je ok lik. Ima ove Srbenda momente po internetu koji malo bodu oci, ali i to je njegovo pravo. Necemo ga za predsednika svakako. Edited 4 hours ago by Cavani 11 1
Cavani Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 8 hours ago, Miloš 52 said: Nvori, čini mi se, juče pronađena mera i uloga, čak mi je bilo lakše što je i Jago, takav kakav je, bio tu i uletao u nekim sekvencama. Gde je i kada će i da li će Grejem (jbmu sve, msm ne njemu nego uopšetno 🙂)? I ovo je Tomovic odlicno odradio. Nvora mi je mnogo vise za nekog microwave scorera sa klupe, umesto startera i stuba ekipe. Nesto kao Nedovic, da udje i utrpa za protivnika, pa opet na klupu kada treba da se krlja. Previse je nestabilan za startera a deluje mi da mu takva uloga i savrseno lezi. 3
HAMMER Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago On 10/10/2025 at 1:37 PM, NMX said: Evo je prekretnica sezone. Očekivao sam da će to biti negde oko nove godine ako Saša klikne sa timom ali i ovo je ok. Mek, hvala. Kad budeš dolazio u BG javi se za za jedan all you can eat/drink aranžman. 2
liv7 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, Cavani said: Ne moramo da ga produzujemo ako ne zelimo, naravno da nam ga nece niko oteti, ali to produzenje od januara do maja/juna nam svakako ne bi puno naskodilo finansijski. I da se vrati Boki za mesec dana, ne bi bila guzva unutra, niti bi se Motejunas u 35 god bunio za minutazi. Rivero mi je od starta bio cist visak, a ne znam ni kakvo je stanje sa njim oko povrede. Ne vidim koje bi to kvalitetnije resenje moglo da nam se otvori po isteku ova tri meseca, nije da ce nam se vracati Petrusev pa da kazemo da smo se zeznuli. Po meni je samo pitanje papirologije, da li ga produziti sada ili za dva ipo meseca. Neuporedivo sa Sferovim produzenjem recimo koje je ishitreno i na dug period. Ali,Riverov ugovor na 2 godine,opet kamen oko vrata..Plavsica je Misko udomiti negde,a gde csemo staklenog od 32 godine i pretplacenog?Naravno,to se da u Bolomboju jos ima kosarke,sto je diskutabilno,ali manjs diskutabilno od toga koliko se koliko duge pauze GrejemU igra kosarka...visa sila nam je sklonila iz ekipa greske u selektciji..rivero aut na dize vremeKlenan zavrsio.sezonu,jos kad bi Gre Jem.otosao da gluvari. Po NBA STO.JE NAJAVIO..
Cavani Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Rivera cemo lako da utopimo kada ozdravi, ukoliko se tako odluci. Drugacije to ide sa igracima nego sa trenerima, neupotedivo su im krace karijere, retko ko bi presedeo i primao platu. Nije u pitanju duduk, nasao bi se klub u EL koji bi preuzeo dobar deo njegove plate, ako ne svu.
Webad Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago 27 minutes ago, VISOKOLETAC said: Obra vs moneke incoming...al bije ova rakija kafanskaaaa 😂😂 srecan sale svima ♥️
Recommended Posts