srlepajce Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Čima deluje kao bas dobar, srdacan momak Po pitanjima Plavsica, Sasa je zavrsen
Kosjan Willavić Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago I pored kritika duz nekoliko godina, ipak nedostaje Plavsic. Utroba mi se prevrce od Arene, sto tokom meca sto posle. 27 1 1
Dingospo90 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Csk i da smo izgubili bili, primetna je bila velika razlika u stavu u odbrani. Fener je morao da radi mnogo za svoje suteve, preuzimanja su bila mnogo smislenija u odbrani, postojala je mnogo veca odgovornost i manjak alibi igre. Ne mogu da se otmem utisku da su igraci krenuli da buse grka. Razumem ja, sok od promene trenera i te price, ali ovde se videla koncepcija u igri u odbrani, koji nismo imali kod grka od marta prosle godine. Ono sto mi uliva jezu je nas pozicioni napad. Previse puta nismo uspeli da uputimo sut ka kosu. 2
Cavani Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 14 minutes ago, NikeAir said: Iznenadjenje u rangu nase vecerasnje pobede mi je saznanje da Horton-Taker ima 24 godine 😯 Jos vece.
Šiljokapi Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Dobro smo se pošibali, konačno! Energija na max i rezultat odmah dođe, a mislim da ova koncepcija drugačije i ne može da igra smisleno. Čima i Krofna porobili, doduše Fener je baš tanak na centru. Idemo dalje, sa istim pristupom i da se onda nečemu nadamo. 2
Nini3112 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Svako ko je sumnjao u Cimu(jedan sam od tih) je pojeo govno za sada,radi ono sto ume i to je to,ne uzima glupe suteve vec hustle i energija koja nam je trebala sa poziciie cetiri godinama 6
Šiljokapi Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Nini3112 said: Svako ko je sumnjao u Cimu(jedan sam od tih) je pojeo govno za sada,radi ono sto ume i to je to,ne uzima glupe suteve vec hustle i energija koja nam je trebala sa poziciie cetiri godinama Večeras su svi (skoro) bili u svojim opancima...
No name Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago I u ovim lepim trenucima setimo se Zadra. Eh ,da ne beše Zadra, ne bi ni bilo pobede večeras nad Šarunasom 😁 1
Four Elements Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 20 minutes ago, Dragan Mićić said: Moje izvinjenje Čimi, mislio sam da je obican dizac atmosfere. Kapa dole. Ja sam isto misljenje imao, da je poprilican folirant, neozbiljan i da gradi reputaciju na to zajebavanje i segacenje. Sad ga slusam i bas me je razuverio, da je vrlo ozbiljan borac i profesionalac, a da pritom sa tim pozitivnim stavom dize atmosferu i hrabri saigrace, sto je odlicna kombinacija. Samo neka nastavi tako i bice pun pogodak. 8
Diogen Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Napisah u komentaru sinoć oko tajminga otkaza Sferu da je bilo kakvu agoniju bolje prekinuti danas nego sutra. Na ovo sam upravo mislio, iako je, mora se reći, ona odavno svakako već bila overdue. Najjači utisak večeras svakako je rola Motejunasa, jer čitajući komentare većine ovde zaključio sam da se radi o nekom tetoviranom Štimcu iz drugog mandata (ja sam makar pošteno napisao da se ne pravim da sam košarkaški znalac). Baš svašta se ovde može pročitati… Elem ako litvanac ovako nastavi, produžiti ga jer je fizički prespreman za svoje godine, i što je jako bitno namazan iskustvom kojeg svaka ekipa koja pretenduje na vrh a to podrazumeva mečeve pod tenzijom i neizvesne završnice - mora da ima. Osim toga, većina ovde priča samo o trenutku povratka Bolomboja, bez da se pita kako će Boćko izgledati na terenu. Isti kao pre povrede - neće, to je sigurno. Trebaće mu meseci da se vrati. I zato litvanca treba produžiti pod obavezno. Kubanac mi je iskreno nedorečen igrač, ionako sklon povredama (kao što se vidi jelte) pa neka ga umesto Plavše. Kad je već bal… Moneke match winner, ok znam da je lova u pitanju, ali pošto ju je bez problema mogao dobiti drugde pitam se iskreno kako je on završio kod nas. Nadam se da je stvar sa Saletom ostala iza njih, i da će nastaviti ovako. I kad sam već kod trenera, kapa dole Tomoviću. Čovek se pojavio niotkuda (metaforički rečeno), odradio posao kao da je vodio 10 EL ekipa, ni u jednom trenutku se nije pogubio, ispustio uzde ekipe, pravovremeni tajm-auti, odlična raspodela minuta, neverovatan osećaj za tajming izmena, ostao britkog uma i hladne glave do samog kraja. To u datoj situaciji, na gostovanju prvaku Evrope i to u istanbulskoj atmosferi, ne bi bilo lako ni Žocu a kamo li pomoćnom treneru bez ijedne utakmice na klupi u svojstvu prvog trenera uopšte, a kamo li u EL. Zaista, za respekt. 👏 Ako ništa, treba ga sačuvati i ozbiljno ga smatrati budućim prospektom za mesto trenera. Prijemni ispit je svakako prošao sa najvišom ocenom. Bravo Zvezdo ❤️ 15
Chaos Is Me Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago Šta je ovo? Zar nije sezona već propala, kako sad ovo? ❤️🤍 PS Naravno da ne treba produžavati Motiejunasa još uvek, nakon samo jedne utakmice. 5 4
forumko topic Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 45 minutes ago, Borky said: Stvarno je ne realno da covjek koji je bio pomocnik Sferopulusa vodi potpuno drugacije utakmicu od njega. Od prvog sekunda se trci u ledja protivniku. Na pokusaj serije protivnika se ne skidaju gace vec se sece TO. Bas onako dosta drugaciji pristup. Ovo. Isto sam pomislio, bukvalno. Čovek je pomoćnik Janisa sve vreme, a vodio potpuno drugačije utakmicu i pogodio sam svim izmenama i tajmautima. Btw, Kalina igra skromno poenterski, ali se itekako video njegov učinak na utakmici. Podiže se i on polako. Mislim, Kalina. 1 1
Dropkick Murphys Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ima li negde live stream Tomović vs. Deniz na trenutnom afteru? Prošla je ponoć, možete okačiti. 3 2
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ovi iz Arene da su hteli da biraju loseg komentatora ne bi bolje izabrali od ovoga veceras. 4 1
VISOKOLETAC Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 9 minutes ago, Don Dusko said: Ovi iz Arene da su hteli da biraju loseg komentatora ne bi bolje izabrali od ovoga veceras. Nemoj tako, po njemu smo pobedili 5 minuta pre kraja, plus je bajao na svakim slobodnim bacanjima 😂 5 2
Issey Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Ne treba nam euforija. Fener je odigrao možda najgore poluvreme ikad, naravno zahvaljujući našoj odbrani, ali mašili su otvorene šuteve, zicere, pa čak i bacanja, do trojke Biberovića u poslednjoj sekundi. Isekli smo im igru totalno, I da nije bilo naših gluposti i opet gomila promašenih trojki, realno bi imali 20+, umesto 13. Lepa pobeda, ali sad nam je više nego ikad potrebna pobeda protiv Žalgirisa, i moramo all in na to... Ne da neće biti lako, nego mislim da su u ovom momentu oni favoriti. Izašli smo na kratko iz kanala, ovaj hustle i odbrana obećavaju, ali smo na pleju pretanki. Jaka odbrana I trčanje kontri, to nam je jedina šansa za nešto, jer je pozicioni napad baš loš... Nadam se da će Saša to da našteluje... Edited 4 hours ago by Issey
forumko topic Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kod Tomovića Nwora nije startni bek, već Karter. Logično. Dobro su odigrali visoki igrači, dok se vidi da nema šanse da sezonu iznesu Kodi i Jago. Tu smo najtanji. 3
MGinobili20 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Капа доле Томовићу, капа доле момцима, феноменално издање на тимском нивоу. Мотејунас феномелан деби. Ово је екстремно важна победа и потенцијално бисмо могли на овом таласу да срушимо изузетно јак Жалгирис, играју врхунски од почетка сезоне. Главни проблем је апсолутно позиција плејмејкера, немам сумње да ће Јаго испасти из ротације кад се опорави Грејем и кад се доведе појачање. Ту не сме да се омане. Покренути петицију да овај телетабис са арене не коментарише више наше утакмице, као да га је бирао највећи наш непријатељ. 4
leki bg Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 28 minutes ago, Chaos Is Me said: PS Naravno da ne treba produžavati Motiejunasa još uvek, nakon samo jedne utakmice. Ja bih ODMAH !! Cim se Rivero povredio, odmah sam javno izrazio zelju da ga odmah potpisemo. Koji smo mi qrci na biciklu da uzimamo nekog Di-Mo-wannabe Rivera, jbnog Kubanca, pored Motiejunasa koji je iz jbne zemlje kosarke, a koga Monako zeli da se otarasi 8 meseci...posto im je "pao u krilo" Daniel Tajs. Da, I ja bih Tajsa, ne mere. Nece uvek gadjati 5/5, bacanja ce biti na 50-60% i dalje, ali resavao je Monaku tekme u plej-ofu, nama nije dobar...bas smo postali rusko-arapsko-grckobrodovlasnicki nacirkani miliJoneri. 1
Cavani Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kalina poveo ekipu u boj, krljao se i guzicio dole ono njegovo u napadu, u odbrani orao i izasao sa pet licnih za 25 minuta, pokazao drugima sta je standard borbenosti ispod koga se ne ide. Ne znam sto su neki nezadovoljni, pogresno bi bilo ocekivati od njega vise u ovoj fazi karijere, ubacice ponekad koji poen vise i to je to. Pogotovo sto je prvi put i kod nas ful okruzen kosarkasima, a manje uhlebima pa moze i on da se vrati u svoje prirodne cipele sljakera iz drugog plana, u kojima se verujem i najbolje oseca. Bolje to nego da siluje i da ubaci u nervozu i sebe i tim, u ovoj ekipi je po svoj prilici Chima Alfa. Nekad vise volim kada vidim da neko izadje sa 5 licnih nego da postigne 20 poena. 3 1
Shunsuke Nakamura Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Za mene iskreno nije toliko iznenađenje. To je nova EL - mnogo utakmica, iznenađenja, povreda, velikih pobjeda i poraza. Jedno ludo takmičenje koje sve više podsjeća na NBA. Najviše je to izraženo u prvom dijelu. Kako sezona bude odmicala stvari će se polako kristalisati. Za nas je najvažnije da ugrabimo što više pobjeda možemo dok se ne konsolidujemo sa igračkim kadrom. Nema puno vremena, stvari se moraju rešavati u hodu. Bitno je da smo vidjeli da imamo dovoljno kvaliteta da igramo i u ovakvom stanju. Sad je veoma bitna utakmica Žalgiris. Oni igraju sjajno a opet su lakši protivnik nego Real koji dolazi tri dana posle toga.
Chaos Is Me Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago Pa baš zato ne treba da se ponašamo kao nacirkani milioneri i da mu odmah posle JEDNE UTAKMICE produžimo ugovor, kao što smo Sferu dali pare posle kupa. Ako bude dobar u kontinuitetu produžićemo ga, neće nam ga niko preoteti. Odlična partija svakako, ali čovek bukvalno ne može da se odlepi od zemlje, verovatno jedini čovek od 213 cm koji ne može da zakuca. Polako bre, gde ste poleteli odmah. 😄 3
Mairosu Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 18 minutes ago, Issey said: Ne treba nam euforija nije šta nam treba nego šta srce iska 3 1
Wingwalker Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nije Jago kriv što je opet tu gde mu mesto nije. Nije ni Kodi kriv što smo ga toliko precenili i preplatili preterano. Kao i Dedu i Dobrija. 1
Recommended Posts