Issey Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 minute ago, BojanaCZV said: Ali Motejunas kako je čovek odigrao, ludnica. Toliko je bio u utakmici, konstantno bodrenje na terenu, na klupi, jednostavno fenomenom! Apsolutno. Moram da kažem da sam očekivao da će se utopiti u sivilo. A čovek razvalio. Kao da je tu godinama. Ne sećam se da je neko imao bolji debi... 35
Crni Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Glupo je reci, ali sreca da smo dosli do Motejunasa, treba momentalno produzitu do kraja sezone, cekati Bolomboja da mu se pridruzi, a do tada moze i Cima da pomaze. Bogami lakse se dise! Odlaskom Janisa, ocekujem da ovaj tim konacno ekspoatise fizikalije i atleticizam kojim pleni. Verujem da ce se i Odzeleju naci zica. Ono sto boli jeste mali Jago i Kodi kao prvi plej. Grejem mora sto pre, taj bek umesto Kenana i onda je ekipa spremna za sve moguce avanture. Prosto sam znao da ce samim odlaskom Grka prodisati. Na talasima ove pobede, verujem pune arene i novim trenerom nezadrzivo srljamo u progres! Cima pravi fataliti! 14
Don Dusko Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 minute ago, Brajant Danston said: Markose, Aj nam molim te reci da se Saša predomislio. Bravo Tomislaveeee Klasican cigan, sutra da izgubi Sengelija svi bi prizivali Sasu. Ne lepo je sto smo pobedili to niko ne spori ovde al ajde imajmo mere. 3 1
Henry Chinaski Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Svidjaju mi se ovi intervjui mnogo, if you know what I mean 😀 3 1 4
CoCaniggia Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ma Faca je ovaj Tomovic, nema sta. Treba dati sansu mladim ljudima. 1 1
Cavani Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Odlican ceo mec, odlicno vodjenje od pocetka do kraja, uz jedini krizni period kod 52-64 kada je Motejunas promasio 2 bacanja za sigurnih +14 na nekih 7-8 min do kraja gde bi vrlo verovatno zavrsili rutinski utakmicu, umesto toga su nam dali trojku i sbrzali 7 poena i otvorili utakmicu pa smo morali da je dobijemo ponovo. Trener je odlicno vodio utakmicu sa pravovremenim izmenama, zna da prica pred kamerom, upravo se grli sa Monekeom u uzivo prenosu, deluje da je tu ekipna hemija na top nivou. Ozbiljno, ne bih ja tu ista menjao, dao bih mu sansu do NG da se pokaze. #Cupavi ostani. 19
Nini3112 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Uff kako sam ponosan na ekipu,ovu pobedu realno niko nije ocekivao,bar ja nisam. Kapa dole 1
Brajant Danston Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Just now, Don Dusko said: Klasican cigan, sutra da izgubi Sengelija svi bi prizivali Sasu. Ne lepo je sto smo pobedili to niko ne spori ovde al ajde imajmo mere. Nemoj te takve rečenice klasičan cigan i to. Ko prati moje upise zna da nimalo ne gotivim Obradovića i mišljenja sam da je gori trener od Sferopulosa. Tomislav je fantastično pripremio meč i svaka čast na tome. 8 1
Kooineeperk Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago I da nije dobio ovo, svaka cast Tomovicu na vodjejnu utakmice. Pokazao je da zna nesto, mislim da je zasluzio da bude i u novom strucnom stabu zbog nekog kontinuiteta i zbog njegovog daljeg razvoja u sistemu Zvezde. 48
Issey Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Sad je i definitivno da ne ležimo Feneru. Kao što nama ne leži Žalgiris... A oni sledeći... 5 1
Don Dusko Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 minute ago, Brajant Danston said: Nemoj te takve rečenice klasičan cigan i to. Ko prati moje upise zna da nimalo ne gotivim Obradovića i mišljenja sam da je gori trener od Sferopulosa. Tomislav je fantastično pripremio meč i svaka čast na tome. Ok.Nego sam iskoristio tvoj primer da iskazem poentu evo sad bi svi da ostane Sengelija ili ti Tomovic.A sutra da izgubimo odmah bi bilo sto Sasa nije potpisao.
Nini3112 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Moram oda iskoristimo igranje u Beogradu u narednoh mesec dana.
Sinnerman Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 3 minutes ago, Nini3112 said: Uff kako sam ponosan na ekipu,ovu pobedu realno niko nije ocekivao,bar ja nisam. Kapa dole Šarunas je pre utakmice izjavio da Zvezda dolazi u Istanbul da pobedi. 4 5
liv7 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Ok.Nego sam iskoristio tvoj primer da iskazem poentu evo sad bi svi da ostane Sengelija ili ti Tomovic.A sutra da izgubimo odmah bi bilo sto Sasa nije potpisao. Posle poraza ce prozivanja biti,ko god da je trener.. 2
Cavani Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 10 minutes ago, Don Dusko said: Nemojmo na osnovu 1 utakmice, nemojmo. Zasto nemojmo, bukvalno bih mu dao kredit do NG, ne zajebavam se. Mozda bi bas tim potezom skinuli suludi teret sa nase klupe. Zasto moraju uvek neke sigurice, mogli bi nekad da odradimo nesto van sablona. Imam osecaj da bi bila luda voznja. 5 1
DijametralnoSuprotan Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 minute ago, Issey said: Sad je i definitivno da ne ležimo Feneru. Kao što nama ne leži Žalgiris... A oni sledeći... Upravo vode 20+ protiv tog istog tog Bayerna koji je nama strpao 15 trojki. Mislim da je vreme da konacno skinemo i tu kletvu kao sto smo protiv Albe. 1
Milko Miller Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Svaka cast Tomovicu, odlicno je vodio utakmicu. Ali da sad ne pravimo od njega Popovica, nismo ni prvi ni poslednji tim gde je funkcionisala sok terapija. Mislim da je ovo tim gde Sasa moze da izvuce nesto. Motiejunasa dosta ceni, a za Monekea ne brinem iako je u Monaku pod Sasom nije izgledao bas najbolje, ali to mu je ipak bio prvi put Evroliga, a i dosao je u sred sezone. Najvise me zanima da li ce uspeti da Karter i Nvora budu dobri "divljaci". Ako je nesto pokazao u Monaku, onda da moze da radi sa takvim igracima. Najveci problem je pozicija plejmejkera i tu mozemo samo da se molimo da ce Devonte prvo sto pre igrati, a onda i pokazati da je stvarno kapitalno pojacanje. 5
Volter Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Fener nam leži u poslednje vreme, lako je sa njima. Ajd da vidimo sa Žalgirisom u utorak, ajde junaci, tad se kurčite. Pet narednih utakmica smo u Beogradu, sve osim pet pobeda je neuspeh. 3 1
McLeod Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ja bih ostavio Ruda Van Nistelroja na vasem mestu, ne ponavljajte gresku Mancester Junajteda. 1 28
MisaF Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Neka Tomovic vodi i protiv Žalgirisa. Nije sada trenutak da dođe novi trener. 6
Kosjan Willavić Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Vlade u ekstazi i u kaki sakou. Ajmo da prekinemo seriju Zalgirisa, bice na vrhuncu samopouzdanja i standardno prepaljeni protiv nas,ali ova pobeda moze da nam da boost. Da smo izgubili, islo bi ovo vrv na 0-5 4
Cavani Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 18 minutes ago, Molina23 said: SVE SU NOĆAS TVOJE TOMICEEE Ja garantujem za ovog momka!!! 3 1
Recommended Posts