Losmi17 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 minutes ago, McLeod said: Pa samo uporedi njihovu domacu osovinu koja ima ulogu sa vasom koju terate 5 godina. Davidovac, Dobric, pa i taj precrtani Mitrovic su doktori za njihov kraj klupe. Da ste vi doveli Rajta bilo bi kako se ovaj uklapa u sistem i koncepciju, da vam Francisko zameni CMM bilo bi auuu sad imamo dva patuljka na pleju i indijanca, sta radis pijana upravo, zato ne zajebavaj. Imaju 2 pobede, wow, to znaci da idu na F4 Moja osovina su Sluki, Mitoglu, Samodurov itd. Sto se ti ce Zalgirisove, kkcz nema trenutnog domaceg igraca koji je na nivou Sirvidisa i Birutisa. Ili prosto nemaju ulogu i ozbiljnom su karijernom padu. Rajt je bukvalno kradja, jer kkcz nema ni blizu centra tog kvaliteta. Takav tip igraca se uklapa svuda, prototip modernog centra. Zastita obruca, eksplozivnost plus zna da bocne i za 3. Nije stvar na kraju i u 2 pobede koliko o utisku i kako igraju. Dobro su podmazani vec sada, znaju se uloge i lice na tim. 7 1
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Losmi17 said: Nije stvar na kraju i u 2 pobede koliko o utisku i kako igraju. Dobro su podmazani vec sada, znaju se uloge i lice na tim. Ovo je kljuc. Uigranost i raspodela uloga. 2
mister-no Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago I Gos, i Rajt su vrhunski zabod i pojačanja, plej i centar, tačno ono što ti treba na onu osnovu.. 4
NikolaTest Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Hvala Sferopulosu sto smo u jednom trenutku igrali najbolju kosarku u Evropi, sto smo po 1. put gledali na F4 kao na nesto realno i nervirali ste sto je u jebenom Abu Dabiju. Ne treba zaboraviti skor 16-10 i kakvom igrom smo stigli do toga. Hipoteticki da smo cele sezone bili na 50% pobeda i na kraju zavrsili sa skorom 18-16 verujem da bi svi bili zadovoljni. Ali ko visoko leti razlupa se kada padne. Sfero se posteno razlupao, ali moram reci da su mu povrede osakatile tim. Analizu njegovog rada je uprava trebala da uradi odmah posle Spartaka, ostaje i bira tim (staju iza njega i pored loseg starta) ili dobija raskid odmah nakon kraja prosle sezone. Ovako presipamo iz supljeg u prazno. Kako god bilo, srecno novom treneru pa da sa novom energijom napokon uhvatimo neki kontinuitet i rezultat. Edited 4 hours ago by NikolaTest 5
Creed Bratton Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, fradler said: To i kazem, vec je docekan na noz, a ekipa vec otpisana. Da bi pritisak postojao, mora biti i nekih ocekivanja i posledicnih razocaranja, a toga vise nema. Ubijeni smo u pojam, ne verujem da postoji osoba koja ocekuje velike stvari od KKCZ ove sezone. Ako zaredja poraze - pa nista, navikli smo. Pisace se celafuto u caps locku i ponavljati kako je los covek i trener, nista novo. Ocekivanja definitivno postoje cim se tokom i posle utakmice ispise 50 stranica samo ovde, tviter gori takodje tako da to ne pije vodu. Ocekivanja ce biti dok god bude sanse, pa mi smo se u onoj prvoj Janisovoj sezono lozili da cemo vezati 7,8 pobeda i umesati se u borbu za plej in. 4 minutes ago, mister-no said: Ma i to ćelafuto je precenjeno, nije neka uvreda, moraš neki nadimak dobiti u kolektivu, kao kad bi ovog Tomović zvali Čupo.. Jedino ako rade neki kompleksi.. Drugo je kad Željka zoveš Rumenoglu ili Pantića zoveš Puma onda to ima uvredljivu konotaciju.. Rec kao rec mozda nije toliko uvredljiva mada je i to diskutabilno, ali ako obratis paznju to pisu samo ljudi koji su izricito protiv njega pokusavajuci time da mu umanje vrednost tako da njihovi stavovi izgledaju mocnije. Ne vidim kojanje razlika izmedju celafuto i rumenoglu , oba se odnose na neke fizicke karakteristike tih ljudi u malo drugacijem obliku (uvredljivijem).
kojan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 hours ago, Čočo said: Iskreno, meni ova ekipa nekako više ide uz Sašu nego Janisa. Poznato je da on forsira tu igru spoljne linije. Upravo zato i traži još dva igrača spolja. Uz tu dvojicu imaće i Grejma, Kartera i Kodija. Što je i više od dovoljnog. Plus ima fizičku jaku ekipu i beton na krilnoj poziciji. Tu će mu biti i Motejunas sa kojim je godinama odlično sarađivao. Ako nam se još kojom srećom do kraja godine vrati i Bolomboj i te kako je to onda ozbiljan tim. Sa ta dva pojačanja spolja koja su falila još letos ekipa će biti kompletirana i ima još mnogo da se igra. Zapravo sa tom dvojicom i eventualno Bolombojem, na tu ekipu ne mogu ni da gledam kao na tim koji je samo Saša preuzeo. Biće to tim koji je i on selektirao. Uz sve to Saša je dugo bez angažmana, sigurno nas prati od početka. Ima sigurno ideju šta sa kojim igračem može i koliko. Verujem da će adaptacija da bude kratka. Uz sve to ide nam na ruku i mesec dana boravka u Beogradu. Iskreno, jedva čekam da vidim ekipu pod Sašom. Potencijalni problem koji ja vidim je cinjenica da su kod njega krila (3 i 4) uglavnom bili sljakeri i prasinari. Kalina u prajmu je perfect fit za to (realno je da je malo potonuo igracki ali ovo mu mozda bude leglo fino), medjutim Nwora/Moneke/Ojeleye mi ne deluju kao takav tip igraca i generalno zele loptu u rukama (osim Semija, oko njega nisam siguran kako da ga klasifikujem jer nisam bas ispratio njegove igre a do sad pod Janisom je bio nebitan faktor). Da li ce oni moci ili jos bolje hteti da odigraju tu ulogu kako treba i na nacin na koji je Sasa koristio te igrace na tim pozicijama u Monaku? 1
NMX Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 6 minutes ago, kojan said: Potencijalni problem koji ja vidim je cinjenica da su kod njega krila (3 i 4) uglavnom bili sljakeri i prasinari. Kalina u prajmu je perfect fit za to (realno je da je malo potonuo igracki ali ovo mu mozda bude leglo fino), medjutim Nwora/Moneke/Ojeleye mi ne deluju kao takav tip igraca i generalno zele loptu u rukama (osim Semija, oko njega nisam siguran kako da ga klasifikujem jer nisam bas ispratio njegove igre a do sad pod Janisom je bio nebitan faktor). Da li ce oni moci ili jos bolje hteti da odigraju tu ulogu kako treba i na nacin na koji je Sasa koristio te igrace na tim pozicijama u Monaku? Osnovni zajeb svih naših pretpostavki je da treneri igraju identično celu karijeru i da nema nikakvih mikro (a posebno ne makro) prilagodjavanja. Što je naravno netačno. Ovo što si napisao je manje više tačno za Sašino vreme u Monaku ali drugačije nije ni moglo sa privatnicima spolja. Da podsetim, u prvom mandatu kod nas, prašinari i šljakeri su mu bili Simon, Deda, Kuridža, Boriša....ali takođe, na tim pozicijama je imao i lika (JOB) kome je maltene dao ključeve tima u ruke. Hoću da kažem - napraviće čorbu od satsojaka koje ima. Nije nepismen trener za to. 5
Desiderius Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kako se zove ono što Obradović radi u Partizanu tolike godine ako je ovo Janisovo fejlovanje? 😀 Janis u sezoni gde je preuzeo tudju ekipu osvoji ABA,Kup i KLS Na to dodaje kup prošle Obradović je za pune 4 sezone gde je svako ime on pokazao koga hoće osvojio je dve ABA lige i prošle jedan KLS koji nije on ni vodio Da ne uključujemo priču o tome da je za njegovog perioda Zvezda sa svim smenama,gde malo koji trener završava i bira sve šta želi u takvom cirkusu uzme 9 trofeja.Budžet da ne uključujemo Fejlovi i uspešni trener 😂 2
Petkovic Miroslav97 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Koga boli K za Zeljka i njegov Partizan? Da gledamo mi u svoje dvorište, a i na ovoj temi nema mesta za KKP i njihovog trenera. 5
Mrk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nekima ovde Zeljko stanuje u glavi 24/7, ne znam kako vam ne dosadi vise. 7
Taki Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 11 minutes ago, Desiderius said: Kako se zove ono što Obradović radi u Partizanu tolike godine ako je ovo Janisovo fejlovanje? 😀 Janis u sezoni gde je preuzeo tudju ekipu osvoji ABA,Kup i KLS Na to dodaje kup prošle Obradović je za pune 4 sezone gde je svako ime on pokazao koga hoće osvojio je dve ABA lige i prošle jedan KLS koji nije on ni vodio Da ne uključujemo priču o tome da je za njegovog perioda Zvezda sa svim smenama,gde malo koji trener završava i bira sve šta želi u takvom cirkusu uzme 9 trofeja.Budžet da ne uključujemo Fejlovi i uspešni trener 😂 E jbg, znamo mi svi šta je na to uticalo, da se ne pravimo ludi
MarioKempes Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, NikolaTest said: sto smo po 1. put gledali na F4 kao na nesto realno i nervirali ste sto je u jebenom Abu Dabiju. Možda je nekome 1. put, meni bar treći... pa, za malo sam rezervisao smeštaj kad su ono Neda i Vildoza plesali kod Duška🙂
Taki Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Mrk said: Nekima ovde Zeljko stanuje u glavi 24/7, ne znam kako vam ne dosadi vise. A tek nekima Čović.. 6 1
Desiderius Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 minutes ago, Mrk said: Nekima ovde Zeljko stanuje u glavi 24/7, ne znam kako vam ne dosadi vise. Ne stanuje meni nikakav Željko u glavi,lik je ovde isprozivao Janisa kako je fejlovao svoj boravak ovde Ok samo sam pokušao da pitam kako se onda zove ovo i pokušao da obrazložim svoj stav Ako smeta ok,vidim da omalovažavanje naših rezultata ne smeta 2
Mrk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 7 minutes ago, Taki said: A tek nekima Čović.. Ne znam da li aludiras na navijace KKP ali od kad su otvorene nove teme nijednom se nije spomenuo na KKP temi. S druge strane, Zeljko se ovde spomene na skoro svakoj stranici. Jedan dodatak za kolegu koji je nabrajao sta je Zeljko osvojio od kad se vratio, zaboravio je da napise jedno ucesce u PO EL i dve pobede. Kad smo vec kod pobeda u plejofu EL, da ne citiram Janisa sad. Edited 3 hours ago by Mrk Slovo 5 1 1
Summerfunk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, Desiderius said: Ne stanuje meni nikakav Željko u glavi,lik je ovde isprozivao Janisa kako je fejlovao svoj boravak ovde Ok samo sam pokušao da pitam kako se onda zove ovo i pokušao da obrazložim svoj stav Ako smeta ok,vidim da omalovažavanje naših rezultata ne smeta Pa kako neće biti neuspeh Janisa, nije osvojio Evroligu od kad je tu. Mi, kao stalni i redovno učesnici F4 pa i TOP8 imamo pravo da budemo nezadovoljni! I Duško nije uspeo da osvoji EL, kao ni Vlada Jo. Evropski gigant, kao što je KK Crvena zvezda ne trpi takve neuspehe!😭😂
Brajant Danston Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Imamo tri vezane pobede u gostima kod Fenera. Samo kažem... 1
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 16 minutes ago, Mrk said: Nekima ovde Zeljko stanuje u glavi 24/7, ne znam kako vam ne dosadi vise. Najjače je bilo kad su se prošle sezone na skoru 16:10 poredili sa Partizanom, koji je u tom trenutku bio u teškoj kanalčini. Neka ih 1 1
Taki Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 13 minutes ago, Mrk said: Ne znam da li aludiras na navijace KKP ali od kad su otvorene nove teme nijednom se nije spomenuo na KKP temi. S druge strane, Zeljko se ovde spomene na skoro svakoj stranici. Jedan dodatak za kolegu koji je nabrajao sta je Zeljko osvojio od kad se vratio, zaboravio je da napise jedno ucesce u PO EL i dve pobede. Kad smo vec kod pobeda u plejofu EL, da ne citiram Janisa sad. Mislio sam na dvoranu.
Crni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 minutes ago, DameTime said: Najjače je bilo kad su se prošle sezone na skoru 16:10 poredili sa Partizanom, koji je u tom trenutku bio u teškoj kanalčini. Neka ih Opa, komsije isukale prangije... Izvolite u slaonuuu.
Desiderius Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 14 minutes ago, Mrk said: Ne znam da li aludiras na navijace KKP ali od kad su otvorene nove teme nijednom se nije spomenuo na KKP temi. S druge strane, Zeljko se ovde spomene na skoro svakoj stranici. Jedan dodatak za kolegu koji je nabrajao sta je Zeljko osvojio od kad se vratio, zaboravio je da napise jedno ucesce u PO EL i dve pobede. Kad smo vec kod pobeda u plejofu EL, da ne citiram Janisa sad. Nisam ja zaboravio nego ne moram sve da nabrajam.Nisam zaboravio ni direktan medjusobni odnos pa sam preskočio ali kad neko dodje ovde da proziva pa ga neko poklopi nemoj da se bunite.Kad podjebavate očekujte odgovor 1
Fromthecorner Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 25 minutes ago, Mrk said: Nekima ovde Zeljko stanuje u glavi 24/7, ne znam kako vam ne dosadi vise. Da je pokazao gospodstvo kao kolega iz Grcke ne bi. Ovako dizanje tenzija i manipulisanje javnosti uvek imaju posledice 😄 3
NMX Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 10 minutes ago, DameTime said: Najjače je bilo kad su se prošle sezone na skoru 16:10 poredili sa Partizanom, koji je u tom trenutku bio u teškoj kanalčini. Neka ih Zapravo, na naših 16:10 vi ste bili samo dve pobede iza. Malo pre toga je bio derbi gde je bilo 12:12 gde bi otišli ispred nas da Sterling nije napravio onu glupost. Kanalčina je bila pre. Ali da, ovde ljudi potežu Željka prečesto. Mislim, delom je logično da se vuku paralele sa blizancem u smislu rezultata, prihoda, zarada, kuracpalac, koliko god uzaludno bilo - logičnije je nego da se paralele vuku sa drugim EL ekipama. Ipak, ciganjska boleština da se gleda u tuđa dvorišta je posebna stvar. Edited 3 hours ago by NMX 2
Desiderius Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Niko ovde nije pomenuo Željka dok nije prozivan naš dosadašnji trener,to jest njegovi rezultati. Ako to uradi komšijska strana nećemo ga porediti sa Pedulakisom nego sa nekim sa onim ko ga pominje i sa kim se takmičio Neko je prvi ušao ovde u tudje dvorište bar što se sadašnje teme tiče Edited 3 hours ago by Desiderius 1
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, NMX said: Zapravo, na naših 16:10 vi ste bili samo dve pobede iza. Malo pre toga je bio derbi gde je bilo 12:12 gde bi otišli ispred nas da Sterling nije napravio onu glupost. Kanalčina je bila pre. Eto vidiš kako sam potisnula bolne uspomene... 😬 Mada kako je meni ostalo u sećanju, vi ste svakako izgledali mnogo bolje, igra vam je bila tečna, baš ste bili odlični u tom periodu. Partizan đene-đene, više loše nego dobro. 3 minutes ago, NMX said: Ali da, ovde ljudi potežu Željka prečesto. Mislim, delom je logično da se vuku paralele sa blizancem u smislu rezultata, prihoda, zarada, kuracpalac, koliko god uzaludno bilo - logičnije je nego da se paralele vuku sa drugim EL ekipama. Ipak, ciganjska boleština da se gleda u tuđa dvorišta je posebna stvar. Na ovo mislim. 1
Recommended Posts