Jump to content

Recommended Posts

Posted
9 minutes ago, McLeod said:

Koliko znam, on i Moneke su imali veliki sukob

Da se nadovežem na komentar kolege @MarioKempes upućen meni, a koji je skroz korektan, kako ti znaš da su imali veliki sukob? Ili aj ovako, opiši nam taj sukob. Ono što sam ja video i čuo svojim očima a što je najbolja informacija do koje sam mogao lično da dođem je lična izjava Čime Monekea da je on lično u potpuno normalnom razgovoru sa Sašom, istom rekao da bi sezona bila bolja da je on (Čima) imao bolju ulogu u timu. Na šta je Saša odgovorio sa "možda".

Veliki sukob!

• Like 7
Posted
5 minutes ago, pavlaka said:

Jos jista zvanicno za novog trenera.

Sve mi se cini da Sasa jos nije done deal..

Nadam se posle utakmice da ce se objaviti zvanicno novi trener 😊

Mozda cekaju da se zavrsi vecerasnja utakmica, pa sutra ujutru da objave i odmah prvi trening. Ja bih tako uradio, to mi je najlogicnije.

• Like 6
Posted
9 minutes ago, NMX said:

Kad budeš dolazio u BG javi se za za jedan all you can eat/drink aranžman. 

Ako u međuvremenu skine onu abominaciju od krstače na ulazu u njegov grad, istu uslugu može dobiti i u Nišu.

• Like 1
Posted
1 hour ago, srlepajce said:

Dovoljno je to da po ko zna koji put imamo trenera na pocetku sezone koji nije vrsio selekciju 

Прецењена ствар. Ако тренер мора да ради искључиво са играчима које је он бирао онда то и није неки тренер. Уосталом и сам би изабрао солидан број играча из ове екипе.

• Like 5
  • Ha-ha 1
Posted
31 minutes ago, McLeod said:

Gledano sa strane, u poprilicnim ste govnima, pogotovo sto se vraca Obradovic. Mislim da je trenutak mnogo gori nego u njegovom prvom mandatu, iako sada objektivno imate jaci tim. Koliko znam, on i Moneke su imali veliki sukob, a vama bi on trebalo da bude jedan od najvaznijih igraca. Tim izgleda kao nesto sto bi Sasi odgovaralo, ali to je jedini plus, jer ga ipak nije on selektirao, dolazi u nezgodnom trenutku i pod velikim pritiskom, imajuci u vidu i prvi mandat.

Ne vidim kako ce se to dobro zavrsiti, pogotovo ako ste propustili Paskvala, ciji nisam neki epohalni fan, ali je svakako bolji trener od Obradovica. Nisam ni siguran da je Obradovic bolji trener od Sferopulosa, Grk nije imao ni srece, mada je fejlovao ozbiljno u ove dve godine i nije ispunio ocekivanja.

Izvinjavam se nisam u toku, za koga navijaš?

Posted
56 minutes ago, JPM said:

Da te podsetim da je Obradović tražio premiju i za kup koji nije osvojio on nego Radonjić. Tako da je tu situacija ista, svi kad popiju otkaz traže sve pare jer ugovor. Može se pregovara samo o dinamici isplate.

Imaš Čovića, koji kaže da je ovaj tražio premiju za Kup i imaš izjavu Obradovića (nakon one tekme kad je ljubio grb) da su to gluposti...i ti si odabrao da veruješ Nebojši.

Ne znam šta bih ti rekao : ) 

• Like 15
  • Thanks 1
Posted
1 hour ago, MarioKempes said:

Ne bih ja to tako tragično shvatao, tipa sezona je zajebana. Jeste, za one kojima je ultimativni cilj plej of. A mi ni po čemu nismo ni top10, a kamoli plej of tim, da bi nam to bilo moranje.

Nismo top 10 ni po budžetu, ni po kvalitetu tima, ni po kontinuitetu, ni po istoriji, ni po veličini kluba. 

Naravno, treba da težimo što boljem rezultatu, ali nije smak sveta ni bez njega. Za mene je dovoljno da se podignemo, da ostvarimo neke dobre pobede, odigramo neke dobre utakmice, budemo konkurentni u takmičenju. Da neki igarči (tipa Karter, Izundu i sl) napreduju, budu bolji za sledeću godinu. Za to još nije kasno. A ako završimo 14.-15. - ništa strašno.

Nerealna su očekivanja jer imamo budžet 20mil, a poredi se sa vremenom kad smo imali 5mil i desilo se da jednom budemo blizu plej ofa. Ne uzima se u obzir kako sada izgledaju drugi klubovi i kakve budžete oni imaju.

Nije nama budžet problem, već kako ga trošimo. Ništa nam ne bi značilo da povećamo budžet za još 5 ili 10 milki kad dobro platimo neke igrače koji ne vrijede taj novac ili čak ni ne račumo na njih.

Naš trenutni budžet je i više nego dovoljan za konkurentan roster. 

Posted
3 minutes ago, zemljoradnik said:

Intimno za Zvezdu, a ako raja pita, onda za Radnički Kg.

Mislim, to i nije toliko bitno. Važno je da ne voli Partizan.

• Like 3
  • Love 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 11
Posted
12 minutes ago, McLeod said:

Tim izgleda kao nesto sto bi Sasi odgovaralo, ali to je jedini plus, jer ga ipak nije on selektirao, dolazi u nezgodnom trenutku i pod velikim pritiskom, imajuci u vidu i prvi mandat.

Zapravo, mislim da dolazi u dosta povoljnom trenutku i bez ikakvog pritiska, moze samo prijatno da iznenadi. Cak i da ne donese nikakav boljitak, legitiman alibi je spreman - nije selektirao ekipu. El licenca je tu, pa i u tom smislu mu ne gori pod nogama.

Ako je i bilo nekog hajpa oko ove ekipe i sezone, do sad se rasprsio u paramparcad. Ljudi su doslovno zaboravili kako to izgleda kad Zvezda pobedi zvanicnu utakmicu, odigra smislen napad ili dobru odbranu. Ocekivanja su svedena na apsolutni minimum. Bas juce pricam sa kolegama sezoncima, da napokon zaigramo nesto sto iole lici na kosarku, izbegnemo fenjer u el i iskristalisemo 5-6 upotrebljivih igraca za sledecu sezonu - puna kapa.

• Like 6
Posted
6 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Imaš Čovića, koji kaže da je ovaj tražio premiju za Kup i imaš izjavu Obradovića (nakon one tekme kad je ljubio grb) da su to gluposti...i ti si odabrao da veruješ Nebojši.

Ne znam šta bih ti rekao : ) 

Ne moraš ništa da mi kažeš, dovoljno je da si me obavestio o Sašinoj izjavi za koju nisam znao.

10 minutes ago, zemljoradnik said:

Radnički 1923 KG

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
18 minutes ago, fradler said:

Zapravo, mislim da dolazi u dosta povoljnom trenutku i bez ikakvog pritiska, moze samo prijatno da iznenadi.

Aha vazi da ce biti bez ikakvog pritiska. Svako malo ga neko naziva 'celafuto' i govori se kako je los covek a on jos nije ni ozvanicen tako da mogu misliti sta ce biti kad veze par poraza.

• Like 1
  • Ha-ha 1
  • Pumpaj! 1
Posted
23 minutes ago, fradler said:

u el i iskristalisemo 5-6 upotrebljivih igraca za sledecu sezonu - puna kapa.

Nema sumnje da smo mi sa tim igračima koji zapravo mogu da igraju EL i koji su zapravo dobra pojačanja, potpisali ugovore na jednu godinu i da će standardno... u decembru potpisati predugovore sa drugim klubovima. Kao Vildoza, brat naš.

A da smo ove staklene i domaće vezali na X godina gde plata raste i raste. Ništa me ne bi iznenadilo da nama najbolji igrači samo odu na kraju sezone. 

Posted
17 minutes ago, Creed Bratton said:

Aha vazi da ce biti bez ikakvog pritiska. Svako malo ga neko naziva 'celafuto' i govori se kako je los covek a on jos nije ni ozvanicen tako da mogu misliti sta ce biti kad veze par poraza.

To i kazem, vec je docekan na noz, a ekipa vec otpisana. Da bi pritisak postojao, mora biti i nekih ocekivanja i posledicnih razocaranja, a toga vise nema. Ubijeni smo u pojam, ne verujem da postoji osoba koja ocekuje velike stvari od KKCZ ove sezone.

Ako zaredja poraze - pa nista, navikli smo. Pisace se celafuto u caps locku i ponavljati kako je los covek i trener, nista novo. 

• Ha-ha 1
Posted

Ono za čime ja žalim je što smo mi sezonu u kojoj je trebalo da počnemo trogodišnji ciklus zapravo u startu fejlovali. Nakrcali smo igrače bez koncepta umesto da eventualno počnemo sezonu i blago understaffed pa da onda dovodimo gde škripi. Nadovezala se neverovatna serija povreda i začas je entuzijazam spao malte ne na nulu.

Slažem se da će i pritiska biti manje u početku, ali će ga vrlo brzo biti. Biće imperativ osvajanja Kupa, biće imperativ peglanja sezone (ako bude slaba) u EL osvajanjem ABA i slično. Dakle, biće pritiska.

Indikativno je i to da naši treneri ovde procvetaju dok još nema pritiska. Mogli bismo malo taj pritisak i da smanjimo, ionako vuče korene u patkometriji i kompleksašenju sa komšijama a ne u realnim i stručnim očekivanjima od sezone.

Posted (edited)
54 minutes ago, Sector said:

Nije nama budžet problem, već kako ga trošimo. Ništa nam ne bi značilo da povećamo budžet za još 5 ili 10 milki kad dobro platimo neke igrače koji ne vrijede taj novac ili čak ni ne račumo na njih.

Naš trenutni budžet je i više nego dovoljan za konkurentan roster. 

I ja bih ga drugačije trošio, ali je to stvar ukusa. Fer je reći i da imamo mnogo nasleđenih stvari, ugovora, koje moramo da ispoštujemo. Za mene je najveći gaf produžetak, pa raskid Nedovića, iako tu nismo finansijski kalirali.

Prošle sezone smo po budžetu bili oko 10. mesta i taman tu i završili, a veći deo iste proveli i na višim pozicijama. Reklo bi se da smo ok ili u najmanju ruku prosečno iskoristili lovu. Druga je stvar što je raja nezadovoljna, ali raja je generalno nezadovoljna po difoltu.

Ove god nam je budžet ostao isti (20), a među bogatije su iskočili Žalgiris (22), Partizan (27), Hapoel (ne znam koliko, ali znatno više od nas), vrv i Dubai. Znači da smo u najboljem slučaju oko 13.-14. mesta po kinti. Videćemo na kraju dokle dobacimo, možda opet opravdamo ulaganja, a možda i ne.

Naravno, može se i sa manje love napraviti veći uspeh (Pariz i Bajern prošle god) a može i sa više da se fejluje (Milano, Partizan).

Hoću da kažem, nismo mi toliko tragični koliko nam se nekad čini. Može bolje, nadamo se da će i biti.

Edited by MarioKempes
  • Like 2
Posted
11 minutes ago, fradler said:

Ako zaredja poraze - pa nista, navikli smo. Pisace se celafuto u caps locku i ponavljati kako je los covek i trener, nista novo. 

I ti ne vidis problem u ovom loopu?

• Thanks 1
Posted

Sveropulosa je trebalo tužiti (da postoji opcija) za rezultate , igru..Ne samo da mu se da otkaz.  Bukvalno je iskasapio tim i prosle godine i sad je krenuo isto. 

Naravno prvi krivac je drčela jer je ovog produžio prošle godine. Kad je dosao ovde na formiran tim 2023 g , uspeo je da uzme titulu, I ako tvrdim da se KKP više sam samoubio nego što je to njegovom zaslugom. Kad je on sastavljao tim nakon toga videli smo kako smo prošli prošle godine.  Sada je opet on sastavljao tim pa smo videli šta smo videli. Klasičan prodavac magle, koji je prodao priču o nekakvom rezultatu 10 mesto u EL, o nekakvoj deci koju treba zagrliti  i ostalim glupostima. Neke od najvećih negativnih rekorda je upravo on oborio sa 20 + miliona budžetom ( efes -45)...

Šasa šta god da uradi da ima i mali pomak to će se osetiti. Za početak da dobija Zadar i slične pa smo u plusu . 

Biće sigurno bar još jedno pojacanje, a mogao bi I CMM da isključi iz veće minutaze da igraju Yago i Miljenovic dok se ne vrati Graham. Jednostavno treba raskrstiti sa svakom zaostavstinom Yanisa.  

• Ha-ha 4
  • Pumpaj! 1
Posted
2 hours ago, JPM said:

Da te podsetim da je Obradović tražio premiju i za kup koji nije osvojio on nego Radonjić. Tako da je tu situacija ista, svi kad popiju otkaz traže sve pare jer ugovor. Može se pregovara samo o dinamici isplate.

Mislim da je to patka koju je plasirao Covic i da to nije istina, jedino ako imaš pouzdan info za tako nešto, inače ruku na srce ne verujem da je to istina

Posted
28 minutes ago, Урош19 said:

Položio sam težak stručni predmet pa sam optimista: DOBIJAMO FENER

Svaka cast na polozenom strucnom predmetu, al da izvines (kao i dame na topiku) - dobijamo qrac.

• Ha-ha 2
Posted
4 minutes ago, mindgame said:

Mislim da je to patka koju je plasirao Covic i da to nije istina, jedino ako imaš pouzdan info za tako nešto, inače ruku na srce ne verujem da je to istina

Verujem da je tražio da mu isplate ugovor, što je i normalno, pa je Čović to posolio sa bonusima kako bi ga ljudi (više) pljuvali. 

• Like 2
Posted
2 hours ago, pavlaka said:

Jos jista zvanicno za novog trenera.

Sve mi se cini da Sasa jos nije done deal..

Nadam se posle utakmice da ce se objaviti zvanicno novi trener 😊

Biće objavljeno možda čak i večeras. Nema poenta da objavljuju na dan utakmice.

Posted

Ne objavljuju jer hoce da poprave situaciju nakon vecerasnjeg poraza. Pa da se malo ispegla atmosfera i celokupna klima.

I naravno da O'bradovic nije hteo da vodi vecerasnji mec, rezultat izvestan.

A gde ces boljeg meca za intro od pune arene protiv mrskog Zalgirisa..

Posted
3 minutes ago, Losmi17 said:

A gde ces boljeg meca za intro od pune arene protiv mrskog Zalgir

Lagani poraz. Ubice nas Goss i Francisko.

• Like 2
  • Ha-ha 1