astrix1402 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Zapravo gledao sam ga, igraju sjajno. Mi igramo lose i to je poznato. Vise sam se uhvatio za cinjenicu da u nekim ranijim sezonama, kad smo izgledali bas dobro a oni lose i kad smo svi ocekivali pobedu, oni bi dosli i nalupali nas. Mozda sad iz ove ocigledne underdog situacije uradimo nesto.
Milko Miller Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Uz Janis je očekivano i Jorgotelis napustio klub. 4
pavlaka Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Hvala ti Janise na svemu. Pre svega si jedan gospodin, kojeg su voleli svi igraci. Hvala ti posebno za metlanje "najveceg" i sve najbolje u zivotu ❤️🤍 22 2
JPM Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ne mogu da budem srećan zbog ovoga, ja sam neko ko mnogo ulaže u ideju postepenog rasta kluba i sistema koji se unapređuje uz maksimalno poštovanje i poverenje. U klubu očito mnogo toga ne štima. Najmanje na sportskom planu, a odgovornost se izgleda zahteva samo od trenera? Hvala najlepše jednom izutetnom Gospodinu, Ioannisu Sfairopoulosu, na svom radu, trudu i odricanju da ispliva i izbori se sa jako kompleksim klubom kakav je Zvezda gde se očekivanja u veoma čestom slučaju ne podudaraju sa realnošću. Hvala i sve najbolje u životu! 12
MarioKempes Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 56 minutes ago, СтелаРоса said: Zato sto je raspored takav. Gostovanje sampionu Evrope, pa kuci protiv odlicnog Zalgirisa koji nas tambura vec godinama i Reala koji nam takodje ne lezi. Pritom to sto igramo duplo kolo u Bg za nas vise nista ne znaci, utisak mi je da bolje prolazimo kada gostujemo obe u duplom kolu. Uz sve probleme koje imamo sa izostancima i sada sa smenom trenera, ne vidim kako mozemo da budemo favoriti u bilo kojem od ova tri meca koja nas ocekuju u narednih 8 dana. A ko nam leži, do kraja sezone? Pariz nas otresao na pripremama, Asvel nas tradicionalno dobija (kao Žalgiris), Makabi nas rutinirao u Pioniru prošle god kad su oni bili slabiji, a mi bolji nego sada... ove jače klubove da ne pominjemo, svi su bolji i uigraniji. Znači, završićemo sezonu sa 2-3 pobede, Virtus i Baskoniju možda. Mada i oni nekoga moraju dobiti, a koga će ako ne nas. Ne ide to baš tako. Slažem se da u ovom stanju nismo nigde favoriti, ali ipak nismo baš ni Borac Čačak, pa da nemamo nikakve šanse. Tako da, možda bude 0:5, možda bude i 1:8, ali je sve to sada nagađanje. Naš problem (i uopšte klubova našeg ranga) je loš ulazak u sezonu, jer nam je jedina šansa za uspeh zaliha pobeda na startu, dok se veliki još nameštaju i razmrdavaju. Kad se oni nameste, od Nove godine otprilike, džaba nam je što smi se i mi kompletirali i popravili. Videli smo to i prošle sezone, nismo pali posle 16:10 samo zato što je Sferopulos neznalica i grčka prevara, nego zato što su tada svi na vrhuncu forme i presuđuju detalji i kvalitet. 1
Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Znaci ovako dok je kod komsija bio samo Zoc mi smo promenili sledece trenere: Dejo, Vlada Jo, Dusko Ivanovic i Janis. 4 1
quentin Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 11 minutes ago, Don Dusko said: Nista maksimalna podrska novom treneru. A je li saopšteno ko je novi trener? Jesu li bar rekli ko vodi tim do postavljanja novog trenera? P.S. Ponekad zarez u rečenici čuda stvara. Edited 6 hours ago by quentin
NMX Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Apsolutno samo lepe reči za Janisa. Iako je bio vređan i osporavan, niko ne može da ospori da smo pod njim imali rezultatski najbolju sezonu u istorji (do nekog trenutka) kao i da čovek baš nije imao sreće, da mu se, redom: - povredi najbolji igrač i to dva puta u istoj sezoni - da mu drugi najbolji igrač ode iz ekipe zbog ličnih razloga i da mora da sklapa drugačiji roster pod košem - da počne sezonu gde mu se u 10 dana teško povrede startni plej, bek i centar Da je imao svojih grešaka, imao ih je. Sraman kraj sezone ali već smo prežvakali, ako je trebalo da se šutne - tada je bilo vreme. Za ovakav start sezone svakako nije jedini krivac. Ostaće upamćena tamburanja EL mega bogataša i sjajna switch odbrana koju smo peglali na max, ostaće fenomenalan h2h sa komšijama (od dolaska Željka, nijedan Zvezdin trener nema negativan skor sa KKP a Sfero ima ubedljivo najbolji). Ostaće upamćena pobeda gde Fredi fakin Gilespi pobeđuje komšije. Ostaće upamćeni gospodski maniri (iako ljudi ovde misle da je traženje alibija odsustvo gospodstva, na to zaboravite, to svaki trener radi). Što se mene tiče, mogao je da nastavi sa ovom sakatom ekipom dok povratka povređenih (uz pridošlice) i siguran sam da bi rezultati došli. Saletu svakako sva podrška, trebaće mu. Efharistó, Ioannis. 16 2
СтелаРоса Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Hvala Janisu na svemu. Ostaje zal sto mu se povredio Bolomboj, jer je mogla vrlo lako da bude istorijska sezona prosle godine i zbog toga mi je najzalije. Ono izivljavanje nad najvecim ce se dugo pamtiti, tesko da ce neki trener tako nesto da ponovi u skorije vreme. Srecno dalje sefe! 1
Sinnerman Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 43 minutes ago, Kooineeperk said: I kako je nas klub reagovao? Pedalirao Sferopulosa.
Fromthecorner Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Janise, hvala sto si pokazao svima kako trener treba da izgleda i da se ponasa. Sto si prihvatio Beograd kao svoj dom i Zvezdu kao svoju kucu. Hvala za 4 trofeja, 11 pobeda na derbijima i Top 10. Sve najbolje i da te vidimo ponovo u Evroligi! 8
pilif88 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 8 minutes ago, Don Dusko said: Znaci ovako dok je kod komsija bio samo Zoc mi smo promenili sledece trenere: Dejo, Vlada Jo, Dusko Ivanovic i Janis. to bas i nije za komparaciju. U par navrata da je bilo koji drugi trener bio umesto Zoca dobio bi pedalu. Edited 6 hours ago by pilif88 2
Урош19 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 16 minutes ago, NMX said: Šteta što se ovako završilo. Pamtićemo metlu u finalu abe i prošlogodišnju EL kampanju gde je falilo malo sreće i malo više pameti igrača protiv Reala, Panatinaikosa, Efesa i Bajerna da dobacimo i do tog TOP8. Sad srećno Salou, pa da nadmaši Sferov prošlogodišnji učinak u EL. Edited 6 hours ago by Урош19 4
VISOKOLETAC Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 8 minutes ago, Don Dusko said: Znaci ovako dok je kod komsija bio samo Zoc mi smo promenili sledece trenere: Dejo, Vlada Jo, Dusko Ivanovic i Janis. Dok je kod nas bio Radonja, koliko su oni promenili trenera? 6 1
Jeremija123 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Naravno, od odlaska ona dva klovna neće biti ništa. Čim se ta priča svodi na rekla-kazala i stidljivo provlačenje kroz tekstove. 2
Урош19 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 5 minutes ago, СтелаРоса said: Hvala Janisu na svemu. Ostaje zal sto mu se povredio Bolomboj, jer je mogla vrlo lako da bude istorijska sezona prosle godine i zbog toga mi je najzalije. Ono izivljavanje nad najvecim ce se dugo pamtiti, tesko da ce neki trener tako nesto da ponovi u skorije vreme. Srecno dalje sefe! Da stvar bude gora, mi smo nakon pada posle kupa uspeli da podignemo nivo igre za završnicu EL i na našu žalost sve 4 veoma teške utakmice smo izgubili na 1 loptu. 6
NMX Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 9 minutes ago, Don Dusko said: Znaci ovako dok je kod komsija bio samo Zoc mi smo promenili sledece trenere: Dejo, Vlada Jo, Dusko Ivanovic i Janis. I ni sa jednim nema bolji h2h Spoiler ali da, oni svog trenera mogu da istrpe jer je veći od kluba i mogu da ga ostave iako je zaslužio pedalu. mi nemamo taj "luksuz" pa nastavljamo ćokijev legacy - trener je kriv za sve 5
MarioKempes Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Malo se već preteruje sa Dozet-Bagzi kuknjavom. Naravno da treba da lete, verujem i da hoće, ali se njihov trenutni značaj uveličava, pa ne treba očekivati neka čudesa kad odu. Za Dozeta i ne treba zamena, tu već imamo Tomića, za kog verujem da se najviše pita oko sastava, zajedno sa trenerom. Ako imamo zamerke na kadrovsku politiku posle dolaska Tomića - mislim da su adresa uglavnom on i Sferopulos. Ova dvojica (D&B) su mediokriteti i treba da nestanu, svakako.
Miki28 Lakers in 5 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 28 minutes ago, NMX said: Hvala i srecno Janisu u daljoj karijeri. Edited 5 hours ago by Miki28 Lakers in 5 edit 3
aleksa7 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Јанис је ушао да гаси пожар пред два гостујућа дербија иако је имао могућност да долазак одложи за неки мање стресан тренутак недељу дана касније. Да ће Саша Обрадовић доћи у Звезду знамо и ми и он већ добра 2-4 дана. Ако не буде на клупи сутра против Фенербахчеа, код мене креће са -1 нивоа. Могуће је и скроз реално да га не занима где му је полазна тачка у мојој свесци, али има тих неких великих ситница које не би требале да остану неспоменуте и заборављене. 2 2
Borky Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 19 minutes ago, Don Dusko said: Znaci ovako dok je kod komsija bio samo Zoc mi smo promenili sledece trenere: Dejo, Vlada Jo, Dusko Ivanovic i Janis. Kod nas ni jedan trener nije veci od kluba. Do duse nigdje na svetu ni jedna licnost nije veca od kluba sem u Partizanu. Sto govori samo da su oni idolopoklonici. 6 2
Gudura Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Dakle, ovaj topik, po onoj narodnoj -o pokojniku sve najlepse. Ipak, ima nas koji ne zaboravljamo lako sve kofe govana kojima je odlazeci trener polivan. Sto se mene tice, not good, not terrible, jedno vreme prosle sezone smo igrali odlicnu kosarku, i mislim da ga je ponovna povreda Bolomboja delila od ozbiljnog rezultata u EL. Sa ove distance, igrali smo mi do kraja EL sezone sasvim solidnu kosarku, i jedna do 2 pobede, iz nesrecno izgubljenih gomile utakmica nas je delilo od ozbiljnog rezultata, ali za to je bilo potrebno neko hrabrije srce i bolji karakter, od preostale alfe i omege - Filipa Petruseva. Kraj sezone je samo totalni antiklimaks kao posledica zavrsetka EL. Pocetak ove je jebena nesreca sa silnim povredama, na gotovo kompletno novi tim i tu ni prajm Fil Dzekson ne bi uradio bolji posao. Hvala Janisu na svemu, meni ce licno ostati u lepom secanju, a novom treneru puno srece, trebace mu. Licno, nisam optimista, mnogo loseg se steklo u kratkom vremenskom periodu, ali jebi ga, trener je uvek prvi na tapetu, iako su u nasem klubu problemi mnogo dublji 5
Recommended Posts