JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago @DijametralnoSuprotan Izvini, stvarno ne znam šta je ono Part+. Ako neko može da mi odgovori, hvala.
Todo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, srlepajce said: Totalno nebitno ciji je post Tuga na sta licimo Pa u suštini nije važno, ali i jeste ako Ostoja pomaže i gura teranje trenera. Očigledno i ovako rasturen im izaziva osećaj nelagode. Iskreno čudno je ovo zatišje, stvarno sam mislio da neće dočekati ponoć..... Ne kažem bilo bi epski i filmski da se ekipa digne i sa njim bude ona stara,ali u to zasita retko ko veruje, a što je najgore i najvažnije, ni igrači.
zemljoradnik Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 18 minutes ago, JPM said: @DijametralnoSuprotan Izvini, stvarno ne znam šta je ono Part+. Ako neko može da mi odgovori, hvala. Valjda Ostojin izum da im dodatno uzima lovu. 1 2
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 15 minutes ago, JPM said: @DijametralnoSuprotan Izvini, stvarno ne znam šta je ono Part+. Ako neko može da mi odgovori, hvala. Neka fora sa youtube kanalom ili nekom kao internom televizijom komšija gde su prenosili utakmice i tako to. Pa su njihovi navijači plaćali te usluge. Tipa imaju part+, part++... A što se tiče sledeće utakmice sa Žalgirisom ne sumnjam da će biti krcato. Vole naši navijači kad igramo protiv njih. 1
mister-no Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ma jok, ja sam siguran da je bivši. Sad se verovatno razmatraju opcije, pregovara a možda i kalkuliše pošto idemo Feneru.. Da se novom treneru bar taj poraz ne natovari. Čović je rekao i da je osim Lazića i Mitrovića i Nedović imao ugovor ali da je to briga nove uprave i u fazonu njihova stvar kako će to da rešavaju..
pilif88 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ugovori Mitrovica, Lazica i visegodisnji Davidovca i Dobrica su Čovićeva zaostavština. Za te pare dva preozbiljna igrača mogu da se angažuju. Tako da delimično nas je i on uvlačio u kanal. A potenciranje domaće osovine ima i drugi kontekst, o kome ne bih ovom prilikom. Sve ovo sto se desava je samo posledica zibra pogrsnih odluka od selekcije igrača od prosle sezone. Kada je doveden CMM, kada je Yago produzen umesto da bude pusten u Rusiju..... CMM Je konceptualni promašaj koji sve povlači za sobom. 12
astrix1402 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nevezano za citavu pricu sad, Nedovic jeste imao potpisan ugovor. Sto se tice Janisa, on sam otici nece, to je prilicno jasno iz one konferencije juce. Takodje, prilicno je jasno da on mora da ode, ocekivao sam izjavu o smeni vec jutros.
Volter Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Janis je sam sebe doveo u ovu situaciju. Prvi mandat je bio dobar, tu izgleda nije najbolje upoznao Čovića pa je u drugoj sezoni pristao na kompromise. Uzimajući u obzir kakav tim smo imali i povrede, nije on ni toliko loše vodio tim. U finišu sezone smo odigrali nekoliko vrhunskih utakmica, plasirali se u plej-in, a posle toga užas. Sramotno je bilo i ponašanje većine igrača, bez ikakve želje za borbom, što pre samo da se završi sezona i da se lade muda u slanoj vodi na odmoru. Ove sezone novi tim, svakako bolji nego prethodne sezone, nije ni lako sve brzo uklopiti i zaista ovoliki broj povređenih igrača jeste dodatni problem. Dok se povređeni vrate i tim uigra, bićemo u velikom zaostatku. Željko je sa Partizanom prošle sezone uspeo da nadoknadi taj zaostatak, ali još jednom ponavljam, veliki je problem kad si pod stalnim pritiskom da moraš pobeđivati, na kraju ni Željko nije uspeo da uvede Partizan ni u plej-in. Iako ima opravdanja za ovakav start sezone, već sam ih i naveo, bilo bi strpljenja za Janisa da je prethodna sezona bila drugačija, pogotovo finiš sezone, ali mi smo produžili u istom smeru. Edited 2 hours ago by Volter
Borky Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Uskoro ce 12 a mi jos zvacemo giros bez mesa i tesimo se bar su salvete gospodske! 🤦♂️ 1
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 50 minutes ago, Todo said: Pa u suštini nije važno, ali i jeste ako Ostoja pomaže i gura teranje trenera. Očigledno i ovako rasturen im izaziva osećaj nelagode. Iskreno čudno je ovo zatišje, stvarno sam mislio da neće dočekati ponoć..... Ne kažem bilo bi epski i filmski da se ekipa digne i sa njim bude ona stara,ali u to zasita retko ko veruje, a što je najgore i najvažnije, ni igrači. Jes, Ostoja pomaže da ode trener koji mu je prošle godine spasao sezonu nakon fijaska u EL, predavsi mu titule u aba ligi porazom od Buducnosti i predajom KLS porazom od Spartaka...faktički bez borbe sa večitim rivalom uzeo je dve titule. Šta sve ljudi neće pisati. Sad je neki telegram kanal kriv , jer je napisao činjenicu za X poraza Yanisa od kako se obezbedio sa novim ugovorim. Nemoj slučajno da se potrazi krivac u našim redovima, npr teleca glava koja je produzila Yanisa i dala mu da sklapa tim posle onog fijaska od prošle godine. 4
alokin Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 44 minutes ago, Čočo said: Neka fora sa youtube kanalom ili nekom kao internom televizijom komšija gde su prenosili utakmice i tako to. Pa su njihovi navijači plaćali te usluge. Tipa imaju part+, part++... A što se tiče sledeće utakmice sa Žalgirisom ne sumnjam da će biti krcato. Vole naši navijači kad igramo protiv njih. Pih nisam baš siguran, ja prvi ne verujem da ću doći na obe utakmice u duplom kolu. Verovatno na jednu samo ali i to je pitanje. Nemam živaca da prelazim 150+ km da bih gledao ovakvu igru. Još ako ostave cene kao protiv Milana, teško da ce biti više od 13000 gledalaca.
ZvezdaBL Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jedino ime koje ne želim vidjeti na klupi CZ je Obradović, svi ostali dolaze u obzir Međutim od toga nema ništa ionako smo pretprani igračima i finansijski vjerujem opterećeni više nego što treba tako da sa Sferom guramo do kraja. Opet cu reci, volio bih jednom da ga vidim sa kompletnom ekipom jer drugacije je kad ti fali jedan igrac a kamoli pet igraca, naravno ovaj Zadar se morao rutinirati i to nije izgovor ali eto, nadam se boljim danima jer gore ne moze. 1
Zola Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Ne razumem logiku u vređanju Drčele i prizivanju Čovića iskren da budem. Okej, ova uprava (bar za sada) ne izgleda idealno, ni blizu, ali ne zaboravite, Drčela je tu tek 10-11 meseci ako se ne varam. Dakle većina problema koji se ovde navode kao gorući (Ugovori Lazića, Mitrovića i Jaga, Kodi i Kenan kao nosioci igre) su zaostavština od prošlog leta dok je Nebojša bio glavni i odgovorni. Ako se dobro sećam on je i sa Petruševim pregovore vodio, neka me ispravi neko ako grešim, ali prošlo leto je on držao sve u rukama. Treba dati malo vremena Drčeli, njemu zameram svakako ne teranje dozeta i bagzija (namerno malim slovima), i neodlučnost oko produžetka ugovora Nedoviću. Ostalo mislim da je smisleno odrađeno manje-više. Svi su se posle odličnih rezultata oduševili na Janisov produžetak saradnje, misleći da je to dugoročno smislen potez, da treba trener dobiti poverenje. Ne znam koji smo skor u EL imali u tom momentu, ali smo bili svakako u top 5-6 ekipa, što je bilo iznad očekivanja i realnog kvaliteta prošlogodišnjeg rostera. Sad je Drčela na potezu, i nadam se da neće razočarati, kako je Janisu dao taj ugovor, neka sad zavuče ruku u džep da ga isplati, i neka dovede zamenu, jer baš izgleda beznadežno igra u ove tri utakmice. Kad već nije to na leto uradio, sad je možda i idealan momenat, jer imam osećaj da ćemo da na neku muku spojimo pobedu dve, i opet će to betonirati Janisa na klupi, a igra i dalje neće ličiti ni na šta. Želim da verujem da ova sezona može da se preokrene totalno, iako ne deluje tako. Planirajte karte za F4 na vreme. 😂 Izgleda u tom besmislenom optimizmu ima poenta u stihu "za nas nema leka". Edited 1 hour ago by Zola 1
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Nekad smo znali da prođe nekoliko godina dok ne izgubimo utakmicu u aba ligi na domaćem parketu. S Radonjom smo tipa poslednju utakmicu izgubili 2016. protiv Cedevite u januaru, ako se ne varam. Sad nas svaka šuša odučava. Zadar, Spartak, Mega...Prošle sezone nismo imali tri lake pobjede u aba ligi što je strašno porazno. Mada s ovim trenerom, kad malo bolje razmislim, sve je porazno. Edited 1 hour ago by Dzo23 3
mister-no Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Koliko imamo prostora još u rosteru za registraciju igrača?
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 8 minutes ago, ZvezdaBL said: Jedino ime koje ne želim vidjeti na klupi CZ je Obradović, svi ostali dolaze u obzir Međutim od toga nema ništa ionako smo pretprani igračima i finansijski vjerujem opterećeni više nego što treba tako da sa Sferom guramo do kraja. Opet cu reci, volio bih jednom da ga vidim sa kompletnom ekipom jer drugacije je kad ti fali jedan igrac a kamoli pet igraca, naravno ovaj Zadar se morao rutinirati i to nije izgovor ali eto, nadam se boljim danima jer gore ne moze. Ne brini ti prijatelju o finansijama. Kao što se nisi pitao odakle lova da se dovode igrači i plaćaju obeštećenja, tako nemoj da razmišljaš ni o novom treneru i ko i kako će biti placen, I da li će biti za njega. Svima je jasno da se troše pare građana Srbije, a mi tu ne možemo ništa. Imamo mi i Mitrovica pod ugovorom, Lazica, pa ne igraju a lova samo kaplje. Doveli smo masu igraca, a opet neko fali. To je odlika rukovodstva godinama unazad. Edited 1 hour ago by No name 1
Stefi88 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 18 minutes ago, mister-no said: Koliko imamo prostora još u rosteru za registraciju igrača? 17 registrovanih, znaci jos 3.
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 20 minutes ago, aleksa7 said: Што се тиче замене, ако се карактерно може уклопити, Обрадовић је прилично логичан избор. Мени нешто смрди око њега у смислу људских квалитета, али ако се толико дуго носио са примадонама из Монака, може и овде изнети притисак. Алудирати на то да није квалитетан тренер је баш неумесно ако се узме у обзир да је са њима играо завршни турнир Евролиге и узео два првенства и куп Uzeo je i Sferopulos dvocifren broj trofeja u karijeri uz dva finala evrolige, pa videsmo kako ga Danijel Jusup oducava od kosarke. Zadrov protok lopte od sinoc je vlazan san za Zvezdu pod Janisom, iako ovaj ima 20 puta bolji CV i 20 puta skuplje i kvalitetnije igrace. To kakav je neko trener u vakuumu ili na papiru zaista ne znaci gotovo nista u kontekstu naseg kluba. Sasa Obradovic je imao svoju sansu i igrali smo smece od kosarke vrlo slicno ovome sto igramo sada. Samo je bilo jos gore, jer je shodno svom karakteru sve svalio na igrace, pa im se smucio i bio izbusen po kratkom postupku. Od domacih varijanti jedino Radonjic ima smisla, iako sam saglasan sa vecinskim misljenjem da mu ova ekipa nikako ne bi legla, ali ako zeli neka proba. Barac je zanimljiv, npr. kad bismo izvukli iz ugovora njega i Flina - to bi bilo interesantno. Medjutim, nije to Merkezefendi, vec ozbiljan klub. Trinkijerijevi ljudski kvaliteti su prica za sebe, retko ljigav i antipatican tip, a sa merakom sam se smejao njegovim debaklima u domacim prvenstvima. Medjutim, njegov Partizan je imao glavu i rep, a i generalno su mu ekipe igrale smislenu i dobru kosarku u evroligi. Nemam ni promil dileme da se radi o boljem treneru od Sase Obradovica, ali ako ga vinska kolekcija nije dovela bas do bankrota, i to je krajnje nerealna prica. 2
Gilmour Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago 3 minutes ago, Kooineeperk said: Vreme je... Reveal hidden contents Hide contents Naravno da se sprdam. Fuck me, ali ja bih ovo voleo da vidim. Ako nista drugo, privuklo bi nazad ljude i podiglo hajp. 4
Four Elements Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago 5 minutes ago, Kooineeperk said: Vreme je... Hide contents Reveal hidden contents Naravno da se sprdam. Printezis a? Nije vam dovoljno Grka na klupi? 1
berti Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago Ja ne znam dokle cemo vise da kukamo na jebenog Čovića. Neka ima par igraca koji su njegova zaostavština. Ok, neka budu mahači peškirima, svaka ekipa ih ima. Date velike pare na njih? Svi, sem njih, se dokazali i opravdali silne novce sprcane u njih. Kako da ne, u picku materinu su opravdali. Sa jebenim Nebojšom smo imali dzukelu na čelu kluba, trofeje i neku nadu. Sa Drčelom imamo klipana koji do pre dve godine nije ni čuo za košarku, rasulo u klubu i nikakvu nadu.
pavlaka Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago Covek ima relevatne informacije. Nadam se i ja lepim vestima u toku dana.. 1 4
Recommended Posts