Kooineeperk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, JPM said: Jedva si docekao. Ne razumem sta ovim hoces da kazes? 1 minute ago, JPM said: Rekao sam da sam pogresno razumeo. Sta vise da napisem? Da, rekao si, dok sam ti ja odgovarao jer ti je neko vec skrenuo paznju u medjuvremenu... Rekao sam da nije ok da mu se tako nesto ucitava pa se onda Clash nadovezao na to pa sam onda njemu objasnjavao da nije isto zahvaljivati su hulji direktno (sto se nije desilo) i imati onakvu retoriku karakteristicnu za hulju i SNSovce. Sta hoces sada, da obrisemo sve?
fradler Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Imam utisak da od 6. januara i produzetka ugovora sa ovim nesrecnikom nismo sastavili 5 minuta normalne kosarke. Ona pobeda u Pireju je prakticno jedino vredno pomena sto smo uradili od tog trenutka. 17
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Kooineeperk said: Ne razumem sta ovim hoces da kazes? Nista, kvotovao sam jedan drugi post, pa obrisao ali nisam obrisao odgovor. Ta recenica je bio odgovor na drugi post.
pavlaka Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sferopulos: Ako volite svoje dete, ne udarate ga kad ima problem, već ga zagrlite 1 1 14 1 1
Nini3112 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, pavlaka said: Sferopulos: Ako volite svoje dete, ne udarate ga kad ima problem, već ga zagrlite Problem je sto on nas udara. 3 5
Bode Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Utisak sa konferencije mi je kada je uporedio Zvezdu sa detetom i bio u fazonu "ako ga volite vi ga ne kritikujete ili slicno, nego ga zagrlite kad je lose, uz njega ste itd". Mislim se u sebi, druze ovo je Srbija, zemlja gde su sportski dogadjaji poligon za ispoljavanje zivotnih frustracija. 9 1
Disfruto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 8 minutes ago, Nini3112 said: Covek nije hteo da se vrati u Barselonu pazi da ne dodje ovde. Nije hteo jer nije mogao da otera igrace koje zeli
drakon1 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Bode said: Utisak sa konferencije mi je kada je uporedio Zvezdu sa detetom i bio u fazonu "ako ga volite vi ga ne kritikujete ili slicno, nego ga zagrlite kad je lose, uz njega ste itd". Mislim se u sebi, druze ovo je Srbija, zemlja gde su sportski dogadjaji poligon za ispoljavanje zivotnih frustracija. Znači, izdegenječiti dete kao vola u kupusu?
Dragan Mićić Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 20 minutes ago, Zadnji vezni said: Janis Sferopulosa: Jedna najobičnija podguzna muva,šlihtara,beskičmenjak i besramnik. Čovek nas je vratio za ovo vreme dve sezone unazad.Toliko nas je unazadio. Mada kako radiš (uprava) tako ti se vraća. E sad plivajte u svojim govnima i gledajte kako se blamiramo i dalje.mi ovakvi ,garantujem ni Crnokosu ne bi dobili. Ovo je bas preterano pljuvanje. Da bas smo super izgledali kod Vlada Jo pa nas je Janis unistio. Mi bolje ni ne zasluzujemo 12
tejlor Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Disfruto said: Nije hteo jer nije mogao da otera igrace koje zeli E pa.. imamo pravo mesto za njega. 1
Taki Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Meni samo nije jasno što se zahvaljuje na Jagu koji je na platnom spisku a on ga smaknuo a klub ga svakako plaća?? 3
dzakala Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Bode said: Utisak sa konferencije mi je kada je uporedio Zvezdu sa detetom i bio u fazonu "ako ga volite vi ga ne kritikujete ili slicno, nego ga zagrlite kad je lose, uz njega ste itd". Mislim se u sebi, druze ovo je Srbija, zemlja gde su sportski dogadjaji poligon za ispoljavanje zivotnih frustracija. Zna on to odlicno, ne dolazi iz Luksemburga.. 1
quentin Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Niti će on kod nas, niti nam takva ljigava njuška treba na stranu kvalitet koji poseduje. Pošto su nam u klubu inače sve ekstra simpatične njuške. Od Drčele, pa nadalje. Realno, Trinki bi itekako podigao ovu grupu građana, ali nema ništa od toga, jasno je. 4
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 minutes ago, pavlaka said: Sferopulos: Ako volite svoje dete, ne udarate ga kad ima problem, već ga zagrlite E se drogiras, sine? Dodji tata te zagrli nuna nuna lepi dzanki... 1 5
dunaj95 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sfero je izgleda ipak jedna obična ljiga od čovjeka, što je veći problem nego njegovo neznanje... Frajer izgubi od Zadra i prosipa jeftinu demagogiju o djetetu koje pogriješi i roditeljima koji ga grle... Mada ima i ona metoda kada te stara pošalje po prut... Smjeniti budalu pod hitno... Kad ne bi došao niko... 5
BriJones Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, fradler said: Imam utisak da od 6. januara i produzetka ugovora sa ovim nesrecnikom nismo sastavili 5 minuta normalne kosarke. Ona pobeda u Pireju je prakticno jedino vredno pomena sto smo uradili od tog trenutka. Igrali smo top pet utakmica u periodu 20.mart -11.april završno sa Panatom tamo. Možda sa Realom slabije, ali čak i to na jedan posed pred kraj. 2
СтелаРоса Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 11 minutes ago, pavlaka said: Sferopulos: Ako volite svoje dete, ne udarate ga kad ima problem, već ga zagrlite A ako je dete nevaljalo?
Bode Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 10 minutes ago, dzakala said: Zna on to odlicno, ne dolazi iz Luksemburga.. Rekao je pre toga da bi ga izvizdali i u Grckoj. Ne branim ga, jer i mene je donekle razocarao, ali ovo je istina. Izmenjali smo trenera i trenera, samo je Radonja uspeo nesto da napravi u EL. Mozda su se stvari sad promenile kad smo finansijski jaci, ali ni mi kao klub do sada nismo privlacili neku trenersku extra klasu, ako cemo iskreno. I od ovih gore navedenih, najbolji nas nece. To su Trinki, Paskval i Laso, vise ni ne znam dal su slobodni. Po meni samo neko od njih trojice, ako dodje do smene. Edited 2 hours ago by Bode
Creed Bratton Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 20 minutes ago, Bogoljub Gagic said: Милан Томић је ретко прецењен лик, не знам чиме се он то доказао да овде има толико његових фанова? Даље ми није јасно шта год да се деси иде пљување по Дозету и Багзију, а колико сам упућен они су у клубу испод Дрчелића и Томића. Apsolutno se niko ovde ne ponasa kao neki Tomicev fan. Ova dvojica klovnova su godinama u klubu i godinama prave iste greske i ti sad pokusavas da odbranis njih preko ledja coveka koji nije ni pola godine i klubu. Tomic je ako nista covek oz kosarke koji je godinama u najvecim klubovima Evrope, dok Dozeta ljudi vise pamte po muvanju tviterasica nego po bilo kakvim kosarkaskim dostignucima. Dok god su oni tu mi sistematski necemo uspeti pa taman Tomic iskopao 30 dobrih igraca. Sto se Janisa tice na stranu sve oko lose igre on ovaj pritisak ne moze da izdrzi a tek ne moze da ga pretvori u neku motivaciju i snagu da preokrene situaciju, tako da je svki sledeci dan koji on provede na klupi samo sve jace i jace udaranje glavom u zid. Edited 2 hours ago by Creed Bratton 5
Placebo Lone star Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 22 minutes ago, Clash said: Kakav Decela covece, kakve on veze ima sa kosarkom, sta on zna o kosarci? Imam neki utisak da ni o svom primarnom poslu nema pojma mada lici n zidara kog je zena obukla za svadbu.Za razliku od Covica on je klasicna marioneta zeljna paznje i bitnosti. 3 3
Kosjan Willavić Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Drago mi je zbog povika "Uprava napolje" ( iako je ta promena naucna fantastika u Cacistanu ) jer su Sferopulosa ti mentoli produzili u januaru pa sada neka kusaju malo slajmare za svoje odluke posto je u Srbiji odgovornost kao jeti ili big foot, svi su culi za njih ali ih niko nije video. A sto se tice igre, sve je jasno i vidljivo, ne treba se zavaravati da ce biti bolje s Janisom. S druge strane, ko god da dodje, imace bas tezak zadatak i ko zna u kom smeru ce ici ova sezona. Po iskustvu i kako stvari stoje, ne pise nam se dobro 4
phen33 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bice nam Pionir velik ako Janis ostane, dobila je i uprava sto je zasluzila ali ce oni sebe pokriti tako sto ce Janisu uruciti otkaz. On da ima mrvu dostojanstva na konferenciji bi se zahvalio i pozelio nam srecu, jer ovo je klasican udar ekipe na njega. Da bi se zvezdaska javnost umirila mozda i vrate Radonjica ako on bude htio da preuzme ovaj rastimovani orkestar
NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Teško blamiranje i poraz posle koga Janisu ni bog neće pomoći. Dodatni pritisak koij ionako slabo hendluje. Međutim, dugo Pionir nije progovorio i tako jasno tereo nekoga. E sad, Drčela je jedno rendom SNS govno dok će Ćoki liga iznad pa je kontrolisao i deo tribine plus gledao ko šta viče pa progonio ljude (Laki..). Šteta, i dalje mislim da sa ovim rosterom (za ovaj poraz me baš zabole ali igra je skandalčina) ova ekipa može mnogo bolje. Samo što rostera nema i ovaj (iako smisleno napravljen bućkuriš) je to i dalje - bućkuriš. Naravno da nema opravdanja za ovaj poraz ali kažem, sa ovakim rasporedom gubiće se tekme u lokalnim ligama svako malo. Sfero će ostati tu dok 1. uprava ne proceni da nema naznaka da će biti bolje (to ćemo ubrzo znati, kada se makar malo kompletiramo), 2. kada vrhovni bolesnik odluči da jedna od njegovih igračaka zaslužuje bolje. Janis sam neće otići. Retko koji trener to uradi, neće ni on. A za budućnost, ne znam šta da mislim. Ponavljam se ali mi nemamo ne širok nego nikakav izbor. Reciklaža dva trenera ili opet neki VladaJo eksperiment. Niko ozbiljan neće uzeti ovakav klub, sve i za najdublje džakove prljavih sns para. Janis je ovo selektirao, njega su zadesile povrede, on nek se i vadi. Cenim da će ga pustiti do kraja oktobra. 2 1 1
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Pošto sam ovde dosledno branio, ne Janisa, nego ideju da trenera kome je pola ekipe povređeno ne smenjuješ posle 2 utakmice, red je i da kažem da je crvena linija ovoga puta pređena. Igrači su izgledali jako loše, nisu bili preterano bezvoljni ali ni preterano potreseni zbog ovoga, svako od njih ima masan ugovor, što bi se nervirali. Janis mora biti bivši, sapleo se tamo gde nije smeo. Igrači izgledaju loše, ali ovde ima kvaliteta i sigurno ima onih koji bi se prihvatili posla da probaju nešto da naprave, mi jesmo užasan klub što se tiče vođenja, ali barem nismo menjali 3 trenera za sezonu, nije ovo preveliki minus i možemo se vratiti iz njega ali jednostavno je potrebna nova energije, ovde je sve već isceđeno a da nije ni počelo. Dakle, nek uzmu bilo koga, nek i ovaj Grk pomoćnik preuzme ako treba, Janis je upao u zonu sumraka i odatle nema lakog vađenja. Što se Dozeta i Bagzija tiče, deluje da su im dupeta srasla sa foteljama ali živi me strah hvata ko bi mogao da ih zameni, verovatno neki Kešelj, Gurović ili slična bitanga. Ako treba da biramo između Saše i Radonje, svakog dana u godini sam za Radonju, mada mislim da nema ništa od te priče. Lično mislim da nam treba neko potpuno novi, još nezaražen otrovom ovdašnjeg ambijenta. 20 2
Recommended Posts