Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vise i nije bitno koliko je Janis kriv.Mora da ode.Logicno bi bilo da uprava posegne sa Sasom Obradovicem.Kad su vec doveli Grejema,Rivera,Plavsica,sto ne bi dokosurili ekipu sa Obradovicem?

• Like 2
Posted

Unistio.Urnisao.Demolirao klub Grk,zajedno sa Drcelom i neznalicama u upravi.  

Navijaci , koji ste imalo normalni znate sta nam je ciniti, ne dozvolimo da nam uruse klub . 

Kada ne ide , menja se!  Ko ne zna da radi posao dobije otkaz kao i u svakoj firmi !! 

Janisu nikad vise, neces ostati ama bas nikom u dobrom secanju.  3 potrosenih godina za sta ? Nije Srbija zemlja za tebe i tvoju kosarkasku filozofiju. 

• Ha-ha 1
Posted
4 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Ako neko sretne giros majstora ovih dana, neka mu kaže da je i Vlada Jovanović izgubio od Zadra kući pred otkaz. 

Recite mu Bog je stvorio čovika a Zadar košarku..

• Like 6
  • Love 1
Posted

Ali koji je on duduk kad ne možemo nista da odbranimo sa Jebenim preuzimanju a vec trecu tek u ali čovek je uporan i ne menja ništa.

A protivnici tepaju li tepaju.

Baš užasan trener ,koji se baš pogubio skroz.

Posted

Jedina dva imena koja vidim u ovom trenutku su Sasa Obradovic i Dejan Radonjic. 

Vise sam za Sasu zato sto ima da grmi i da salje na klupu ove sto ne slusaju . 

• Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, NikadProtivKaline said:

nemamo nikakvu igru, 1na1 pa ko sta napravi

nwora uzme ono sto misli da mu sleduje od suteva

nije nam on ni u top5 problema

Dobro okej malo sam preterao ali skorer bez savesti bas u ovakvom nepostojanju hijararhije i sistema zna da bas strci i da mu se vide sve mane.

Posted
Just now, K.Dot said:

Radonja da je pametan samo da se zahvali na pozivu i da odjebe i Drcelu i Dozeta. 

Ne radi mi to 

Kada klubu vratiš slavu, navijačima veru a igračima samopouzdanje onda si više od trenera...

• Like 2
  • Love 2
  • Ha-ha 1
Posted

Može da radi šta hoće Grk, ali, završio je priču. Ovo je iznad zone sumraka raspad. Ružniju košarku u životu nisam gledao, od ovoga što on igra evo već 6 meseci... Sa različitim rosterima. Njegova divljacka košarka je dovela do toga da se gomila igrača povredi, ništa drugo. Svi igraju van komforne zone, na silu, bez ikakvog plana i organizacije... Ako se i Moneke sad povredio, onda nam spasa nema... 

Tomić će verovatno preuzeti tim, ali mora da se dovede još jedan igrač. Ife čeka ko zapeta puška... 

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

Ja sam saglasan sa navijacima iz Pionira. Zapravo su oni jedini koji zasluzuju da njihov glas nesto znaci. Ako su oni pre svega za promenu uprave, onda sam i ja. Ovaj cacilend u upravi nije zasluzio da mu sada guzicu cuva ni Obradovic ni Radonjic ni bilo ko treci. Sfero ostani i uzmi im do poslednje pare sve.

• Like 16
Posted
3 minutes ago, Nini3112 said:

Jedva cekam da ga vidim sta ce da kaze sada na konferenciji

Bice da ima povredjenih igraca.

Prevara koja uvek nadje alibi i koji nikad nema obraza da da ostavku nego je najuren iz svakog kluba u kojem je radio.

Posted
2 minutes ago, mister-no said:

Ne radi mi to 

Kada klubu vratiš slavu, navijačima veru a igračima samopouzdanje onda si više od trenera...

Deji ovo nije uopste potrebno u zivotu.

• Like 5