nik_nurse Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 7 minutes ago, Don Dusko said: I sta onda mislis ko ce doci?Ja tipujem Vlado Jo. Sto ne bi dosao Banki ili npr Jaka Lakovič ako bi im se dala dobra lova. Edited 1 hour ago by nik_nurse
Crni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, Don Dusko said: I sta onda mislis ko ce doci?Ja tipujem Vlado Jo. Mislim da je vec je dosao, tu je od letos.
nik_nurse Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Crni said: Mislim da je vec je dosao, tu je od letos. Mislis da on ima ambicije da opet bude glavni trener neke ekipe ? 1
fedor Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja se nadam da ste vi svesni da ovde diskutujete o jednom od najboljih trenera u evropi trenutno. Ja ne sporim da vec neko vreme igrate lose, ali ovde nije rec o nekom tamo jadniku kog je Covic iskopao da mu bude glumac u lutkarskom pozoristu vec o jednom jako cenjenom i kvalitetnom treneru. Coveku koji je svoju ekipu vodio do dva finala EL, coveku sa kojim ste jedan dobar period igrali najbolju kosarku u EL. Koliko ste puta u svojoj istoriji igrali najbolju kosarku u EL? Ja cu vam reci, nikad! Do prosle godine nikad. Koliko aktivnih trenera je vodilo ekipu do finala, pa jos dva puta? Jako malo. Naprasno ste promenili filozofiju, promenili gotovo sve igrace. Ne izgleda dobro, ali jos nije ni pocelo. Na sve to su vas osakatile i povrede. Svu odgovornost ste prebacili na tog coveka. Daleko od toga da nije najodgovorniji jer mu je to pozicija, ali mnogo je tu i drugih faktora. Celokupna atmosfera oko kluba i domacih igraca je cudna celo leto. Pola ovih dolazaka ima smisla, pola je aposlutno besmisleno. Previse je potrosaca i carinika, a svi oni kad se skupe ni jedan nema preko 40 posto za tri, pa ni blizu rekao bih, a vecinu odbrana do sada aposlutno nije zanimala. Na to sve doselekcija mora posle dva kola, gomila para ce se potrositi za novog centra i novog beka-pleja. Sad treba spiciti i gomilu para za jos jednog trenera? Zbog cega? Neko misli da ce bilo koji trener na svetu imati sanse da uzme EL sa Izundu-Motiejunas centarskom linijom i CMM-Jago plejmejkersom? Zasto onda ici u jos vecu dubiozu? Odigrajte sezonu, dajte vremena momcima da kliknu, da se iskristalisu neke stvari. Onda kad se zavrsi rezite. Imate ugovor jos dve sezone sa EL, imate vremena. Ostavite sta valja, nadogradite i to je prava prica, trener se tada menja ako nije dobro. Kakvo menjanje trenera na ovaj igracki kadar posle tri kola?! Kome ce to dobro doneti?! Ako je Sfero preziveo Spartak, sada je besmisleno terati ga i na ovaj njegov i klubov "prelazni" buckuris dovesti nekog drugog da "pogine". Quote ...Ono sto je garantovano je da kad dovedes toliko novih igraca sve ne moze da klikne neko vreme i tu potencijalno dolazimo do problema za vas jer par vezanih poraza bi podgli pritisak na trenera na maksimum, a znajuci dosadasnju politiku kluba u takvim situacijama grk bi ocas posla bio bivsi, a onda bi se apsolutno ponistilo sve ovo sto je uradjeno na vreme i kako treba jer bi opet morali na neki novi pocetak koji bi opet zahtevao neko vreme da za zahukta i tu vec dolazimo do pola sezone. Ono sto je izvesno je da ovo idealan pocetak nekog ciklusa i da iz ove sezone pa cak i ako ona rezultatski ne bude najsjajnija vi mozete da izvucete ozbiljnu bazu kojoj bi 2-3 promene bile dovoljne za potencijalno veci iskorak... Ovo je do posta koji sam napisao krajem avgusta na nekoj od vasih tema i scenario koji se lagano desava. Ne znam odakle tolika opsednutost za promenom trenera, pogotovo pocetkom sezone? Pri tom se ista stvar desila vec x puta i ni jednom vam nije donela nista dobro. Naprotiv.
Wingwalker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Da smo na neku foru odigrali produžetak Obst bi apdejtovo rekord utrpanih trica. Branili smo mu šut začikavanjem: "...e, ajde da te vidim odatle ?".
Bejn Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago 1 hour ago, Chaos Is Me said: Ni prvi ni poslednji trener koji je oportunista i koji priča ono što mu je najpogodnije u datom trenutku. Zapravo, više je takvih nego onih doslednih. Nadam se da možeš da shvatiš da ih nije on povređivao za razliku od situacije iz ovog glupavog i neadekvatnog primera. Pomenuh Efes i Milano iz prošle sezone, bili su masakrirani povredama jedno vreme i gubili redom, Efes uspeo da veže seriju pobeda u finišu sezone i uđe u playoff, Milano nije iako su bili blizu. Dešava se. Ne, ne trebamo čekati 0-10, ali ja bih mu dao bar 5 utakmica da vidimo rezultatski progres. Za početak, značilo bi nam da dobijemo Zadar i malo povratimo samopouzdanje. Edit: treba da se prebaci na KkCz temu, ne znam kako je završilo ovde. Zbunjen sam. Jel cekamo 0:5 ili 0:7?
Borca Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago 2 hours ago, Markoss said: Subjektivni osecaj mi je da od onih 16:10 nismo pobedili nijednu utakmicu. Bas predugo traje ova agonija. 2 hours ago, BojanaCZV said: Natera me da izguglam potisnuto sećanje. Od 16:10, imamo 10 odigranih utakmica, i dve pobede i 8 poraza. A ako se ne varam, ide i "gratis" poraz od Bajerna u doigravanju. 2-7 Evroliga (2-6 zadnjih 8 kola regularnog dela i poraz u plej-in utakmici u Minhenu). 10-5 ABA (7-3 zadnjih 10 kola regularnog dela i 3-2 u cetvrtfinalu i polufinalu plej-ofa). 0-2 u polufinalu KLS. 0-2 ove sezone trenutno. Znaci 12-16 ako sam dobro izracunao u zvanicnim utakmicama od tih pomenutih 16-10 posle Kupa i reprezentativne pauze za kvalifikacije.
Recommended Posts