TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Kooineeperk said: I ne mozemo da se vadimo na neki umor, prosto, glupo je tako nesto reci, jer nismo mi u sred sezone vec tek u 2. utakmici sezone i to nakon sto niko nije odigrao 30+ minuta u prvoj utakmici. CMM i Nwora imali 30, Kalina 27min i svi ostali manje od 25. I kako onda profesionalni sportista da bude umoran nakon 2 dana a nije odigrao ni 25min?! U stvari su veoma zahtevne utakmice na početku sezone, odmah posle priprema. Čak i treneri koji vole da igraju sa manje igrača i većom minutažim za nosioce na početku sezone to izbegavaju. 7 minutes ago, MV91 said: Оџелеј који ће нас пореске обвезнике коштати преко три милиона са платом и обештећењем да нема никакву улогу. U bajkama braće Grim. 1 1
Liske Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Don Dusko said: Je li navijaci Olimpijakosa teraju Barcokasa veceras? Od +16 u sred Madrida do poraza i u zadnjoj cetvrtini samo 6p? Da li ce ga terati? Jel držiš njegovu sliku u novčaniku? 6
Crni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Don Dusko said: Je li navijaci Olimpijakosa teraju Barcokasa veceras? Od +16 u sred Madrida do poraza i u zadnjoj cetvrtini samo 6p? Da li ce ga terati? Koga boli uvo? 9
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Liske said: Jel držiš njegovu sliku u novčaniku? 1 minute ago, Crni said: Koga boli uvo? Momci mozete vi to bolje.
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Disfruto said: novi trener bi promenio stil igre i doveo bar jedno pojacanje pa dobices pojacanja kad se nadju odgovarajuca, ili trener ode na Kalenic pijacu pa dovede? Bukvalno su nam se u 20 minuta poslednje pripremne i 10 minuta prve takmicarske utakmice tesko povredili prvi centar i prvi bek. Uz povrede planiranog prvog pleja i dugorocno odsustvo Bolomboja. Ko to da poslozi da vi budete zadovoljni?
Disfruto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, NMX said: pa dobices pojacanja kad se nadju odgovarajuca, ili trener ode na Kalenic pijacu pa dovede? Bukvalno su nam se u 20 minuta poslednje pripremne i 10 minuta prve takmicarske utakmice tesko povredili prvi centar i prvi bek. Uz povrede planiranog prvog pleja i dugorocno odsustvo Bolomboja. Ko to da poslozi da vi budete zadovoljni? trener treba da ide nevezano za pojacanja i doselekciju 1
srlepajce Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Don Dusko said: I bilo koji drugi trener da dodje sad prosao bi isto kao ovaj sto ga terate. Ne teram ga ali cinjenica je da kako vreme bude teklo tako ce on biti na udaru sve vise Sto je najgore pouceni iskustvom to ce se desiti kada ispadnemo iz svih vozova a onda stvarno nije ni bitno Mislim ne znam sta moze da mi bude pozitiva, kad covek dve godine nema podeljene uloge i sad ja treba da verujem da ce sa ekipom od 10 novih igraca kliknuti. Mozda u igrici. 4
Dr.J Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jok daj da nas usere kolko moze pa da ga menjamo na 0-7. Lik je trebalo da bude bivsi jos posle kupa zimus. 11
Mr.Consular Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Stvar je prosta u košarci- dobar trener sakriva mane ekipe, a eksploatiše vrline. Kod nas je potpuno suprotno i zato Grk mora da leti. Dan mrmota- za tri poena odnrana katastrofa, skok u odbrani katastrofa, slobodno bacanja su loša, igrači su pogubljeni, ne znaju ulogu, kad krenemo padamo, padamo kao kamen u slobodnom padu u bunar, samo čuješ buć...zadnji kvoter nisam ni gledao skoro... ekipa Ima potencijala ima šlifa, fizički je to solidno, može da se igra, može da se hasluje... Ima da se igra, ajd da vidimo reakciju... 6 1
Liske Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Don Dusko said: Momci mozete vi to bolje. Momak, pogubio si se već duže vreme... Lutaš i odišeš bezobrazlukom na ovom forumu. Sa objektivnošću si na Vi. Bolje predaj tu ulogu moderatora nekom poštenijem i časnijem čoveku od tebe. Obriši suze i slobodno me banuj. 12 2 3
Thor Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, NMX said: pa dobices pojacanja kad se nadju odgovarajuca, ili trener ode na Kalenic pijacu pa dovede? Bukvalno su nam se u 20 minuta poslednje pripremne i 10 minuta prve takmicarske utakmice tesko povredili prvi centar i prvi bek. Uz povrede planiranog prvog pleja i dugorocno odsustvo Bolomboja. Ko to da poslozi da vi budete zadovoljni? Trebalo bi da to može provereni EL trener
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Disfruto said: trener treba da ide nevezano za pojacanja i doselekciju Moguce da ti logicki sled dogadjaja nije do kraja jasan ali da probam jos jednom. Trener ode? Ode. I taj koji dodje je ili malouman pa prihvata roster bez pola igraca ili je losiji trener od Sfera pa daj sta das. I sta cenis, kako se to zavrsava? 1
Taki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Koliko vidim i dalje ima zadovoljnih radom Sferopulosa, traže mu se opravdanja, a realno nikad nismo bili u play ofu, a mi nešto tražimo, pravda za Sfera..
Crni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Don Dusko said: Momci mozete vi to bolje. Ne, ozbiljno, koga boli uvo za Olimpijakos, njihovog trenera, navijace...? A ovo, nema ko, to slusam od 2014, pre toga celo detinjstvo pa do 2000. 1
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Thor said: Trebalo bi da to može provereni EL trener Mhm. Hoce to. Samo da dodje.
MV91 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, TB Told said: U stvari su veoma zahtevne utakmice na početku sezone, odmah posle priprema. Čak i treneri koji vole da igraju sa manje igrača i većom minutažim za nosioce na početku sezone to izbegavaju. U bajkama braće Grim. Не знам што се срдиш брате, човек ће нас коштати преко три киле са двогодишњом платом и обештећењем, а лик има мало мању улогу од Гедраитиса.
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Dr.J said: Jok daj da nas usere kolko moze pa da ga menjamo na 0-7. Lik je trebalo da bude bivsi jos posle kupa zimus. Što posle kupa, pa osvojili smo kup? Ja sam indiferentan, rekao sam da nemam poverenja u Sferopulosa još od poraza od Spartaka, on je tad trebalo da bude smenjen. Ovo sad je samo posledica. Što se tiče 0-7, smena trenera sad bi donela možda 2-5 a ne 0-7. Delovalo bi to lepše ali isti kurac zapravo. Ova situacija da se popravi treba više vremena. A vremena nema jer je raspored malte ne NBA. I tako. Šta god uradili ovo će da boli. 1
Losmi17 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Liske said: Momak, pogubio si se već duže vreme... Lutaš i odišeš bezobrazlukom na ovom forumu. Sa objektivnošću si na Vi. Bolje predaj tu ulogu moderatora nekom poštenijem i časnijem čoveku od tebe. Obriši suze i slobodno me banuj. Agreed. Pritom ide i po kkp temi i pise neke lejmare od postova. Hoce da ih podbode, ali se u udvara. Vragolan maljeni. 1
Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, TB Told said: U stvari su veoma zahtevne utakmice na početku sezone, odmah posle priprema. Čak i treneri koji vole da igraju sa manje igrača i većom minutažim za nosioce na početku sezone to izbegavaju. Zahtevne su samo zato sto su prve bas takmicarske, mada u ovako dugoj sezoni, ovo sve vise lici na NBA gde tek u drugoj polovini sezone pocinje da se igra. I jos nesto - Sfero nije takav trener. Jos jednom - vadjenje na umor, sa rosterom od gotovo 18 igraca, gde niko nije napumpan minutima u prvoj utakmici - je nista drugo do trazenje nekog alibija (koji ne postoji). 4
L' Imperatore Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Najjače je što je Sfero najavljen kao neko ko goji Radonja stil igre. A primamo sto poena po utakmici... 5 2
K.Dot Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dobro smo se borili. Brine me malo što odbranu nijedan igrač ne igra a u napadu pičimo iso i kako se kome otvori. Čim je stao šut, mi smo potonuli. Voleo bih da vidim malo više neki trenerski pečat ili obrise nečega što bi me navelo na zaključak da Sfero radi svoj posao i da trenutno štuca ali da imamo čemu da se nadamo. 1 1
BojanaCZV Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Da li smo jedan faul stigli da napravimo na Obsu? Nije dobro, a biće u ovom bližem periodu još i gore. Jbga, malo je i do trenera. Nisam sigurna da može ovo da preživi, iako brat NMX, kog bas bas gotivim, misli drugačije. 8 1
Thor Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, NMX said: Mhm. Hoce to. Samo da dodje. Pa ja mislim na Sfera on je proveren EL trener koji bi trebalo da posloži ekipu koju je birao...doduše on je u slobodnom padu jos od finala kupa,februar 2025.godine, ne zna gde bije.
Losmi17 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Najveci problem je to sto ova nova ekipa ima iste patterne kao ona s kraja prosle godine, a promenjeno 8 igraca. Valjda je zakljucak vrlo jednostavan i sta je najveci problem. Sfeki i Kodi Miler Brikentajer. Edited 1 hour ago by Losmi17 1 2
Recommended Posts