Урош19 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ako je istina za Izundua onda mislim da je Sfero definitivno bivši posle 3-4 EL utakmice jer ćemo bez centra popušiti sve. Druga stvar je što bi smena bila nonsens jer nije on kriv za povrede ali se mora umiriti ciganska stručna javnost. Ostaje nam samo da se nadamo da će u tom slučaju nekako privoleti Radonju/Obradovića jer u suprotnom ugasili smo ga skroz.
leki bg Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Daj tog staklenog Litvanca sa kontra polu-horogom, daj tog ludog Brazilca da ga rikonektujemo sa povratnikom...cak i sa zdravim Izunduom kao jedinom peticom, mi ne mozemo da pobedjujemo ni u ABA u kontinuitetu. Decko je odlican za trecu peticu koja se radom I kapiranjem timske odbrane moze domoći I mesta legit back-upa...ali posle proteka vremena, ne za 2 dana. Edit: Da je nasa bekovska linija ubitacna, zivelo bi se bez centra neko vreme. Ovakva minus Kenan i Devonte koji tek treba da se navikava na Evropu kad se vrati...to je u najboljem slucaju linija za dno EL. Edited 1 hour ago by leki bg
Igor_ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jos Kuzmica da nagovori neko da okonca penziju i pali se masina.
Erik Kartmen Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Može li Jago uhvatiti Zoran Reisen da stigne do Minhena? 1 6 1
radoje Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Moj sin je znao da ne treba da skida Jagov poster sa zida. 1
Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 25 minutes ago, nunilo said: @Kooineeperk ocekujem nastavak ... Odmah dodje... dupli update: Quote Deset ljutih crnaca Dozet poslusao savet* Al' Bolomboj je povredjen, Na pripremama devet. Devet ljutih crnaca "Jos ne znaju ko sam!"** Grejem se ugruvao, Ostalo ih osam. Osam ljutih crnaca Ja ih s' zebnjom gledam.*** Kenan sjebo koleno, Ostalo ih sedam. Sedam ljutih crnaca, I nije neka vest, Rivero ode s doktorom, ostalo ih sest. Sest ljutih crnaca, Nas klub je uklet, Izundu post'o upitan, Ostalo ih pet. Pet ljutih crnaca, Padamo u nesvest, Jago nam se vratio, Ipak ih je sest! **** --- * videla zaba da se konj (no pun intended, bez konekcija sa Zoranom Savicem) potkiva, pa i Dozet dig'o nogu. ** ovo se misli Janis u sebi, na treningu, dok ih gleda. *** ovo je sada iz ugla prosecnog navijaca Zvezde. **** garav je, moze da prodje. Disclaimer: da ne pomisli neko da brojim krvna zrnca, ne, samo se sprdam. 1 1
Fan Kosarke Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Koliko je sve postalo relativno , ne bi me uopste cudilo da eksplodira , i da mu proradi inat zbog nacina na koji je skrajcnut za ovu sezonu .... Svakako sto se Janisa tice nekako se vec crta da je bivsi , samo mu niko iz uprave jos nije javio .... 1 1
Summerfunk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 34 minutes ago, Урош19 said: Ako je istina za Izundua onda mislim da je Sfero definitivno bivši posle 3-4 EL utakmice jer ćemo bez centra popušiti sve. Druga stvar je što bi smena bila nonsens jer nije on kriv za povrede ali se mora umiriti ciganska stručna javnost. Ostaje nam samo da se nadamo da će u tom slučaju nekako privoleti Radonju/Obradovića jer u suprotnom ugasili smo ga skroz. Nevezano sad za Sveropolusa, ali što bi bio bivši ako se i Izundu povredio? Nije ih on prebio niti ih gađao žardinjerama (možda i jeste, ne znamo) na treningu pa da ovi zato ne mogu da igraju. Trener na raspolaganju će sutra imati realno 8 igrača + klinace. Ali verujem da nije ništa jer već vodimo nekog klinca, znači da su svi od juče tu + su pozvali nekog klinca umesto Rivera da popuni roster. Edited 1 hour ago by Summerfunk
bodo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 9 minutes ago, PERICA!!! said: Hocemo li moci Dos Santosa regitrovati za EL? Ako ga ne stignemo registrirati za Euroligu, uvek ga možemo prijaviti za Oktoberfest — tamo je roster već otvoren, a minutaža zagarantirana. Edited 1 hour ago by bodo 1
mister-no Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 hours ago, Maverick88 said: Vidim vec ste poceli sa pljuvanjem Miljenovica, svaka cast gospodo forumasi udrite po decku koji je tek sto je dosao, nikad jacu ligu od aba nije igrao, nije planiran da igra EL uopste ali ajmo da mu jebemo sve po spisku kako nista ne zna. A taj isti Miljenovic je na pripremema izgledao bolje od alfe i omege Sveropulosovog tima CMM tako da ne serite po decku posle jedne utakmice. Generalni princip bi trebalo da bude da igrači nisu krivi, nego onaj ko ih je doveo/stavio u funkciju /ko ih kada i kako koristi/ko im sakriva mane i koristi vrline. Isto tako je istina da nam je CMM jedan od većih problema ali nije on kriv nego onaj koji ga pogrešno koristi i/ili ne zna kako da ga uklopi u svoju koncepciju, i/ili onaj koji ga je doveo za tu koncepciju. Na sve to iako dođe do greške neki treneri znaju u hodu da se prilagode onom što imaju, naš, evo druga godina ističe, ništa ne menja u koncepciji. 1
astrix1402 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, Summerfunk said: Nevezano sad za Sveropolusa, ali što bi bio bivši ako se i Izundu povredio? Nije ih on prebio niti ih gađao žardinjerama (možda i jeste, ne znamo) na treningu pa da ovi zato ne mogu da igraju. Trener na raspolaganju će sutra imati realno 8 igrača + klinace. Ali verujem da nije ništa jer već vodimo nekog klinca, znači da su svi od juče tu + su pozvali nekog klinca umesto Rivera da popuni roster. Nevezano za povredu Izundua, bivši je jer je ispao od jbn Spartaka. Samo su ga odredbe u ugovoru i budala koja mu je omogucila da to potpise, sačuvale na klupi. Na stranu sto mu je pola tima povredjeno, a to su igrači koje je on birao, igra ekipe mu ne liči na bilo sta smisleno. I dalje mu je CMM tu, on ne može da bude igrač koji će imati bilo kakvu znacajnu ulogu u ozbiljnoj ekipi. Jedna stvar me interesuje, a to je njegov naredni trenerski angazman, da budem precizniji koje su to budale koje će njemu dati posao? 1
Summerfunk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 minutes ago, astrix1402 said: Nevezano za povredu Izundua, bivši je jer je ispao od jbn Spartaka. Samo su ga odredbe u ugovoru i budala koja mu je omogucila da to potpise, sačuvale na klupi. Na stranu sto mu je pola tima povredjeno, a to su igrači koje je on birao, igra ekipe mu ne liči na bilo sta smisleno. I dalje mu je CMM tu, on ne može da bude igrač koji će imati bilo kakvu znacajnu ulogu u ozbiljnoj ekipi. Jedna stvar me interesuje, a to je njegov naredni trenerski angazman, da budem precizniji koje su to budale koje će njemu dati posao? Dobro, sa tim sam saglasan. Trebao je da bude bivši na kraju prošle sezone. Ja pitam za ovaj start što svi pominju i 0-3, 0-5. Za onaj kraj sezone nema opradvanja. Maltene svi sem Bolomboja su bili tu. Sad, kad gledaš trenutnu sitaciju sa povredama, čak i da ga oteraš, uvaljuješ novom treneru (Tomiću) isti taj tim sa opet 5-6-7+ povređenih igrača za koje ne znaš kad će na teren ponovo. A to što CMM-a nismo nigde mogli da uvalimo jer ima veliku platu a loše partije da bi opravdao istu. Jedan čovek ga je doveo, dao mu tu platu. Kao što je i Jaga izvadio iz aviona i poduplao ugovor, pa bi bilo fer da ih on isplati iz svog džepa. Znamo da ima 😁😂 A i oko toga ko će njemu dati posao... Iskreno ne znam. Nevezano sad za KKCZ i Sveropolusa, ali gledajući Sašu Obradovića, ja ne znam koga ili šta on čeka. Ne verujem da nijedan klub njega nije kontaktirao ili je on samo odbio sve njih?
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 29 minutes ago, Nini3112 said: Izundu nije povredjen Samo se tako ceslja. 2
No name Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago Ma i da imamo ceo tim mi bi izgubili na čelu sa Sveropulosom. Tako da sutra vin vin za nas. Ako dobijemo super, ako ne poraz će samo ubrzati odlazak Sveropulosa. 1
Sokmeniki Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago Jos jedna stvar oko jucerasnje utakmice. Ne znam gdje ste vi vidjeli da smo mi blizu uopste bili? Ljudi su nas bukvalno izrutinirali. Svaki put kad smo prisli oni su pogodili jednu dvije trojke, odbranili dva napada i odlijepili se. Mi onu utakmicu ne bi dobili da smo igrali dva dana, tako da ne znam kako uopste uzimamo nesto pozitivno iz nje. 3
JPM Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago Ja sam tek sad malo prelistao rostere u Evroligi. Bajern je bas tanak. Roster im je bezmalo evrokup nivo. Nevezano sa nas sutrasnji mec, cudno mi je da su ovako slabi.
astrix1402 Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago 30 minutes ago, Summerfunk said: Dobro, sa tim sam saglasan. Trebao je da bude bivši na kraju prošle sezone. Ja pitam za ovaj start što svi pominju i 0-3, 0-5. Za onaj kraj sezone nema opradvanja. Maltene svi sem Bolomboja su bili tu. Sad, kad gledaš trenutnu sitaciju sa povredama, čak i da ga oteraš, uvaljuješ novom treneru (Tomiću) isti taj tim sa opet 5-6-7+ povređenih igrača za koje ne znaš kad će na teren ponovo. A to što CMM-a nismo nigde mogli da uvalimo jer ima veliku platu a loše partije da bi opravdao istu. Jedan čovek ga je doveo, dao mu tu platu. Kao što je i Jaga izvadio iz aviona i poduplao ugovor, pa bi bilo fer da ih on isplati iz svog džepa. Znamo da ima 😁😂 A i oko toga ko će njemu dati posao... Iskreno ne znam. Nevezano sad za KKCZ i Sveropolusa, ali gledajući Sašu Obradovića, ja ne znam koga ili šta on čeka. Ne verujem da nijedan klub njega nije kontaktirao ili je on samo odbio sve njih? Nemoguce da se Sferopulus uopste nije pitao vezano za igrace koji mu igraju u timu. Za nesto mora da snosi odgovornost, da li za Spartak, da li zato sto mu se igra raspala posle Kupa, da li zbog izbora igraca, nije ni toliko bitno u ovom trenutku. Sto se tice novog trenera, ko god da dodje, imace ozbiljnih problema. Zato mislim da je Tomic bas izvestan.
Miki28 Lakers in 5 Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago 3 minutes ago, JPM said: Ja sam tek sad malo prelistao rostere u Evroligi. Bajern je bas tanak. Roster im je bezmalo evrokup nivo. Nevezano sa nas sutrasnji mec, cudno mi je da su ovako slabi. Jebeno je pa je i nas evrokup nivo. Ipak vjerujem💪 stize sada i MVP
JPM Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago 1 minute ago, Miki28 Lakers in 5 said: Jebeno je pa je i nas evrokup nivo. Ipak vjerujem💪 stize sada i MVP Nevezano za sutra, ja ocekujem poraz sutra, ali su bas sastavili tanak tim. Nemci ponekad previse stedljivi.
Smrtokapa Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago 1 hour ago, Čočo said: Molim moderaciju da umesto uvodnog Chaosovog posta stavi ovo. 2
Miloš 52 Posted 25 minutes ago Posted 25 minutes ago Kakav paradox, zvždućem: Ne daj se ti Zvezdoooo, etc, a mi, 3 god.licenca EL, skupi igrači, trener stranac (EL kao stručnjak), autobus, svlačionice, medicina, teretana, mašina za trojke, marketing, država sipa...A meni ova pesma, kao kada je Dozet bio glavni igrač, a mi totalni underdogovi...Paradoks vremena današnjeg. I dalje mislim da je Karter pogodak i da su Izundu, Moneke dobri.
Summerfunk Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago 18 minutes ago, astrix1402 said: Nemoguce da se Sferopulus uopste nije pitao vezano za igrace koji mu igraju u timu. Za nesto mora da snosi odgovornost, da li za Spartak, da li zato sto mu se igra raspala posle Kupa, da li zbog izbora igraca, nije ni toliko bitno u ovom trenutku. Sto se tice novog trenera, ko god da dodje, imace ozbiljnih problema. Zato mislim da je Tomic bas izvestan. Po rečima Drčelića, pitao se Janis za sve igrače. I treba da snosi odgovornos prvenstveno za kraj prošle sezone a onda i za neke igrače koje je doveo, to stoji. Kako god. I ja mislim da će vrv na par vezanih poraza da bude bivši trener, a onda na njegovo mesto ide Milan Tomić.
Recommended Posts