Crni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Nini3112 said: SK javlja razmatra se mogucnost povratka Luke i Jaga😂😂 Hahaha, ponovo radi cirkus😂 1 1 1
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Dzo23 said: Ide Bajern, Zalgiris, Fener, Real...Skoro sigurno otvaramo sezonu s 0-5. Najkasnije posle te utakmice s Realom, koja je 17.10. Janis će dobiti otkaz. I onda idemo s novim trenerom koji nije selektirao tim da se uhodamo za sledeću. Već viđeno... Pa, cekaj onda, Zasto onda svi prizivate nesto sto je vec vidjeno? Istovremeno svi konstatujete da nam je pola rostera out i da trener treba da leti. I sta cenis, ko ce da preuzme ovakav roster ako ne isti "poslusnik" kao Sfero koji ce "sve da cuti da sacuva posao"? Sreca pa se menadzera niko nece igrati inace i ova uprava moze da se pakuje i tera 1
Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pa šta, to su naša deca. Kad deca nisu besna ni kuća nije tesna.
Placebo Lone star Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 12 hours ago, Placebo Lone star said: Menion koji poludi kad vidi Srbe u bilo kom obliku...Mada ih danas nece puno gledati... I ja koji k.... ga prizivam
Dropkick Murphys Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Dropkick Murphys said: Greška sa Sferopulosom nije napravljena letos, već u januaru, kad mu je produžen ugovor. Gde su požurili? Neko će nam ga oteti? Drugi klubovi misle da mu je to prva EL sezona, pa ne znaju koji su mu kvaliteti i mane? Bukvalno zentara potez. Kad je već dobio novi ugovor, lično bih ga isto ostavio da sklapa novi tim, jer nismo baš toliki pijani milioneri, da mu isplatimo sve pare i pored fijaska na kraju sezone. Zajebao si se, istrpi. Druga katastrofa iz istorije. Doveo si igrača ispod radara, pokazao ti se kao dobar. Imaš ponudu da ga prodaš, ti ceniš da je bolje da to odbiješ i dupliraš mu platu (ako ne i preko toga) i onda, nakon naredne sezone, kod istog trenera koji je insistirao da ostane, daš mu šut kartu i platiš mu da ladi jaja u Brazilu. Za taj potez bi mi već neko odgovarao svojim poslom, jer se ne sećam iste stvari u ozbiljim klubovima. Sad nek trče da mu se izvinjavaju, jer će nam očigledno biti potrebna još 2 niska, a naši to da dovedu mogu o Aranđelovdanu najranije. Vraćaj Jaga i traži još jednog. Seci dupe, krpi uši, ne izgleda ovo dobro uopšte. Eto, pretekla me vest za Jaga. Neka progutaju žabu. Ja sam za, nema nam druge očigledno. 2
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, mister-no said: Onog Kabengelea da smo doveli a bio nam je valjda i nuđen bio bi gori od Izundua. Izundu je odigrao sasvim solidan meč, s tim što naravno prihvatam da ne gledamo isti sport.
mister-no Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, TB Told said: Pretpostavljam da misliš da je trebalo da koristi 7 igrača, to možda može na video igrici, ili da Kalini kad traži izmenu kaže da ne može? Ti si kao ekspert pisao da je naš šut samo sreća, dok je bitan procenat za dva, dok smo bili u egalu. Izgleda Ataman voli video igrice. Hvala ti što me podseti kakav sam ekspert za tebe, ti reče na poluvremenu samo je -4 a kukate, samo sam odgovorio kad nam stane šut odoše na 15 i šta bi. 2
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Nini3112 said: SK javlja razmatra se mogucnost povratka Luke i Jaga😂😂 Ozbiljan klub brzo reaguje! 1 2 2
Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Don Dusko said: Ozbiljan klub brzo reaguje! Ma daj ne verujem u ove price hahahaha
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja ne znam za jednog igrača koji je proigrao i,, eksplodirao" kod Janisa. A popriličan je broj onih koji su zaboravili i da šutiraju kad su došli kod nas. Što se tiče utakmice večeras opet je pokazao da ne zna gde bije. Nama je odbrana tragikomična. Mi smo i ono malo što smo odbranili odbranili slučajno jer su promašivali otvorene šuteve. U 3/4 sam izbrojao sedam vezanih napada gde sedam jebenih puta Menion izvlači iz reketa Izundua i ostavljaju na Niba naše bekove. SEDAM vezana napada. A u 4/4 na 5 minuta pre kraja je profesionalni košarkaški trener digao ruke od utakmice. On više ne zna gde bije i rotacije su sada najmanji problem. 4 1 1
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 4 minutes ago, mister-no said: Izgleda Ataman voli video igrice. Hvala ti što me podseti kakav sam ekspert za tebe, ti reče na poluvremenu samo je -4 a kukate, samo sam odgovorio kad nam stane šut odoše na 15 i šta bi. Zar malopre nisi napisao da ti nisi bio među onima koji su najavljivali -15 sve u želji da kažu kako su u bili u pravu? Edit: Pretpostavljam da loše brojim, ali Ataman je u relativno tesnoj utakmici koristio 11 igrača, to je ipak prema mojoj matematici više od 7. Edited 1 hour ago by TB Told
Gudura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 46 minutes ago, Crni said: Od pokojnog b92foruma, pa evo sve do danas, ne vidjeh da je neko ovako idolopoklonicki pisao kao ti prema NMX-u. Ne znam kako neznalica moze da dovede ekipu do 2 finala EL, a nakon toga drugu ekipu dovede do top 4 u sezoni koju je prekinula korona. Bice da ima nesto i do koncepta ekipe, koju mu sastavljaju neznalice, a i do karaktera koji je nefleksibilan, osim kad je pristajanje na kompromise u pitanju. To je njemu mnogo veci problem nego kosarkasko znanje. 1
Kosjan Willavić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Nini3112 said: SK javlja razmatra se mogucnost povratka Luke i Jaga😂😂 Sta moze da podje po zlu? Uvredjeni igrac koji nije prosao pripreme s timom, a ni prosle godine nije blistao i skraceni centar sa solidnom istorijom povreda koji takodje nije trenirao s timom. Vidi se da je glavati pribojski caci ucio skole kod Nebojse, ali ovo je ozbiljan cirkus Kolorado. Ako su stvarno pod ugovorima, onda treba da treniraju pod posebnim programom u Beogradu pod prismotrom strucnog staba a ne da ih zovu kao Raska Katica u repku kad je zidao kucu 2 3
mister-no Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, TB Told said: Izundu je odigrao sasvim solidan meč, s tim što naravno prihvatam da ne gledamo isti sport. Ovde se slažem u obe stvari. Odgovorio sam nmxu koji je rekao da sa ovim centrima nismo mogli bolje.. a ti nastavi slobodno da seckaš i spinuješ bežeći od suštine.
BriJones Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, Nini3112 said: SK javlja razmatra se mogucnost povratka Luke i Jaga😂😂
mister-no Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, TB Told said: Zar malopre nisi napisao da ti nisi bio među onima koji su najavljivali -15 sve u želji da kažu kako su u bili u pravu? Pa napisao si priželjkuje a ne najavljuje daj jbt hoćeš li da izvrćeš do ujutru da bi dokazao nedokazivo
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Najvece Cokijevo dostignuce je to (a to cete jako brzo videti) sto nijedan ozbiljan trener nece doci da trenira Zvezdu (ili ce traziti a posledicno i dobiti platu kao prajm Pet Rajli da se bar obezbedi jer zna sta sledi posle par poraza) 3
Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Inace bez ljutnje znam sve i da je mlad i da mu je prva utakmica ali Miljenovic nema sta da trazi u EL. 2
leki bg Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Najlakse posle poraza kritikovati trenera...naravno. Posle 1 tekme u EL,kritikovati ga h je nivo osnovne skole, ljuta tinejdzerka sto je decko ostavio...best case scenario. Kritike za proslu sezonu naravno imaju smisla. 3
Issey Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jago je ovo gledao iz tople sobe i smešio mu se brk... Kad ga već plaćamo logika je da ga sad vratimo. Patiće odbrana, ali je u napadu koliko toliko koristan. Miljenović se mučio da prenese loptu. Da ne idemo dalje. Dečko je možda talenat ali trenutno nema šta da traži u EL. Čak ni kao treći plej. Za ABA i ok... Tako je i zamišljeno, ali povrede diktiraju stvari nažalost... Slažem se da nismo mogli da im pariramo sa ovoliko povreda i sa CMMom na pleju. Još smo se i dobro držali dugo, ali baš loša odbrana tj. njihovo odlično čitanje i šut za 3 su nam presudili. Gudura I jebeni Riči ispogađaše kad nam baš nije trebalo. A ni Mesina nije duduk i očigledno nam ne leži... U svakom slučaju, ovaj Armani je mnogo kvalitetniji od Zvezde trenutno. Dobro, realnost je takva da nismo imali ni sreće sa povredama. Imamo mi para (tj. ćaci na vlasti) ali i dalje ne možemo da pariramo velikim klubovima, čak ni Hapoelu i Dubaiju. Nismo mogli da dovedemo najbolje. Neki igrači prvi put igraju EL. Ima tu kvaliteta, ali nedovoljno za ovako jaku EL ove godine. Ako ne dovedemo bar 2 igrača, bićemo u poslednja 3 tima, potpisujem. Što se Grka tiče, slažem se da je morao da ide posle Spartaka. Mislim da loše vodi ovu ekipu, i da je samo zahvaljujući Bolomboju uspevao da izvuče neku svoju filozofiju prošle sezone, a kako se on povredio sve mane njegovog sistema su ogoljene. Idemo dalje, nema odustajanja. Imamo 3 godine da pokušamo da izgradimo nešto, pa šta bude... 2
Dropkick Murphys Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jago, Mitar i Ife i pali se mašina. Da smo u 2015, ovo bi bio idealan momenat za vraćanje Štimca spasioca, ali šta je tu je, daj šta daš. 10
liv7 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 55 minutes ago, JPM said: Pa i 365 dana je opet day to day, samo 365 puta. Sta nije jasno? Coveku su muda u procepu, sta da kaze? Izdesavali se maleri, tri cetiri zaredom...to niko ne moze da predvidi. Igra je losa, za povrede niko nije kriv. Ma,da,to sto Kenan ima 34 godine,nema veze sa potencijalom za povredjivanje.To sto je Grejem prosle sezone odigrao 6 utakmica u razvojnoj ligi,ne povecava rizik od povredjivanja u takmicenju sa daleko jacim intezitetom.To sto Rivero ima pun medicinski karton upisanih povreda,takodje nema veze.Najbolje svaliti krivicu na Boga,sudbinu,horoskop..taman posla da se napise da ima krivice onih koji su doveli igrace.. 1
mister-no Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, NMX said: Najvece Cokijevo dostignuce je to (a to cete jako brzo videti) sto nijedan ozbiljan trener nece doci da trenira Zvezdu (ili ce traziti a posledicno i dobiti platu kao prajm Pet Rajli da se bar obezbedi jer zna sta sledi posle par poraza) Ima bar pet ozbiljnih trenera koji bi sutra potrčali u Zvezdu. EL je krem i svako želi da uđe u taj krug, pogotovo što je konkurencija paklena. 1
MrTripleDouble Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 11 minutes ago, Nini3112 said: SK javlja razmatra se mogucnost povratka Luke i Jaga😂😂 Tacno bi im pljunuo u facu bez obzira na konsekvence da sam na Jagovom mestu ako je ovo istina. 3
Sokmeniki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Znaci nakon 12 novih igraca treba nam jos 3 pojacanja? Opet citam kako su pojacanja nametnuta Sferopulosu, joj jadnicak mali kako mi ga je zao. Nista ajde jos tri pojacanja, da slupamo i 30 miliona evra, valjda ce sad barem moci Spartak da pobijedi. Ja i dalje ne mogu da vjerujem da smo mi promijenili cijeli tim i ostavili ovog da nas dokrajci... 2
Recommended Posts