magiko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nisam ispratio, kakva je povreda Grahama? Vidim da ne igra veceras, zna li se prognoza koliko dugo bez njega?
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Hoće li Urke biti spreman večeras? Treba nam mesa za Bookera i Niba.
TB Told Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 18 minutes ago, Dzo23 said: Više faktora utiče na to. Malo situacija u društvu, malo jer su ljudi izgubili povjerenje u upravu i trenera zbog rezultata. Malo jer nema srpskih igrača. Malo zbog nedostatka informacija iz kluba vezano za povređene igrača. Malo više zbog poskupljenja cijena ulaznica. Malo zbog toga jer se prešlo na novu platformu za prodaju karata gdje je potrebna registracija. Kako god, biće opet 15-16 hiljada što je skroz Ok. Prošle sezone smo sve do jedne utakmice izgubili u areni kad je bio veliki hajp, tako da ko zna zašto je to dobro. Ovo je naravno netačno. Ispada da je bilo veliko interesovanje kada su oni činili 90% tima, a u stvarnosti je tada bilo maksimum 3000 prodatih sezonskih, a u Areni ni donji prsten nije bio pun. 4
Dropkick Murphys Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Što opet ne znači da određeni broj navijača upravo zbog tog faktora ove godine ne kupuje karte. Nekima je bitno, nekima nije. Ne misli se da na jednog navijača utiče svaki od pobrojanih razloga, već da različiti faktori gađaju grupu ljudi (pa tako i taj), a izgleda da je u poslednje vreme više razloga za nedolazak na utakmicu navijača koji su ranije išli, nego pridobijanje nekih novih da počnu da dolaze. 2 1
Урош19 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 19 minutes ago, Sector said: Hoće li Urke biti spreman večeras? Treba nam mesa za Bookera i Niba. Čekam kao zapeta puška ali sam do 17h u čitaonici. 1 1 3
Sokmeniki Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 46 minutes ago, Stefi88 said: Steta sto ne mozemo ni na prvoj utakmici u sezoni imati punu Arenu, bas dosta karata ima u prodaji i dalje za sve nivoe. Prosle godine je svaku utakmicu u EL bila puna Arena. Od tada i ekipa i trener su izgubili dosta kredita i to prvenstveno svojom zaslugom. Sada moraju opet "kupiti" to povjerenje od navijaca, a to krece od vecerasnje utakmice i nadam se dobre igre i pobjede. 2
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Poverenje ljudi treba zasluziti. Proslogodišnje igre su bile veliko razočarenje. 10 mesto je predstavljeno kao nekakav uspeh, a i to smo jedva uzeli , da nije bilo šefa stanice i njegove pobede , mi ne bi bili u 10. Posle toga nadovezali su se porazi u ABA ligi + KLS blamaza protiv Spartaka. Ne treba zaboraviti ni 4 mesto u Aba ligi. Jedna od najgorih sezona u ko zna koliko godina unazad. Ok, jeste dobar deo otisao koji je trebalo da ode, rascistili smo sa domaćom nepotrebnom osovini, ali jedan od glavnih krivaca je ostao a to je Sveropulos. Ljudi su s'pravom skeptični na sve ovo. Povrede na pripremama 4-5 igraca, porazi po 40 razlike, sve to utiče na ljude. Neka oni počnu da igraju kako treba, neka zapnu, pa ako zasluze biće i podrške. Prošle godine su imali punu arenu svaki meč, pa se dovuki do epohalnog 10.mesta...To sto je Sveropulos to predstavio kao da smo bili u top 4, to je njegov problem. Publiku ne možeš prevariti. 1 1
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Dropkick Murphys said: Što opet ne znači da određeni broj navijača upravo zbog tog faktora ove godine ne kupuje karte. Nekima je bitno, nekima nije. Ne misli se da na jednog navijača utiče svaki od pobrojanih razloga, već da različiti faktori gađaju grupu ljudi (pa tako i taj), a izgleda da je u poslednje vreme više razloga za nedolazak na utakmicu navijača koji su ranije išli, nego pridobijanje nekih novih da počnu da dolaze. Naravno da postoji određeni broj navijača kojima je to bitno, ali je taj broj vrlo mali, što pokazuje i već navedena činjenica o tome kakvo je bilo interesovanje u tim sezonama kada su srpski igrači činili 90% tima. Ja se sa većinom napisanih faktora koje je napisao kolega forumaš slažem, samo to potenciranje srpskih igrača je na nivou priča o tome kako su navijači željni Radonjića i njegovih timova kojima su pružali veliku podršku. Nema nikakvo uporište u realnosti. Osnovni faktor za posetu su rezulatati tj takmičarske ambcije i cena karata. Ove sezone su dnevne karte značajno poskupele i to utiče na prodaju, ne samo kod nas, evo i kod Partizana je sasvim solidan broj neprodatih karata za Milano, pri čemu im je prodaja počela dan ranije. 12.000 ili 18.000 dinara za jednu Zvezdinu utakmicu (koliko koštaju karte u neprodatim sektorima donjeg nivoa) nije baš prihvatljiva cena, prošle godine su cene bile 7.000/10.000, odnosno 8.000/12.000 (u zavisnosti od rivala). 2
Bode Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nekako se ta informacija o ceni dnevnih karata provukla ispod radara, pre neki dan kad je objavljeno, ali cene su po meni bolesne i mislim da ce uticati na posetu. To ce posebno biti primetno ako rezultati ne budu bas sjajni. 2
perikle Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Bode said: Nekako se ta informacija o ceni dnevnih karata provukla ispod radara, pre neki dan kad je objavljeno, ali cene su po meni bolesne i mislim da ce uticati na posetu. To ce posebno biti primetno ako rezultati ne budu bas sjajni. Ako rezultati budu losi i cene ce ici dole. Bar bi tako trebalo.. 1
Estrella Roja Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bilo bi lepo da dobijemo večeras i da treću godinu zaredom otvorimo EL pobedom. A ujedno i da prekinemo niz poraza od Armanija kod kuće, potpuno neverovatno mi deluje podatak da smo ih na domaćem terenu poslednji put dobili još dok nam je Alimpijević bio trener. 3
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Ako nanižemo neke pobede, da vidite kako će se interesovanje za posetu povećati pa makar i sa skupim kartama. Ja mislim da postoji još jedan faktor koji se ne odnosi možda na previše ljudi, ali eto to je jedini razlog zašto npr ja ne idem na utakmice i još neki ljudi koje znam, pisao sam već ovuda pa da se ne ponavljam. To bi tako bilo sve i da nema kriminalnih cenzora na tribinama, a ima ih. 3
Sector Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nekome su karte preskupe, neko ima druge prioritete za te novce, neko želi više Davidovaca i Dobrića u rosteru, nekome je politička situacija u državi smanjila interesovanje i td. Uglavnom solidan broj sezonskih karata je prodat/obnovljen a popunjenost tokom sezone će zavisiti od rezultata kao i uvijek. Ne treba zaboraviti da smo prošle sezone do kupa i Žalgirisa imali odličnu situaciju u EL pa samim tim i hajp. 3
Todo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 18 minutes ago, Bode said: Nekako se ta informacija o ceni dnevnih karata provukla ispod radara, pre neki dan kad je objavljeno, ali cene su po meni bolesne i mislim da ce uticati na posetu. To ce posebno biti primetno ako rezultati ne budu bas sjajni. Kada se pogleda cene jesu više, ali Partizan prodaje pojedinačne karte gornji prsten 7000?? Donji ja misli oni bokovi tipa 13-14000? Za jedan meč? EL gde ćeš imati kući 20 mečeva. Nije to LŠ, 3 meča godišnje, već svaki vikend neko je u BG. Svaka im čast kako to uspevaju i iskreno ko daje svake sedmice toliki novac. Tako da ove cene su fantazija u odnosu na njih. Ali Zvezdini navijači su uvek bili malo i navijači rezultata, ako krene biće hala puna svaki meč, kao i prošle god. Naš "problem" je što mi imamo i fudbal, pa ljudi i kalkulišu. Edited 1 hour ago by Todo 1
GameChanger Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Vecerasnji sastav ima tu mogucnost da igra ozbiljnu odbranu i preko nje drzi rezultat u egalu cak i ako sut ne bude sluzio. Kenan i Grejam su dva najtanja defanzivca spolja, njihovo odsustvo ce se svakako osetiti u napadu, ali to se moze kompenzovati odbranom u kojoj svaki od nasih igraca moze vrlo kvalitetno da preuzme i odbrani. Takodje, ne vidim izostanak Dobrica kao znacajan, cak naprotiv, njegove minute ce podeliti Nvora, Kalina i Odzelej, manje Davidovac, sto znaci da veceras nece biti nezadovoljnih minutima i gotovo svako ko bude bio na parketu imace pravo an gresku. E, sad, tih gresaka treba da ima sto manje jer je Armani tradicionalno iskusna i namazana ekipa, svaki poklon rado prihvataju. Kodiju ce se u prvih par minuta videti kako je usao u mec, ako bude ko sto ume - u startu cemo biti u boljoj situaciji. Karter nek samo anstavi kako je poceo, a Kalina da demonstrira da su pripreme bile samo stekanje za ono sto sledi. Takodje, Janis je ostao duzan neke akcije za Monekea i Kalinu, aj da vidimo da li je njihov nedostatak na pripremama bio samo mesanje karata, ja verujem da jeste. Na kraju, pobeda bi nas poslala u Minhen sa odredjenom dozom samopouzdanja, gde bismo sa manje pritiska mogli da pojurimo 2/2, sto bi bio fenomenalan uspeh. Ali, da ne zurimo mnogo, veceras hrabro i ratnicki pa kako bude. Srecno momci! 3
Stefi88 Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago 42 minutes ago, Bode said: Nekako se ta informacija o ceni dnevnih karata provukla ispod radara, pre neki dan kad je objavljeno, ali cene su po meni bolesne i mislim da ce uticati na posetu. To ce posebno biti primetno ako rezultati ne budu bas sjajni. Zato su cene sezonskih bolesno jeftine bile pa nikom nista, pogotovu u odnosu na klub iz istog grada npr. Protiv Armanija Nama je nivo 400 2000-2500 din Partizanu nivo 400 3000-3500 fin
TB Told Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago 15 minutes ago, Todo said: Kada se pogleda cene jesu više, ali Partizan prodaje pojedinačne karte gornji prsten 7000?? Donji ja misli oni bokovi tipa 13-14000? Za jedan meč? EL gde ćeš imati kući 20 mečeva. Nije to LŠ, 3 meča godišnje, već svaki vikend neko je u BG. Svaka im čast kako to uspevaju i iskreno ko daje svake sedmice toliki novac. Tako da ove cene su fantazija u odnosu na njih. Nisu ti tačni podaci. Cene kod Partizana su na gornjim delovima 3.000/3.500 dinara (bok, centar) kod nas 2.000/2.500. Cena bočnih delova kod njih 7.000, kod nas 6.000,00. Cena partera preko puta navijačke tribine kod njih je 6.000 kod nas 8.000/10.000. Kod centralnog dela je drugačiji raspored kod nas i njih, ali njihove cene idu od 9.500 do 17.500, a kod nas 7.000-18.000 dinara, pri čemu je je kod nas više ovih najskupljih. Kao ilustraciju gornji dio VIP lože premijum koji kod nas košta 18.000, kod njih je 13.000,00 dinara. Tako da su cene zaista preterane. 2
Todo Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago 3 minutes ago, TB Told said: Nisu ti tačni podaci. Cene kod Partizana su na gornjim delovima 3.000/3.500 dinara (bok, centar) kod nas 2.000/2.500. Cena bočnih delova kod njih 7.000, kod nas 6.000,00. Cena partera preko puta navijačke tribine kod njih je 6.000 kod nas 8.000/10.000. Kod centralnog dela je drugačiji raspored kod nas i njih, ali njihove cene idu od 9.500 do 17.500, a kod nas 7.000-18.000 dinara, pri čemu je je kod nas više ovih najskupljih. Kao ilustraciju gornji dio VIP lože premijum koji kod nas košta 18.000, kod njih je 13.000,00 dinara. Tako da su cene zaista preterane. Sad sam proverio,ja sam bio na nekom sajtu gde je očigledna preprodaja karata moguća i cene su dosta više. Ok onda nije tolika razlika,ali svakako cene jesu paprene. Sezonska svakako je najbolji izbor,isplatiće se.
NikolaTest Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago (edited) 20 minutes ago, Todo said: Sezonska svakako je najbolji izbor,isplatiće se. Bocni delovi, nivo 200 obnova je bila 36000. To mu dodje 6 pojedinacnih karata (cena za Armani uzeta). Sezonska se vise nego isplati za svakog ko iole planira da ide. Edited 24 minutes ago by NikolaTest
MarioKempes Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago "Iz ove naše pobede rađa se sunce slobode"... ajde, Zvezdo...
astrix1402 Posted 4 minutes ago Posted 4 minutes ago (edited) Milsim da je gore neko napisao, sve dok organizovana kriminalna grupa dolazi na utakmice, odredjuje sta moze a sta ne moze da se kaze u hali, ista me nece videti. Da naglasim, uopste nisam jedan od onih navijaca, kome je sportski dogadjaj primarno mesto da se ispraznim protiv ove kanalizacije na vlasti, ali to njihovo proseravanje da nema politike na utakmicama, a sa druge strane prozivanje obicnh navijaca da su drugosrbijanci, podrska ratnim zlocincima i slicno. Stvarno mogu bez toga, Zvezdu volim i uvek cu je podrzavati, ali na utakmice kad ovo postane koliko toliko normalna zemlja, gde ce se bar osnovni red znati. ALi to nije toliko bitno, neka bude pobeda veceras. Edited 3 minutes ago by astrix1402 1 1
Recommended Posts