VISOKOLETAC Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 13 minutes ago, Dzo23 said: Moguće da si u pravu za Grahama, a Drčelićev intervju je bio u četvrtak, s obzirom da je Vujčin rekao u fazonu "ostalo je 5 dana do početka sezone...". Teorije zavere. Do sada su uvek izbacivali video sa treninga istog dana ili dan kasnije, tako da ne vidim razlog zasto to nisu i ovaj put. Drcelin intervju je ipak duzi i potrebno je prvo da se pregleda materijal, napravi neki koncept i tek onda izmontira. U principu za takav intervju treba dan ili najvise dva da se izmontiraju, pogotovu ako govornik nije vican, a ti hoces da to ispadne dobro. Evo i novih pravila, pa da se upoznate: Sudije više neće davati upozorenja pre nego što dosude tehničku grešku za neprimereno ponašanje ili simuliranje (flopping). Upozorenja će i dalje postojati u situacijama odugovlačenja igre, mahanja rukom ispred očiju šutera i ometanja šutera glasnim povicima, udaranjem nogom o parket ili pljeskanjem u blizini njegovog vidnog polja. Treneri će automatski biti diskvalifikovani ako oni ili bilo koji registrovani član ekipe sa klupe uđu na teren tokom kontranapada (čuveno Ataman pravilo koje se do sada kažnjavalo tehničkom greškom). Ako trener ili član klupe poremeti protivnički kontranapad trčanjem uz aut-liniju ili preteranim protestovanjem, sudije će dosuditi tehničku grešku po završetku akcije. Evroliga uvodi i nove situacije u kojima se može koristiti "čelendž" iliti Instant Replay System (IRS). Ako igrač ne prenese loptu na protivničku polovinu za predviđenih osam sekundi, sada takve odluke mogu biti proveravane od strane sudija u poslednja 2 minuta četvrte četvrtine i tokom produžetaka, ali samo ako je prekršaj već dosuđen. Treneri mogu osporavati ovu odluku u bilo kom trenutku utakmice, pod uslovom da je osam sekundi već dosuđeno. Provere identiteta igrača koji je napravio faul sada su dozvoljene. Sudije mogu koristiti IRS da potvrde koji je igrač načinio faul u slučaju potencijalne greške u zapisniku i to u bilo kom trenutku utakmice. Treneri ne mogu osporavati ovakve provere. Edited 3 hours ago by VISOKOLETAC 2 1
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Konačno je jedno košarkaško pravilo dobilo ime po najvećem debilu od svih trenera ikada, Erginu Atamanu. 1 1
aleksa7 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 11 minutes ago, VISOKOLETAC said: Teorije zavere. Do sada su uvek izbacivali video sa treninga istog dana ili dan kasnije, tako da ne vidim razlog zasto to nisu i ovaj put. Ово није генерички "видео са тренинга" него видео који рекламира почетак сарадње са фирмом која прави машину којом смо се похвалили. На клипу је такође и Филип Шкобаљ који не тренира са првим тимом добре две-три недеље јер је званично на позајмици у Радничком, а не као Стојковић на двојној регистрацији. Опет кажем, мање битно и надам се да ће нам највеће појачање бити спремно за почетак сезоне, али ово је класичан маркетинг потез са унапред припремљеном рекламом која чека одговарајући тренутак. На пример након што смо исцигларили у шуту споља прошле недеље, па да се ипак покаже да вредно радимо и да ћемо напредовати. 😀 11 minutes ago, VISOKOLETAC said: Sudije više neće davati upozorenja pre nego što dosude tehničku grešku za neprimereno ponašanje ili simuliranje (flopping). Ево нама један бесплатан поен за сутра, Ледеј части. 2
TB Told Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 50 minutes ago, JPM said: Ne. Hoću da kažem da sam se za Radonjine ekipe veoma lako vezivao. Za ovu sad ekipu, mrsko mi da priznam, nije da me baš zabole, ali nije ni daleko od toga. Iskreno ti kažem, nije mi drago zbog toga. Nikad se manje nisam vezao za neki Zvezdin roster od ovog. Da nema Kaline... Poruka ti je bila u množini u ime "građanstva". Na lični stav imaš pravo naravno. Kao što je npr. meni drago da više nismo socijalna ustanova u kojoj zaslužni čekaju penziju. Sa druge strane ja se ne sećam te velike podrške Radonjiću i njegovim ekipama, od strane navijača kada je bio tu, čak ni u drugom mandatu. 3
VISOKOLETAC Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 14 minutes ago, JPM said: Konačno je jedno košarkaško pravilo dobilo ime po najvećem debilu od svih trenera ikada, Erginu Atamanu. Mogli su i ovo za 8 sekundi da nazovu Zvezdino pravilo 😂 1
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, TB Told said: Sa druge strane ja se ne sećam te velike podrške Radonjiću i njegovim ekipama, od strane navijača kada je bio tu, čak ni u drugom mandatu. 6 minutes ago, TB Told said: Na lični stav imaš pravo naravno. 6 minutes ago, VISOKOLETAC said: Mogli su i ovo za 8 sekundi da nazovu Zvezdino pravilo 😂 Ne sećam se 🙂 moguće da sam nesvesno potisnuo. Ono sa Barsom? 1
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Meni ovo Ricky Council IV is a name zvuci kao laz. Edited 2 hours ago by JPM 2
Nini3112 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, JPM said: Meni ovo Ricky Council IV is a name zvuci kao laz. Jok,on sigurno nece ostati u NBA,moze jedino sa igra rekreativno G ligu ali svakako jedan tezak kamenjar.
Problem sa licnim greskama Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Želim nam lepu i uspešnu sezonu, igračima zdravlje, treneru mir u kući. Vidimo se sutra. Napred zvezdo! 4 2
bodo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago E jbg. njima nije valjao i sad bi trebalo da nama valja.naravno govorimo o Iffetu. 1
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Problem sa licnim greskama said: Želim nam lepu i uspešnu sezonu, igračima zdravlje, treneru mir u kući. Vidimo se sutra. Napred zvezdo! I ovo si pisao kad i Drčelićev intervju pa ga sad postuješ? 4 minutes ago, Nini3112 said: Jok,on sigurno nece ostati u NBA,moze jedino sa igra rekreativno G ligu ali svakako jedan tezak kamenjar. Zajebavam se. To mi uopšte ne zvuči kao ime nekog čoveka. 1 1
bodo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, Nini3112 said: Jok,on sigurno nece ostati u NBA,moze jedino sa igra rekreativno G ligu ali svakako jedan tezak kamenjar. Di njega iskopaše?
Nini3112 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, bodo said: Di njega iskopaše? On jeste altetski i fizicki mnogo mocan to je i razlog zasto mu je tamo data sansa ali mu je mnogo iq u minusu i tezak kamenjar. 1
The_Big_S Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sport klub izbacio snimak sa treninga današnjeg. Ako dobro vidim, Grejema nema
Summerfunk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, The_Big_S said: Sport klub izbacio snimak sa treninga današnjeg. Ako dobro vidim, Grejema nema Bez Devontea, kapitena Dobrića i Plavišića sutra. 1
Carl Johnson Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, The_Big_S said: Sport klub izbacio snimak sa treninga današnjeg. Ako dobro vidim, Grejema nema Ma nece on igrati sutra, mislim da je to definitivno.
Zadnji vezni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Evo kažu sutra van dvanaest igrača su: Grejem ,Dobrić i Plavšić.
Nini3112 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Lepo reko ja,bez Grejema u duplom kolu... imamo zvanicno 1 beka
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Da li vi to trolujete ili stvarno? Ako trolujete spremte se spremte. 1
Summerfunk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Vidim da je neki "insajder" pustio priču da Zvezda juri Ifea ili Rickya IV. Pošto je Ricky IV, navodno, povređen i da zato nije dobio ugovor, da li mislite da da postoji promil šanse da ga uprava dovede i da nam povređen igrač menja povređenog igrača na njegovoj poziciji? I da taj oporavak traje kao i svaki drugi - "4-6 nedelja"?
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Znači bekovska linija CMM, Carter, Miljenović, Radošić + Nwora na 2 1 2 2
Summerfunk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Don Dusko said: Da li vi to trolujete ili stvarno? Ako trolujete spremte se spremte. SportKlub preneo. Što i nije bilo neočekivano. Mene zanima zašto nam kapiten ne igra? Da li se povredio protiv Dubai-a? Ili se privikava na novu 13.tu ulogu?
Recommended Posts