Wingwalker Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Plavšu bi valjalo pokloniti nekom Asesoftu jer njegov svaki sekund na terenu je blamiranje tog dresa. Nadam se da će jednog dana izaći na videlo kako je KKCZ zadesio njegov second coming. 1
Bejn Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Dobar je Miljenović. Jak je na lopti jedino što ne zna šta da radi sa njom. Prva EL utakmica Kodi i on. Lepo.
mile-r Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Jel i kod Dede važi ono naše od 4 do 6 nedelja. Čovek se prehladio i nema ga već 15 dana
Sinnerman Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Kod matorih ljudi to tako ide, obična kijavica ume da se iskomplikuje. 7
Zadnji vezni Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ima li bilo ko info,šta je konkretno sa Grejemom i kad se očekuje njegov povratak?
Dzo23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sferopulos, pa onda Kodi Miler, ubjedljivo najveći problem kkcz. Ovo se trebalo sjeći još u junu, ali prosto imamo diletante u upravi. Čovjek koji je izgubio dva puta od Spartaka iz Subotice po 20 razlike, što je nezapamćena bruka i sramota, umesto da je najuren isto veče, dali su mu da opet, po drugi put selektira tim. Da nam još jedared pokaže koliko nume, niti da izabere igrače, niti da izvuče iz njih ono najbolje. Biće ovo još jedna teška i stresna sezona za sve nas koji bezuslovno volimo ovaj klub. Ali mi ne znamo za drugačije i navikli smo. Držite se braćo i sestre. 2
pavlaka Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 30 sep mi pocinje kucni zatvor, a ujedno i pocetak Evrolige. Ne mogu docekati pocetak, iako sam bas uplasen sto se nas tice. Trebali smo se rastati na leto kako znamo i umemo sa CMM, Kenanom i trenerom. Nije dovoljno sto je samo "jedan" otisao, trebali su svi ovi otici.. Brine me sto Grejem ne igra, iako po sninku onom mi nije delovalo kao teza povreda.. 1
perikle Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jedan koristan chart koji pokazuje koliko smo bili (ne)konstantni van linije 6.75.
Smrtokapa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Što se famozne teme tiče, drago mi je da je to još jedna pozicija na kojoj imamo kontinuitet u odnosu na prošlu sezonu. Edited 3 hours ago by Smrtokapa 3
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Kad igramo sledecu? Kad se live na forum vrati! Edited 2 hours ago by Don Dusko 1
forumko topic Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nisam gledao utakmicu, pa nisam ni otvarao live temu, ali po upisima bih rekao da su nas američki Rusi prilično rutinirali. Rano je za neke prognoze, ali ako se po jutru dan poznaje...
Azazelkg Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, Don Dusko said: Kad igramo sledecu? Kad se live na forum vrati! Danas, 17h.
Kooineeperk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Skidam kapu svakome ko nam bude dao 90- poena. Jer cemo takvu kosarku igrati - ja ne znam koliko cemo davati poena - ali vec unapred sad kazem skidam kapu svakom ko nam da 90- poena. Spoiler Iz respekta skidam kapu, sto nas nece nakantati, jer cemo mi piciti do 80 max. Spoiler Mracimooooooo... 1
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, Čvarkov said: Nikad u istoriji nismo dobili Dubai. Vreme je... U nasoj dugoj istoriji! Spoiler
GameChanger Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Ljudi, gde moze da se kupi karta za danas? Edit: Ima na ticketsu, samo je nesto komplikovanije da se nadje. Edited 1 hour ago by GameChanger
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 11 minutes ago, Chaos Is Me said: Kad je utakmica protiv Dubaija? 45 minutes ago, Azazelkg said: Danas, 17h.
bodo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Gledah malo Dubai. Imali su i dvadesetak poena viška i odustadoh dalje pratiti. I kad sam se vratio bilo je 4 razlike još da bi na kraju izgubili. Šta su odigrali ovi iz Zenita ne znam ali izgledalo je da će i rutinirati ovi. Nije ni loše da se sastanemo sa Dubaijem u zadnjoj proveri pred start EL. Čisto da vidimo di smo i da vidimo bar neku reakciju nakon jučerašnje pozamašne blamaže. Edited 1 hour ago by bodo
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 49 minutes ago, Don Dusko said: U nasoj dugoj istoriji! Hide contents 14g nije malo ipak😁😁 Ok sam cu se banovati
Wingwalker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Javite Janisu da se okane kombinacija, da smanji ringišpil na dvojku i da u današnji meč udje kao u prvu takmičarsku EL tekmu jer na Evzoniju nema više kolona... 1 3
DejanT Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Danas od 17h sudar titana, Kenan Kamenjaš vs Kenan Kamenjar 1 10 1
Recommended Posts