Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ne znam da li sam negde propustio, ako je bilo izvinjavam se, šta je bilo sa Grejmom da li je neka povreda? 

Posted (edited)
4 minutes ago, Taki said:

Ne znam da li sam negde propustio, ako je bilo izvinjavam se, šta je bilo sa Grejmom da li je neka povreda? 

Nezgodno doskocio, mislim da je skocni zglob u pitanju, tako mi se cini sa lajva. Nisam video situaciju. 
Samo da nije nista ozbiljno , dace bog. 

Edited by Saxon01
  • Like 1
Posted (edited)

Kao prvo čestitke ekipi na zasluženoj i za mene očekivanoj pobedi(u 5 dana skinuti skalp i prvaku i viceprvaku Evrope nije mala stvar makar i na pripremama.)

Najviše mi se dopada odbrana i energija, pogotovo skokovi ofanzivni.

Loša stvar je šut, ali on će doći.

Brinu me jedino povreda projektovanog lidera i prvog pleja Grejema, kao i veoma loša slobodna bacanja posebno Monekea, uvek neki maleri sa povredama kod nas nažalost iz sezone u sezonu.

Posebne pohvale idu Miljenoviću, koji deluje kao zaista igrač zadatka, sjajan defanzivac koji bi mogao imati minutažu i biti u rosteru čak i u evroligi.

Za kraj, srećno protiv ,,braće" u nedelju u gostima u Grčkoj, ipak nam je bilo sudjeno da makar na jednom od ova 2 turnira odmerimo snage i to ni manje ni više nego u finalu, iako je možda bolje da smo igrali sa Armanijem odmerili se i da vidimo na čemu smo, pred važan meč 1.kola Evrolige, protiv Armanija koji nas 7 godina pobedjuje u Areni i nikako nam iz nekog razloga ne leži, uvek porazi od njih i Žalgirisa u ključnim mečevima u sezoni...

P.S. bila bi fora da Dobrić odigrao prvi meč i debituje kao kapiten svoje ekipe i to skoro cele nove ekipe i podigne trofej odmah na svom kapitenskom debiju, to bi bila fora i pisali bismo ono: ,,Ako se po jutru dan poznaje.." 😉😃

Edit, organizacija opet grozna kao na Kipru, posebno reditelj, koji nije za taj posao, njemu otkaz momentalni, nismo videli jedno 6 poena Zvezde i 5 poena Armanija u prenosu, jer je puštao kada damo koš još 3 puta usporen snimak, ili neke tete iz publike, a za to vreme padne hiljadu koševa..

Edited by Zvezdaš96
  • Like 2
Posted

Kodi da bi bio dobar ne smije da bude prva violina, mora ovaj novi da pokaze da je pojacanje, al do sada nismo neseto vidjeli, a i nisam neki optimista da ce mo vidjeti. Nadam se da ce me demantovati. 

Posted
1 minute ago, PERICA!!! said:

Kodi da bi bio dobar ne smije da bude prva violina, mora ovaj novi da pokaze da je pojacanje, al do sada nismo neseto vidjeli, a i nisam neki optimista da ce mo vidjeti. Nadam se da ce me demantovati. 

Ako danas nisi za ovo malo vremena vidio kvalitet bez obzira što nisu ušli šutevi onda ne znam..

• Like 5
Posted (edited)

Najprijetnije iznenađenje ovih pripremnih mečeva je Izundu. Od Rivera sam očekivao ovako nešto šta prezentira.Moneke nam donosi puno toga a zasad mi je Ojelele samozatajan. Carter se čini zasad neki upgrade na poziciji dva a Nwora već drugi meč zaredom najbolji strelac.

Edited by bodo
  • Like 1
Posted
8 minutes ago, Ludi za Poli said:

Sreca pa ne otpustise Sfera nakon poraza u pripremnoj 

Čekaj prvu seriju protivnika 7:0 ili da mi budemo 2 minuta bez kosa, letice Sfero opet

• Like 1
Posted
1 minute ago, Nellthe said:

Čekaj prvu seriju protivnika 7:0 ili da mi budemo 2 minuta bez kosa, letice Sfero opet

Srecom fanbase vam je poznat po stalozenosti i odsustvu reakcija u afektu pa se to nece desiti…

• Love 1
  • Ha-ha 2
Posted
32 minutes ago, Taki said:

Ako danas nisi za ovo malo vremena vidio kvalitet bez obzira što nisu ušli šutevi onda ne znam..

Pa i nisam. Iskreno vise sam ocekiva od igraca koji je dosao umjesto Micica. Mada nevezano da ga poredim sa Vasom, ne odaje mi neku nadu da ce biti to sto mi ocekujemo, da konacno imamo pleja. Generalno poredio bi njega i komsijskog prvog pleja, recimo kad je prosle sezone tek dosao, moze se dosta toga zakljucit. Svakako bi volio da me demantuje, sledecu utakmicu ne bi imao nista protiv.

• WOW 1
Posted
5 minutes ago, PERICA!!! said:

Pa i nisam. Iskreno vise sam ocekiva od igraca koji je dosao umjesto Micica.

To što je u tvojoj rečenici došao umesto Micića ne govori ništa. Micića ljudi gledaju kroz prizmu trojke sa F4 i dve titule, a takav uticaj na ekipu je kao i ja kad kažem "još uvek mogu da napipam pločice na stomaku, ali me jebe ovaj omotač od circa +25 kg i ništa manje cm u obimu".

Once upon a time.

Posted
1 hour ago, Zvezdaš96 said:

Kao prvo čestitke ekipi na zasluženoj i za mene očekivanoj pobedi(u 5 dana skinuti skalp i prvaku i viceprvaku Evrope nije mala stvar makar i na pripremama.)

Najviše mi se dopada odbrana i energija, pogotovo skokovi ofanzivni.

Loša stvar je šut, ali on će doći.

Brinu me jedino povreda projektovanog lidera i prvog pleja Grejema, kao i veoma loša slobodna bacanja posebno Monekea, uvek neki maleri sa povredama kod nas nažalost iz sezone u sezonu.

Posebne pohvale idu Miljenoviću, koji deluje kao zaista igrač zadatka, sjajan defanzivac koji bi mogao imati minutažu i biti u rosteru čak i u evroligi.

Za kraj, srećno protiv ,,braće" u nedelju u gostima u Grčkoj, ipak nam je bilo sudjeno da makar na jednom od ova 2 turnira odmerimo snage i to ni manje ni više nego u finalu, iako je možda bolje da smo igrali sa Armanijem odmerili se i da vidimo na čemu smo, pred važan meč 1.kola Evrolige, protiv Armanija koji nas 7 godina pobedjuje u Areni i nikako nam iz nekog razloga ne leži, uvek porazi od njih i Žalgirisa u ključnim mečevima u sezoni...

P.S. bila bi fora da Dobrić odigrao prvi meč i debituje kao kapiten svoje ekipe i to skoro cele nove ekipe i podigne trofej odmah na svom kapitenskom debiju, to bi bila fora i pisali bismo ono: ,,Ako se po jutru dan poznaje.." 😉😃

Edit, organizacija opet grozna kao na Kipru, posebno reditelj, koji nije za taj posao, njemu otkaz momentalni, nismo videli jedno 6 poena Zvezde i 5 poena Armanija u prenosu, jer je puštao kada damo koš još 3 puta usporen snimak, ili neke tete iz publike, a za to vreme padne hiljadu koševa..

Nije Kipar vec Krit, turnir na Kipru je bio protiv Pariza i Monaka

Posted
2 minutes ago, Phobia said:

Nije Kipar vec Krit, turnir na Kipru je bio protiv Pariza i Monaka

Napisao sam da je organizacija bila grozna, KAO i na Kipru..

• Like 1
Posted
23 minutes ago, Gilmour said:

To što je u tvojoj rečenici došao umesto Micića ne govori ništa. Micića ljudi gledaju kroz prizmu trojke sa F4 i dve titule, a takav uticaj na ekipu je kao i ja kad kažem "još uvek mogu da napipam pločice na stomaku, ali me jebe ovaj omotač od circa +25 kg i ništa manje cm u obimu".

Once upon a time.

Vidjecemo. Nadam se najboljem.

Posted
1 hour ago, Zvezdaš96 said:

Navikli smo da delimo otkaze posle utakmice pa to ti je... 😂

Sledeći put neka se spreme tonac i mačka Ljubica. 😂

Šalu na stranu, jeste ovo baš smaralo u prenosu.

• Like 1
Posted

Meni se takodje jako svidja Izundu ali i Nwora,nadam se da ce pronaci svoj ritam.

Stvarno se nadam i ne deluje da je nesto ozbiljnije sa Grejemom

• Like 1
  • Love 1
Posted (edited)
On 9/18/2025 at 7:12 AM, pavlaka said:

Analiza sastava KK Crvene zvezde 2025/26

Codyja Millera-McIntyrea jednog od najboljih plejmejkera Evrolige, obezbeđuje vrhunsku kreaciju i poene. 

Analiza AI Geminija 😅

Inače Temu je kupio AI Gemini...nema ni mesec dana.

Edited by Wingwalker
Posted
9 minutes ago, Nini3112 said:

Stvarno se nadam i ne deluje da je nesto ozbiljnije sa Grejemom

Ja se nadam da će nas povrede konačno zaobići. Drhtim kod svakog pada našeg igrača, traume su to. Jebene povrede, el nije ni krenula, a već se povredilo dosta igrača, neki propuštaju i celu sezonu. Stvarno svim klubovima želim da igrači budu zdravi i da se pošibamotm sa svima u najjačim sastavima.

• Like 3