Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted (edited)

Dosta nas je smaralo već posle kupa tamo u martu/aprilu da sa Grkom nema leba, što bi se reklo. Precenili su ga ovi ćaciji iz uprave. Tako da, hteli ne hteli, moraće da ga najure tamo na 0-6 ili 1-7 u EL, jer to će desiti.

Mekintajer? Tog je prvog trebalo najuriti. Šta košta da košta. Pre bih Jaga gledao, koliko god da je jeres... 

Edited by Issey
  • Like 9
Posted

Ljepo je vidjeti ovoliku "kuknjavu" nakon poraza na trening utakmici... Koliko će samo biti ludovanja kad krenemo sa pobjedama u EL... Opet će se kupovati karte za Atinu i F4... Nema kod nas sredine, ili si totalna neznalica i budala ili si najbolji trener/igrač na svojoj poziciji u EL.. ima i onih realniji pa kažu top 3 na svojoj poziciji...

Posted
4 minutes ago, Brajant Danston said:

Ugasio sam TV kada sam u jednom trenutku video petorku sa pet stranaca. Pet prosečnih stranaca.

Eh da je zbog lose igre pa da razumem...

• Like 4
Posted
14 minutes ago, Issey said:

Dosta nas je smaralo već posle kupa tamo u martu/aprilu da sa Grkom nema leba, što bi se reklo. Precenili su ga ovi ćaciji iz uprave. Tako da, hteli ne hteli, moraće da ga najure tamo na 0-6 ili 1-7 u EL, jer to će desiti.

Mekintajer? Tog je prvog trebalo najuriti. Šta košta da košta. Pre bih Jaga gledao, koliko god da je jeres... 

Trebalo je najuriti Grka, CMM i Cannana pre svih odmah posle Spartaka pa makar i na nasu stetu. Ne mozes podizati kucu ako ti je temelj preplavila kanalizacija, pacovi i korov. Trebalo je sve to graditi na zdravim osnovama ispocetka. Ovako smo u slobodnom padu jos od Aprila i ne nameravamo da stanemo vec iznova probijamo dno.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Posted
18 minutes ago, dunaj95 said:

Ljepo je vidjeti ovoliku "kuknjavu" nakon poraza na trening utakmici... Koliko će samo biti ludovanja kad krenemo sa pobjedama u EL... Opet će se kupovati karte za Atinu i F4... Nema kod nas sredine, ili si totalna neznalica i budala ili si najbolji trener/igrač na svojoj poziciji u EL.. ima i onih realniji pa kažu top 3 na svojoj poziciji...

Vidim ti što su kupovali karte za F4 su baš uboli. Ni u finale KLS nismo ušli. I sad drugi i neki isti igrači, isti trener, isti napad, ista odbrana i kao hej šta kukate osvojićemo sve, malo se zajebavamo samo ovo Džordani što smo ih doveli malo da se stisnu.

• Thanks 1
Posted

Izgleda Kodija i dalje bole ledja, al prije bi rekao da ga nešto drugo zaboli da nešto uradi, pokuša, bilo kakvu promjenu, malo boksa, vuka, ovo ono i lagano platica leže..

Grejm nije navikao na ovakvu agresivnost, iskakanja, al vjerujem da bi moglo nešto biti od njega. Karter može izvući neku dobru rolu ali nikako biti prvi bek a zamjena Kenan. 

Odzelej kao sto sam očekivao, zna svoju ulogu, može biti baš koristan. Centrima treba zdrav Bolomboj pa da od ove dvojice bude neke koristi u zavisnosti od protivnika. Nwora ce nekad i pogadjati, a sad da li ćemo vidjeti ozbiljnost čvrstinu na obe strane terena vrlo upitno.. 

I tako, ako primiš od Igokee preko 100p u pioniru koliko god da je prijateljska utakmica ne može biti dobro, i vidjeli smo večeras kako ta odbrana izgleda, ja čitavu utakmicu nisam uspio provaliti šta pokušavamo igrati u odbrani. 

Posted

Nisam siguran da Janis sa svoji prijateljakim i prijatnim pristupom moze da iskontrolise ovu skupinu stranaca, plasim ae da ce se menjati u nivembru i da ce vec tada biti kasno. Delujemo kao ekipa bez briga i krajnje neobavezno.

Posted

Ovako je naš FK pobedio Fiorentinu na pripremama 2023 5:0 bilo ludilo. Kao Pariz nas danas.

Fiorentina posle te sezone igrala finale Lige Konferencija.

Eto, ja garantujem da mi igramo Fiba LŠ ove sezone da bi barem do finala stigli.

• Ha-ha 4
Posted

Tomiceve facijalne ekspresije su najbolje docarale ovu utakmicu, kad god su ga prikazali izgledao je kao da mu se istovremeno i place i sere.

Sokantan performans sa nase strane, da su pozeleli da nas dobiju 70 razlike - bilo bi 70 razlike. I to nije karikiranje, bukvalno je bilo tako, kao duel muske i zenske selekcije, osmaka i trecaka, Bostona i Krke, Federera i Pasanskog, Tuhela i Piksija. Malo jaci trening za Pariz koji vec sad izgleda kao ekipa sa glavom i repom, trenerskim pecatom, jasnim planom i ofanzivno i defanzivno, sa uigranim kretnjama, uspostavljenim automatizmima i principima igre, fluidnim protokom lopte, sa fizicko-atletski mocnim, borbenim i motivisanim igracima. Svega toga kod nas nema ni u tragovima. Nisam ni mislio da cemo briljirati, naprotiv, ocekivao sam aljkavu utakmicu, a opet ostao zabezeknut. Ni za sta se covek ne moze uhvatiti, nista pozitivno videli nismo. Cak je i govor tela igraca bio uzasan, ista ona nemoc i agonija kao protiv Spartaka u kls-u, samo sa drugim ljudima u nasim dresovima. Kako je moguce da bas u ovoj meri bedno izgledamo i da je razlika izmedju dve ekipe (koje su u isto vreme krenule sa treninzima) ovolika - zaista mi nije jasno.

Ako se vec islo na neku reset pricu, moralo se krenuti od Sferopulosa, Mekintajera i Kenana. Nece ici ovako, sanse nema. Ne sa ovim trenerom i ovim bekovima, ne bez defanzivno pismenog centra. 

Najvise me je zanimao Graham, kao najveca nepoznanica i neko ko u (jalovoj) teoriji znacajno podize plafon ekipe. Voleo bih da pojedem govno, ali najblaze receno - ne obecava. Deluje kao tip koji 3 godine nije pipnuo loptu, sto verovatno i nije daleko od istine. Nesigurnost na driblingu, traljavi pasovi, nesnalazenje na agresivnu odbranu... Vidi se da je momak na mestu i da ima zelju, ali utisak je da je jako daleko od nivoa kojem se nadamo. Trebace mu vremena, nisam siguran da cemo ga cekati.

• Like 12
  • Ha-ha 1
Posted

Koje god igrače da daš Sferu oni će ovako izgledati. On nije tip koji može ovu rulju da natera na krv, suze i znoj.

• Like 4
  • Ha-ha 1
Posted
2 hours ago, Bogoljub Gagic said:

Не знам колико ћемо давати, али скидам капу свакоме ко нам да преко 100 поена.

bolje kapa nego kao oni sto skidaju gaće 🙂 

Posted
5 minutes ago, Урош19 said:

Sviđa mi se što niko nije overreactovao zbog pripremne utakmice.

Primili smo 210 poena u dva meca protiv prosecnog Abaligasa i izgubili od tima koji ima duplo manji budzet od nas, novog trenera i skoro ceo novi tim sa 40 razlike. U pravu si, treba da slavimo.

• Thanks 1
Posted

Pisao sam vec da je Sveropulos trebalo da bude najuren. Klasični platiša koji će da žicka platicu dok ne bude najuren. On sam neće otići. Njegov jedini cilj je bio da dobije produženje ugovora što je i dobio. Tapšač pored klupe, ortak...Verovatno će mi dodeliti poene ili ban što non stop spominjem da je Sveropulos trebalo da dobije otkaz a odmah sa njim Cannan ...ova dvojica jesu sad preživela iz ne znam kojih razloga ali su tu, ali oni će prvi dobiti nogu u dupe i prvi su na listi. Pisao sam da Sveropulosu dajem maksimalno 5-6 kola na klupi, sada je to na 2-3 utakmice. Navijači su naelektrisani i svaki kiks će biti dočekan na nož..

Sve po zasluzi. 

• Like 1
Posted

Pitanje da li će on i ove pripremne preživeti :) to jest taj otići neće sam, a mi se napravimo pametni pa dadošmo još dvije godine ugovora. 

A realno vjerovatno bi dobio nogu kao i Kenan da ih ne trebamo toliko isplatiti, i gdje to da ispadne na dobro, ostali samo jer košta raskid. 

Posted (edited)
9 minutes ago, DijametralnoSuprotan said:

Primili smo 210 poena u dva meca protiv prosecnog Abaligasa i izgubili od tima koji ima duplo manji budzet od nas, novog trenera i skoro ceo novi tim sa 40 razlike. U pravu si, treba da slavimo.

Ne treba ništa da se radi jer je druga pripremna utakmica, nije jebeni januar i 17. kolo EL.

Ekipa se okupila pre 15 dana, od prošlosezonskih igrača su ostala samo trojica, prvi plej je prvi put u Evropi, trebaće malo vremena da to dođe na svoje. Pripreme služe da se isprobavaju neke stvari u napadu/odbrani,isprobaju petorke i pre svega služe kao trening. 

Edited by Урош19
Posted

Daleko od toga da se oprastam od sezone koja jos nije ni pocela, al' da ovo ne izgleda dobro - bas ne izgleda. Dve utakmice sa 100+ primljenih i stoka razlike u poslednjoj...  kako necu biti neurozan?!

Hajde, mozda nam spuste ocekivanja pa iznenade. Dajem vremena Grejemu, uzdam se mnogo u Nvoru, ni sam ne znam zasto. Kad se dodaju Kalina i Moneke ovaj tim bi morao biti skroz drugaciji. 

Evo stats:

G0qpJr3XwAAZk72?format=jpg&name=large

Posted
2 minutes ago, Clash said:

E, bas su nam super dresovi.

Prošlosezonski...zato je i igra bila onakva... 

Sa novim dresovima dolazi i nova energija..

😏

• Like 2