Nellthe Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Volio bi da Monekea krene dobro, jer je luda glava lozi se. Ako se i publika nalozi, moze da razvali sezonu. Ali isto tako moze da ode u potpuno nekom drugom smjeru. 4
Zadnji vezni Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 27 minutes ago, Nellthe said: Volio bi da Monekea krene dobro, jer je luda glava lozi se. Ako se i publika nalozi, moze da razvali sezonu. Ali isto tako moze da ode u potpuno nekom drugom smjeru. Takoreći,kontraverzna ličnost. Jedva čekam sutrašnju utakmicu,iz koje po običaju nećemo videti ništa. Ali avaj.Želja jača od svega. Edited 4 hours ago by Zadnji vezni
pavlaka Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Citam da je protiv monaka 14tog sep od 17:30 al na premium 4. Nzm ko ima taj program sem ko ima sbb premium paket..
NMX Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago PAO juče izgubio od moćnog Peristerija 3 razlike sa sve Shortsom i Nunnom sa 20plus poena. Ili što bi cigani rekli - ako se po jutru dan poznaje propala sezona. 1 6
Dzo23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, NMX said: PAO juče izgubio od moćnog Peristerija 3 razlike sa sve Shortsom i Nunnom sa 20plus poena. Ili što bi cigani rekli - ako se po jutru dan poznaje propala sezona. Jurtseven, Hernangomes, Slukas, Mitoglu, Kalaicakis, Osman, Samodurov, Toliopulos i trener Ataman su na EP. Ne znam jesu li igrali Grant i Lesor. 2
NMX Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 minutes ago, Dzo23 said: Jurtseven, Hernangomes, Slukas, Mitoglu, Kalaicakis, Osman, Samodurov, Toliopulos i trener Ataman su na EP. Ne znam jesu li igrali Grant i Lesor. Quote Panathinaikos AKTOR (Serelis): Shorts 20, Georgas, Holmes 13, Papanikolaou 2, Taylor 1, Rogkavopoulos 11, Grant 10, Kouzeloglou 1, Nunn 22, Mouratos 3, Grigonis 7. Poenta je da su i svi reprezentativci igrali, niko normalan ne bi kukao nakon jedne jebene prijateljske utakmice. 2
Урош19 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, VISOKOLETAC said: K plus mleko? Izgleda da stvarno dolaze zbog ljubavi a ne para 3 8
quentin Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Naravno, sutra ritualno gledanje utakmice, a onda na forum da čitam kako ta utakmica apsolutno ništa ne znači (bez obzira na rezultat). Meni će značiti bar da vidim kako nam izgledaju novi igrači, pošto nisam uopšte pratio prelazni rok.
Zvezdaš96 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Arena sport i logika, stave utakmice koje niko neće gledati na arenu 1, arenu premium 1 itd, cak i arenu sport 5 koju takodje svi imaju, a u grupi neke derbije grupne faze evropskog stave na jedina 2 kanala koje niko nema arenu sport premium 4 i arenu sport premiun 5 i još daju košarku Zvezdu, koje zvezdaši čekaju u meč koji bi imao najveću gledanost na svim arenama u tim terminu na arenu premium 4. A da stvar bude luda, nema ni repriza meča uveče. Kakvi genijalci rade na areni majko moja...
Nini3112 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago https://kkcrvenazvezda.rs/news/kk-crvena-zvezda-potpisala-ugovorr-o-partnerstvu-sa-klinickim-centrom-srbije Op op,novi doktori se brinu za nas tim sada,Drcela bravo. 1
Dzo23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago https://kkcrvenazvezda.rs/news/profesor-dragan-loncar-novo-pojacanje-uo-kk-crvena-zvezda Vrhunski stručnjak. Svi imaju samo riječi hvale za ovog čovjeka. 2
Zvezdaš96 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Još da isksrsne nekako taj bek, a Bolomboj u novembru pocne trenirati, pa mozemo reći da je sezona i prelazni rok i strucni stab, ako ne svršeno, onda jako dobro sklopljeno sve..
Čvarkov Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 9 minutes ago, Nini3112 said: https://kkcrvenazvezda.rs/news/kk-crvena-zvezda-potpisala-ugovorr-o-partnerstvu-sa-klinickim-centrom-srbije Op op,novi doktori se brinu za nas tim sada,Drcela bravo. 5 minutes ago, Dzo23 said: https://kkcrvenazvezda.rs/news/profesor-dragan-loncar-novo-pojacanje-uo-kk-crvena-zvezda Vrhunski stručnjak. Svi imaju samo riječi hvale za ovog čovjeka. Post za postom, pročitao sam prvo novi doktori pa prezime Lončar. Nije mi bilo dobro. 11
Урош19 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, filip83 said: Da li će ikad naći nekog pismenog za ova sranja 11
Čvarkov Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 hours ago, aleksa7 said: И не само Партизан. Ефес не успева да нађе замену за Поиријеа, Фенербахче је од великих планова и идеја спао на то да враћа Бирча ког је отписао и доводи Бејкота са једном сезоном сениорске кошарке и то у развојној лиги, Виртус на пробу узима Мекормака, Олимпијакос довлачи Кумађеа из Кине, Басконија и Жалгирис улазе у сезону са по двојицом центара од којих вероватно ниједан није калибар за плејоф Евролиге, Монако задржава Мотејунаса иако је био први на листи за одстрел... Биће да је ипак избог екстремно сиромашан, а не да сви ови клубови немају развијен скаутинг и да беже од ризика. Риверо апсолутно није идеално решење за првог центра екипе која циља пролаз у наредну фазу, али ако се Боломбој врати добар и само један од остале тројице центара одигра изнад ниских очекивања која имамо од њих, биће све ок. Sve se slažem, osim ovog dela za Žalgiris. Rajt je legit top8 centar, posebno u ovom momentu kada je nestašica dobrih EL centara. Videli smo kako je izgledao Milutinov na EP, a važi godinama za jednog od najboljih na svojoj poziciji u EL.
NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nadam se da je Kalina krenuo da baci đubre, usput se ispišao na ovo i vratio se kući da gleda TV 5
MarioKempes Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 18 minutes ago, filip83 said: Sigurno će se klub oglasiti da zaštiti našeg igrača, zašto ne bi? 1
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bas su pismeni. A klub ako se ne javi za ovo i ne zastiti igraca... Neka izgube sve sledece sezone. 3
Čvarkov Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Odvratni i nepismeni ćaci mogu samo da se sagnu Kalini! Podrška za brata! 8
pavlaka Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kako me je Cima kupio sa ovim storijem sa plazmicom i mlekom. Skromnost je vrlina coveka, a ne kao neki sto se vec poceli luksuzirati po Monte Karlu. Bice mi ova ekipa draga u rangu Milera, Cirbesa i one sezone gde smo prvi put igrali play off.. 1
Kooineeperk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 51 minutes ago, Урош19 said: Da li će ikad naći nekog pismenog za ova sranja Moze da se desi da jednom pogresis, ali ovakva generalna nepismenost cacadi je neverovatna. Dovoljno govori s kim se ima posla. Pa, ljudi, ima pismenijih cacadi na ovom forumu, kad su vec trazili nekoga da sere po Kalini... 4
Zvezdaš sa Temua Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nece pokazati rezultat prve utakmice bas nista...ali hoce kako se krece, govor tela, energija koju nosi. I moze se i u prijateljskoj videti da taj hoce/nece gristi. Zato jedva cekam da pocne da vidimo grehema, kako se vec zove. On mi je kljuc sezone. Ako on bude ono sto zelimo, mozemo i u plejof, ako podbaci jbg dzaba nvore,odzeleji.. Cutajucu sturi izvestaj sa sajta ,poslednja trening utakmica, raduje me sto je on pogodio kad je trebalo na kraju trojku i okrenuo...ma koliko nebitna utakmica ili trening, to je to sto nam fali... Ovo za Kalinu sta reci. Najveci problem ovog drustva, ne samo danas u ovom politickom treutku, nego sustinski dva generatora od kojih sve krece, su navijacke grupe i crkva. Ni jedni ni drugi ne treba da se pitaju bilo sta, a oni su stubovi drustva, jaci od institucija. 1
Recommended Posts