Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted

@BB7 A ti si jos tu? Nisi otisao kao sto si "zapretio"?

Ako mogu da te zamolim, onako ljudski, stavi me, molim te, na ignor listu kod sebe. Da ne bi dolazio u iskusenje da me citiras i da mi odgovaras. Ne volem s takvima ni da se svadjam...

Posted

Imamo zanimljivu ekipu, značajno mlađu i fizički bolju (manje domaću doduše) u odnosu na ono na šta smo naviknuti od strane uprave. 

Pozicije su fino napakovane, u skladu sa mogućnostima, i ako bih izdvojio kritično mjesto, mislim da je to prije dvojka nego petica, jer mi se čini da će se zdravi Bolomboj, Rivero, Izundu (i Plavšić u ABA ligi), snaći i neće praviti preveliku štetu.

Sa druge strane, ovi na dvojci su mi i dalje mekani i preniski, bojim se kako će to izgledati sa odbrambene strane, a opet mi se čini da nedostaju poeni sa te pozicije, jer ne znam kako će Karter reagovati na EL. Moguće da je to razlog zbog koga se i ide sa Nvorom na dvojci kao potencijalnim rješenjem.

Nekako mi djeluje da bi se sa ovim što imamo mogla napraviti brza ekipa, da se povremeno uđe i sa niskom petorkom koja bi energetski presjekla protivnika: CMM, Nvora, Kalina, Sami, Moneke, da postoje mogućnosti da se napravi dosta dobrih kombinacija za EL i za ABA ligu, ali ostaje da se vidi da li je Sfero dorastao tome. Nadam se da je on birao igrače i da ima ideju šta i kako sa njima, jer mi se prošle godine činilo kao da je bio iznenađen pojedincima kada bi se okrenuo ka klupi. 

Sve u svemu, radujem se ovim pripremnim utakmicama, čisto da vidim kako se momci snalaze u Zvezdinom dresu i da vidimo da li trener ima neku ideju u najavi kako će koga od igrača koristiti.  

• Like 1
Posted

Rakoče brate, sve koje si naveo, sada već to možemo da kažemo jer je potvrđeno iz više izvora - nisu hteli da dođu u Zvezdu. Neki pobegli zbog porodičnih problema, neki otišli u mirnije gradove za isto ili više para, neki primili ponude koje se ne odbijaju. I šta je Zvezda tu mogla? Dovela šta je moglo od domaće osnove. Zadržala Kalinu, Dedu i Dobrića. Potpisala par juniora.

Stvarno se uprava treba mazati govnima za sve što zasluži (ova i svaka druga uprava) ali ovde nema reči o nekom kiksu. Sem ako nije trebalo da Guduri damo pare kao da je prajm Lilard a Vasi kao da je Kris Pol? Plus da se Filipu daju duple pare i plate sve alimentacije?

Spasi nas bože kuge, kolere i objektivnih Zvezdaša. 

• Like 20
  • Love 1
Posted

Nadrealno kako se smara više da domaćom osnovom.

Pritom, imali smo lepu pokaznu vežbu kako je ta domaća osnova izgledala na evropskom prvenstvu pre par dana.

I to baš mislim na ovu, ovog leta potencijalno crveno belu osnovu.

• Like 12
Posted
37 minutes ago, BojanaCZV said:

Nadrealno kako se smara više da domaćom osnovom.

Pritom, imali smo lepu pokaznu vežbu kako je ta domaća osnova izgledala na evropskom prvenstvu pre par dana.

I to baš mislim na ovu, ovog leta potencijalno crveno belu osnovu.

Не знам шта то доказује? Та два играча који се највише пљују ће опет ове сезоне бити међу најбољим играчима на својим позицијама у ЕЛ.

Posted

Vasa nije igrao faktički celu sezonu i pitanje je kad će se vratiti u formu. Uz to velika su očekivanja od njega zbog novca koji je dobio. Videćemo, svakako mu želim sve najbolje osim kad igraju protiv nas. 

A Gudurić je sa svojim procentima, indeksom korisnosti i ostalo prosečan EL igrač. Ok bljesnuo je na F4 prošle sezone ali to nije njegova stalna forma..

Ne bih da komentarišem njihove partije u reprezentaciji i želim im sve najbolje ali realno više mi se sviđa ovo što imamo.

• Like 6