Alek The Great Posted October 17 Posted October 17 Ne razumem frustracije na lajv temi i pozivanje na otkaz najvecem. Ne bi bili ovde gde jesmo da nije njega. 1 1
Shonewizard Posted October 17 Posted October 17 To je ta. Rješavamo neizvjesne završnice. Dobijamo Baskoniju u gostima. Jabari Parker utakmice lomi odbranom. 2 3
ChrisJudd Posted October 17 Posted October 17 Jedino što je dobro što smo uz ovaj na oko užasan početak sezone, rezultatski u plusu. 1
greenenvy Posted October 17 Posted October 17 Ako posle ove tekme nije jasno da nam treba plej, onda ne znam sta da kazem. 1
Luchifer89 Posted October 17 Posted October 17 1 minute ago, greenenvy said: Ako posle ove tekme nije jasno da nam treba plej, onda ne znam sta da kazem. Ma jok, rešava to combo iz Kikinde 1
le piaf Posted October 17 Posted October 17 Ne mogu ni da se radujem, iscrpljen sam. Jedino dobro je pobeda. Želimire, opet si bio najslabija karika. 3-2. 4
jedibojan Posted October 17 Posted October 17 Prebitna pobeda. Toliko. Ne igra se kosarka bez pleja i centra... 1
Barkley#34 Posted October 17 Posted October 17 6 minutes ago, Alek The Great said: Ne bi bili ovde gde jesmo da nije njega. Na korak od ludnice. 7
Coz29 Posted October 17 Posted October 17 (edited) 3 minutes ago, greenenvy said: Ako posle ove tekme nije jasno da nam treba plej, onda ne znam sta da kazem. U Beogradu je nosi čizmu. Pobeda se broji Ostalo nista ne valja Baskonia u ovom sastavu je prosečna EC ekipa Opet smo ispustili razliku za par minuta. Nisam pametan Edited October 17 by Coz29
La mano de Dios Posted October 17 Posted October 17 Karlik veceras 36 minuta ni manje ni vise, nba minutaza. Toliko o tome da ne treba igrac na poziciji 1. Svaka cast momcima, ovo su utakmice koje moraju da se dobijaju ako zeli da se ostvari zacrtani cilj. 3
Tex_Willer Posted October 17 Posted October 17 Od svega jedino je dobro što imamo 3 2 na 3 gostovanja... Jebeno gore i plej i centar i opet Dvejn se fino uvodi u mec kad je uz Karlika. Pariz sad tek gori da se dobije, jer posle toga ide baš jeben raspored. 1
Patriota iz kauca Posted October 17 Posted October 17 Željko ekipa ti ne liči ni na šta. Rekao bih “Trener treba da shvati…”
Barkley#34 Posted October 17 Posted October 17 Naš napad na +3, pre poslednje Savine trojke je pokazatelj naše igre - Tajrik prevodi, staje, biva udvojen, jedva dodaje Vanji, za dlaku nam ne kradu loptu i posle ludak daje blesavu trojku. Sve za dlaku a na kraju +12. 4
Xpert Posted October 17 Posted October 17 Pozitivno: Pobeda, kontrola skoka i clutch momenat kikindjanina. Negativno: Pa manje vise sve ostalo: Odbrana, fokus, koncentracija, po n-ti put prosipanje velike prednosti za svega par minuta, uz standardne crne rupe. Da izgledamo dobro, ne izgledamo. Da li cemo biti bolji kako bude sezona odmicala, pogotovo nakon dovodjenja beka i centra? Verovatno. Da li mislim da ova ekipa ima neki veliki plafon i sansu da napadne nesto vise u EL? No way Jose. 2
Elevator Operater Posted October 17 Posted October 17 I sa 30% korišćenja timskog mozga (naš standard), nama napad nije veći problem. Cela ova sezona staje u našu sposobnost da se branimo. Da su oni bili kompletni, mislim da bi pobedili ali ne bi nas drastično natrpali, jer ionako skoro ništa nismo odbranili, silver lajning. Vredna pobeda. Ali većim delom odvratno iskustvo. Bravo za Savu, Karlika (osim one imbecilnosti). A Parker me je samo jos više raspizdeo jer ocigledno zna odbrane, samo jebeno neće. 1
le piaf Posted October 17 Posted October 17 Da dodam da je Baskonija u ovom sastavu preskromna ekipa. Jako loše vođenje utakmice je dovelo do ovakve završnice, koju smo morali da prelomimo još u 3/4 da smo ozbiljna ekipa. U ovom momentu, mi smo sve samo ne ozbiljni. I da, budimo srećni na ovoj gostujućoj pobedi, vrlo lako može da se desi da ćemo ih brojati na prste jedne ruke. Klasična domaćica 1
Son_of_a_gun Posted October 17 Posted October 17 Uzmite u obzir da su nama igrali umorni najbolji igrači a njima odmorni drugopozivci. 1 8
ScepanScekicSto Posted October 17 Posted October 17 Biram da uzivam u pobedi... to i predlazem vama... ima vremena za pljuvanje i teranje zeljka... 1 1
Elevator Operater Posted October 17 Posted October 17 Sad se polako psihički spremati na Hifija i 6/8 za tri, od toga 3 komada u zadnjoj sekundi, od toga dve sa 9m. Valja posetiti najbliži podrum pića. 1
Tex_Willer Posted October 17 Posted October 17 3 minutes ago, Xpert said: Pozitivno: Pobeda, kontrola skoka i clutch momenat kikindjanina. Negativno: Pa manje vise sve ostalo: Odbrana, fokus, koncentracija, po n-ti put prosipanje velike prednosti za svega par minuta, uz standardne crne rupe. Da izgledamo dobro, ne izgledamo. Da li cemo biti bolji kako bude sezona odmicala, pogotovo nakon dovodjenja beka i centra? Verovatno. Da li mislim da ova ekipa ima neki veliki plafon i sansu da napadne nesto vise u EL? No way Jose. Polako za ovo poslednje, bitan nam je solidan skor do novembra, sve drugo je nažalost klasik kod Zeljka u smislu igre i bilo čega smislenog na početku sezone. 1
Alek The Great Posted October 17 Posted October 17 Odlicno vodjenje Zeljka. Ne znam sta bi bilo da nije njega.
Recommended Posts