Ne sam Safete Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 30 minutes ago, odupri se ludilu said: Ma Bonga je car. Kako je Osmana ugasio nije znao gde je levo. Kažem sinu garant mu ostala sveska od pripreme finala EP. Čini mi se da mu je sve kretnje pročitao čak i kod driblinga. Highlights večeri je Pokuš koji maši trojku i lagano kreće u odbranu lopta mu se odbija i ide u njegovom pravcu on bleji u nju. Nema tu ni k od košarke nekada prezime govori puno. Kao onaj crtani o aždaji stiholjubcu: O slatka mala izvrnuta torto dno ti na temenu stoji Penjaroja je dobar zanatlija i nije loše tog španskog šmeka kod nas u svlačionici. Ostoja znaš gde ti je mjesto..... O paperjasti oblačku 1
odupri se ludilu Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 25 minutes ago, Barkley#34 said: Odlično ga je uštopovao ali da pomenem da je Džedaj imao jedan sjajan napad za 2+1, mislim u 4/4, ne sećam se ko ga je čuvao ali nije bio Bonga. Pokušaću kasnije da nađem kada je to bilo. To garant kada je Bongać odmarao a utakmica bila rješenja. Ali isto tako kao je lopta odbila da sluša Bongu da je čini mi se prvi koš ugurao na silu jer su mu curile ili je mašio zicere u početku. I Slukasa samo udavili za sve pare. Sad ide škakljiv period kako dozirati Ludog Savu. Imati korist od njega a da ekipa ne trpi. Ili će imati status kao Đabari(glasom Penjaroe) Edited 1 hour ago by odupri se ludilu Smetnje na trasama 1
Tex_Willer Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Kkp mora spolja juriti imena i dati lovu na leto, ali unutra treba pažljivo gledati sta I kako, nema sile da tu možemo neke klase dovesti, ako se već spolja ugruva lova. Grey iz Aeka mi se crta kao opcija koja može eksplodirati na 4, vrlo smislen je igrac uz fin osećaj za asist. Verujem da Bruno ostoje, on i treba biti prva opcija na 5, tu na 4 i 5 Tanaskovic I Miletic se još crtaju i falio bi još jedan centar koji isto se treba kopati, Austin Wiley je solidna back up opcija, defanzivna mašina je u svakom smislu reči, napred jeste vrlo drven.
Dzep Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago Sava će da se koristi u ABA, eto njega na terenu već u ponedeljak, a svi ostali spolja će igrati manje. Kad dođe EL, on će igrati malo ili ni malo (mada protiv Reala čak i može da igra) kad dođe ABA malo više i to je to. Ostoja i nepomenik su dobro pozdravljeni ali je tonac zaradio platu. Je l se oglašavao Janakopulos? 1
Stiletto Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago 11 minutes ago, Dzep said: Je l se oglašavao Janakopulos? Priča se da je jutros dočekao Atamana i igrače u kancelariji... 8
Dzep Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago (edited) @Barkley#34 ostao sam ti dužan za Sterlinga i kalkulatorstvo. Vrlo verovatno da si ti u pravu, ali ja sam stara škola, uvek pun gas. Razumem i novo vreme, više utakmica, bla bla, ali bih, da sam na njihovom mestu, bio tako spreman da mi niko ne bi mogao ništa, prvi u teretani, poslednji sa treninga, ništa osim košarke, pa dokle stignem. I onda nema kalkulacija, gazim svaki sekund. Čini mi se da su igrači danas ipak pametniji od toga, gledaju da produže karijeru i da izbegnu povrede, a i da treniraju jako ali ne uvek na maks, i tako dolazimo do toga šta imamo. Mada, nek on samo drži sinoćni nivo, biće to ok Edited 34 minutes ago by Dzep 1
NMX Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago 14 minutes ago, Stiletto said: Priča se da je jutros dočekao Atamana i igrače u kancelariji... Opet ste izgubili, a?
JPM Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago 29 minutes ago, Dzep said: Je l se oglašavao Janakopulos? Nije smešno, daj nek proveri neko čoveka, nemoj da je stvarno povuko previše.... 1
ChrisJudd Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago Stvarno poštujem odanost klubu vas koji i dalje pratite. U ovim mračnim godinama u Srbiji gledao sam da se uhvatim bar za nešto svetlo u našem KKP, to svetlo je nakon bljeska u ovih nekoliko godina konačno ugašeno ove jeseni i ovaj mrak se ne razlikuje ni po čemu od druge strane brda koje je davno progutala tama. Do dolaska boljih vremena u društvu (nadam se do kraja godine) jedino što me vuče da pogledam na TVu ponekad su pojedini igrači koje bih voleo da vidim tu i kad sve ovo prođe. 1
Recommended Posts