Jump to content

End of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted
10 minutes ago, Luchifer89 said:

Kao da ne sme da se igra duže od 10min koncentrisano.

Poslednja dva meča počnemo ok, nema blejanja. Međutim, malo zbog nedostatka kvaliteta, malo zbog potpunog gubitka vere u sebe, što se vidi u šutu, a malo i zbog toga što protivnik sve ubaci, ne uspemo da prevaziđemo krizu kad se pojavi, a onda se sve ugasi i samo čekamo kraj. Neverovatan ponor.

• Like 2
Posted

Jao da, Paspalj, na njega sam i zaboravio, gde nestade??

Pokušavam da predvidim nivoe depresije do kojih će me klub koji volim dovesti da bih time sebe pripremio na emocije koje mi u ovom trenutku u životu zaista, ali zaista nisu potrebne (mada u kom trenutku jesu??) ali oni ipak uspevaju da me iznenade.

Žao mi je svih nas kao i neutralnih navijača koji nas gledaju. Ovo mučenje niko ne zaslužuje

• Like 1
Posted
8 hours ago, fillam said:

Ja ipak nisam mogao da odolim, pa idem danas da probam da nađem svoj fiks u fragmentima nostalgije Pionira.

Niiiiiiŝta

• Like 1
  • Ha-ha 4
Posted

Problema je mnogo ali meni trenutno najveći problem nisu stranci nego domaći igrači odnosno Vanja i Pokuševski. Lakić se bori. I taj nedostatak domaćih igača je nenadoknadiv u ovakvim situacijama. Gubili smo mi i u onim 2:12 sezonama ali se vidio ponos uz neiskustvo.

U suštini ona scena u Monaku kad Vanja baca loptu Pokušu koji pokušava da je uhvati i ona prolazi kroz ruke je oličenje sezone. Tačno se vidi da Aleksej mlitavi nije za čvrste sportove između dve vatre nego za lastiš.

Posted

Ljudi, ovaj klub je postao jedno klasično državno preduzeće u kome sve redom bole kurac za svoje obaveze, a plata lagano leže svakog prvog u mesecu. Uz to rad sa strankama svaki 3 četvrtak od 14:50 do 15:00.

• Like 1
Posted
12 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Vujak objasnjava i poliva Duejna

I u podcastu sa Radojevićem samo njega polivaju, a glorifikuju razne olupine. Washington def zaslužuje dosta kritike, preglup je brat za mnoge stvari ali je isto tako jedan od retkih koji isporučuje ono što može a to je puko trpanje, što ne može ne može.

• Like 2
Posted
3 minutes ago, Chaos Is Me said:

I u podcastu sa Radojevićem samo njega polivaju, a glorifikuju razne olupine. Washington def zaslužuje dosta kritike, preglup je brat za mnoge stvari ali je isto tako jedan od retkih koji isporučuje ono što može a to je puko trpanje, što ne može ne može.

prvo moze da isporucuje do prekosutra ako svojim "isporucivanjem" ubija svs oko sebe

takodje, mozeda isporuce koliko hoce, ako svojim potezima uvodi ekipu y kontra ritam svaki put kad kroci na teren

• Like 2