ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mozda Paspalj napravi neku salu na konferenciji sa Radom? eh... kako to neko od gore vidi sve 1 1
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 10 minutes ago, Luchifer89 said: Kao da ne sme da se igra duže od 10min koncentrisano. Poslednja dva meča počnemo ok, nema blejanja. Međutim, malo zbog nedostatka kvaliteta, malo zbog potpunog gubitka vere u sebe, što se vidi u šutu, a malo i zbog toga što protivnik sve ubaci, ne uspemo da prevaziđemo krizu kad se pojavi, a onda se sve ugasi i samo čekamo kraj. Neverovatan ponor. 2
Dzep Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jao da, Paspalj, na njega sam i zaboravio, gde nestade?? Pokušavam da predvidim nivoe depresije do kojih će me klub koji volim dovesti da bih time sebe pripremio na emocije koje mi u ovom trenutku u životu zaista, ali zaista nisu potrebne (mada u kom trenutku jesu??) ali oni ipak uspevaju da me iznenade. Žao mi je svih nas kao i neutralnih navijača koji nas gledaju. Ovo mučenje niko ne zaslužuje 1
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Taman kada sam mislio da je najgore zavrseno posle 40 min, mutavi rajko i zmija rada prave audio eho i cuju se duplo, kao da ih po dvoje govori 6
fillam Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 hours ago, fillam said: Ja ipak nisam mogao da odolim, pa idem danas da probam da nađem svoj fiks u fragmentima nostalgije Pionira. Niiiiiiŝta 1 4
Eddard Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 26 minutes ago, nemanjaol said: Didn't read watch lol Me too 😎
odupri se ludilu Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Problema je mnogo ali meni trenutno najveći problem nisu stranci nego domaći igrači odnosno Vanja i Pokuševski. Lakić se bori. I taj nedostatak domaćih igača je nenadoknadiv u ovakvim situacijama. Gubili smo mi i u onim 2:12 sezonama ali se vidio ponos uz neiskustvo. U suštini ona scena u Monaku kad Vanja baca loptu Pokušu koji pokušava da je uhvati i ona prolazi kroz ruke je oličenje sezone. Tačno se vidi da Aleksej mlitavi nije za čvrste sportove između dve vatre nego za lastiš.
le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nijednom klubu ne bih poželeo Marinkovića. Osim Zvezdi. Ali i oni imaju svoje, samo što nisu karakterne nule.
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago "Moramo da nastavimo da se borimo...", kaze sad Duan. Kako bi bilo da za pocetak-pocnete?
odupri se ludilu Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago Ma da poliva njega sa razlogom ali kod iste akcije Poku u switchu ostao na Barcokasu.
JPM Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago Jel bili Rada i Rajko, i onda kao highlight veceri, Jakovljevic? Mi smo bre crtani film, cela zemlja...
Luchifer89 Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago Ljudi, ovaj klub je postao jedno klasično državno preduzeće u kome sve redom bole kurac za svoje obaveze, a plata lagano leže svakog prvog u mesecu. Uz to rad sa strankama svaki 3 četvrtak od 14:50 do 15:00. 1
Chaos Is Me Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago 12 minutes ago, ScepanScekicSto said: Vujak objasnjava i poliva Duejna I u podcastu sa Radojevićem samo njega polivaju, a glorifikuju razne olupine. Washington def zaslužuje dosta kritike, preglup je brat za mnoge stvari ali je isto tako jedan od retkih koji isporučuje ono što može a to je puko trpanje, što ne može ne može. 2
DameTime Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago Bogu fala, preskočila sam ovo blamiranje i umesto toga gledala vaterpolo.
ScepanScekicSto Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago 3 minutes ago, Chaos Is Me said: I u podcastu sa Radojevićem samo njega polivaju, a glorifikuju razne olupine. Washington def zaslužuje dosta kritike, preglup je brat za mnoge stvari ali je isto tako jedan od retkih koji isporučuje ono što može a to je puko trpanje, što ne može ne može. prvo moze da isporucuje do prekosutra ako svojim "isporucivanjem" ubija svs oko sebe takodje, mozeda isporuce koliko hoce, ako svojim potezima uvodi ekipu y kontra ritam svaki put kad kroci na teren 2
ScepanScekicSto Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago https://www.instagram.com/stories/tripko_krtica/3810159629544731431?utm_source=ig_story_item_share&igsh=NmgyOTcwbXZjdHhh covek se sit ismeja dok prica o klubu gde je poceo i koji se raspada
odupri se ludilu Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago E da pozitivno je što se nije osjetio izostanak Browna i Parkera tj isti rezultat i doživljaj kao i sa njima.
Recommended Posts