Jump to content

End of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Nadao sam se da ce i Vasington otici u toku dana. Da pokazu bar malo ozbiljnosti i uklone i njega. Kontam da Parker ima previsok ugovor i da njega nazalost ne mogu da se rese. E to ide na dusu Zoranu i Zeljku.

Posted
3 hours ago, VISOKOLETAC said:

Izgleda da je vec bolja atmosfera 🙂

Jel mi se ucinilo ili neko na snimku govori ‘Jel ono Dzabula’ 😂

Al ne kontam ko su sve ljudi na snimku, da li samo ljudi iz kluba ili ima i novinara

• Like 1
Posted

(od jednog tvrdog ateiste i školskog primera nevernika) 

Srećan Badnji dan i Božić svima koji slave. Život ume da se pojavi tamo gde ga najmanje očekujete tako da, i pored toga što nikako nisam optimista, ostaju nam samo nada i vera da će i ovaj naš mučeni klub jednog dana prodisati. Do tada, samo hrabro, pamtite sve i budite spremni kad dođe vreme da se plate računi

• Like 6
Posted

Može li ek i ovaj tim:

1.) Rid, Nikolic, Drezgic

2.) Palmer, Lakic, Mijailovic

3.) Djurisic, Nikolic, Stefanovic

4.) Tanaskovic, Pokusevski 

5.) Miletic, Benkston, Marković

Trener: Dzikic

Daj pionir ovi momci bi imali 7 8k stalno, nije el za nas i to je to, pa i sledeće sezone ima 11 12 jačih ekipa, čak da mi i napravimo fin tim.

• Like 2
Posted

Maj 2026. Četvrtak je. Budim se jako rano, nisam mogao da spavam ouzbudjenja. Veceras je poslednja utakmica najsramotnijeg rostera u istoriji mog voljenog kluba. Idem da jedem, ali nemam apetit, jedino o cemu razmisljam je kad ce krenuti sledeca sezona. Predajem se, izlazim napolje u nadi da ce mi nekakva aktivnost malo skrenuti misli. Naravno, nista ne uspeva a svakim trenutkom uzbudjenje raste. Iako je utakmica za 7h, vec gasim tv i ovde zaticem gomilu ozdravljenih koji su isto uradili...

Da se ne ljuti moj drug Magia, pukla me rakija i inspiracija 🙈

• Like 1
  • Love 1
  • Ha-ha 6
Posted
53 minutes ago, Barkley#34 said:

This is the end
Hold your breath and count to ten

Nije loša pesma za grobare :classic_smile:

Let the sky BC Partizan fall
When it crumbles
We will stand tall
Face it all together
Let the sky BC Partizan fall

Posted

Najgori skup ljudi i sportista koje je ovaj klub doživeo. Nemam želju više ni da ih vređam, svaki epitet mi deluje premalo a ne želim da ih podignem time što bih im rekao da su govna. 

Posted

Nikad ovako nisam pratio KK Partizan

Bez stresa, cak na neki nacin protiv ovih besramnika koji nazalost nose nas dres. Navijam da im svi daju 100+.

Ocekujem vezanih 14 poraza, sad su na 5.

• Like 1