Cavani Posted Monday at 06:40 PM Posted Monday at 06:40 PM 9 hours ago, Ne sam Safete said: Kad je vec zajebancija 🙂 3
Jakob Aman Posted Monday at 07:26 PM Posted Monday at 07:26 PM Nadao sam se da ce i Vasington otici u toku dana. Da pokazu bar malo ozbiljnosti i uklone i njega. Kontam da Parker ima previsok ugovor i da njega nazalost ne mogu da se rese. E to ide na dusu Zoranu i Zeljku.
nemanjaol Posted Monday at 09:04 PM Posted Monday at 09:04 PM 3 hours ago, VISOKOLETAC said: Izgleda da je vec bolja atmosfera 🙂 Jel mi se ucinilo ili neko na snimku govori ‘Jel ono Dzabula’ 😂 Al ne kontam ko su sve ljudi na snimku, da li samo ljudi iz kluba ili ima i novinara 1
JPM Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Hakkinen se iskusno grudva, nema kod njega "sta je ovo belo jebote..." 1 2
Don Dusko Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 1 hour ago, JPM said: Hakkinen se iskusno grudva, nema kod njega "sta je ovo belo jebote..." Janakopulos bi se zapitao da l da smrka ili da grudva. 1
Dzep Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (od jednog tvrdog ateiste i školskog primera nevernika) Srećan Badnji dan i Božić svima koji slave. Život ume da se pojavi tamo gde ga najmanje očekujete tako da, i pored toga što nikako nisam optimista, ostaju nam samo nada i vera da će i ovaj naš mučeni klub jednog dana prodisati. Do tada, samo hrabro, pamtite sve i budite spremni kad dođe vreme da se plate računi 6
Jakob Aman Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Polovina takmicenja a mi vec igramo rekreativno. Duplo kolo za definitivno oprastanje. Malo ko je to ocekivao.
ScepanScekicSto Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Utakmica staje u izvodjenje lopte Vanje do Pokusevskog sad na kraju utakmice ni manje ni vise... sta nam uradise od kluba jbt... 1
jedibojan Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 22 minutes ago, Barkley#34 said: This is the end Hold your breath and count to ten No safety or surprise, the end...
Tex_Willer Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Može li ek i ovaj tim: 1.) Rid, Nikolic, Drezgic 2.) Palmer, Lakic, Mijailovic 3.) Djurisic, Nikolic, Stefanovic 4.) Tanaskovic, Pokusevski 5.) Miletic, Benkston, Marković Trener: Dzikic Daj pionir ovi momci bi imali 7 8k stalno, nije el za nas i to je to, pa i sledeće sezone ima 11 12 jačih ekipa, čak da mi i napravimo fin tim. 2
Elevator Operater Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Maj 2026. Četvrtak je. Budim se jako rano, nisam mogao da spavam od uzbudjenja. Veceras je poslednja utakmica najsramotnijeg rostera u istoriji mog voljenog kluba. Idem da jedem, ali nemam apetit, jedino o cemu razmisljam je kad ce krenuti sledeca sezona. Predajem se, izlazim napolje u nadi da ce mi nekakva aktivnost malo skrenuti misli. Naravno, nista ne uspeva a svakim trenutkom uzbudjenje raste. Iako je utakmica za 7h, vec gasim tv i ovde zaticem gomilu ozdravljenih koji su isto uradili... Da se ne ljuti moj drug Magia, pukla me rakija i inspiracija 🙈 1 1 6
DameTime Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 53 minutes ago, Barkley#34 said: This is the end Hold your breath and count to ten Nije loša pesma za grobare Let the sky BC Partizan fall When it crumbles We will stand tall Face it all together Let the sky BC Partizan fall
le piaf Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Najgori skup ljudi i sportista koje je ovaj klub doživeo. Nemam želju više ni da ih vređam, svaki epitet mi deluje premalo a ne želim da ih podignem time što bih im rekao da su govna.
wrach Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nikad ovako nisam pratio KK Partizan Bez stresa, cak na neki nacin protiv ovih besramnika koji nazalost nose nas dres. Navijam da im svi daju 100+. Ocekujem vezanih 14 poraza, sad su na 5. 1
Recommended Posts