Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja na slavi, bilo upalieno ma tv-u u drugoj sobi, samo bacao pogled povremeno na rezultat.

Nego gde su nam pravnici, da li ima nekog osnova da se udare ovi klosari po dzepu?

Oni samopostovanja nemaju, mogu da ih samaraju 40+ svaku utakmicu do kraja, nece se potresti

• Like 1
Posted
1 hour ago, wrach said:

Daj nekako da se organizuje kolektivni odlazak iz hale nakon himne, ni sam vise nisam pametan sta uraditi ovoj gamadi.

Njima još bolje, niko im ne smeta u bleji.

Skoro sam napisao, nikada nikoga u ovoj zemlji bojkot utakmica nije smorio i naterao na promenu kursa.

Posted
10 minutes ago, nemanjaol said:

Nego gde su nam pravnici, da li ima nekog osnova da se udare ovi klosari po dzepu?

Ko da ih kazni? Ko?

Ovo cemo gledati, do kraja sezone. Paklena pomorandza, chinese water torture... su mala maca za ovo sta nas tek ceka.

Posted
8 minutes ago, wrach said:

okej, izlazak je losa ideja. Ali daj da se konkretizuje nesto u pm - otela su govna klub.

Ne možemo mi tu ništa. Šta da mu radimo kad neće da da ostavku? Jednostavno neće šta god da se desi. Šta da radimo igračima kad ili neće ili ne mogu bolje? Ništa, možemo samo ga negodujemo, zviždimo i to je to, završi se utakmica, odu kući i sve se zaboravi do sledeće. Vrlo je jednostavno - predsednik je ogledalo ćaćizma, nema sramote, odgovornost posmatra jedino kao ličnu (mada i tu bi mogao da se pronađe, ali neće), ne može iz pol razloga da digne sidro, i sad ćemo svi do kraja sezone da patimo. Međutim, neka. Zapamtiće se svi odgovorni iz ove sezone, ajde neka sedne sad Ostoja negde na kafu ako sme, nek za 3 godine sedne ako sme, jebaće mu mater svaki Grobar koji ga bude video

Posted
20 minutes ago, nemanjaol said:

Dzabula je too big to fail 😁

Posted

@Davai Davai, videla sam tvoj post u vezi Parkera, ali je u međuvremenu je obrisan. Svejedno želim da ga prokomentarišem.

Ne možeš nekom davati dijagnozu psihoze na osnovu jednog kratkog video snimka, na kom on pokazuje određene emocije. Razumem da nas sve Jabari nervira svojim stavomi pristupom, ali ljudi saberite se, nemojte da se bavite ozbiljnim temama (na koje većinom niste edukovani) na tako neozbiljan način.

Da bi osoba dobila dijagnozu depresije/šizofrenije, potrebna su ozbiljna testiranja, monitoring i opservacije koje sigurno traju duže od par minuta. I za koje sigurno nisi stručan.

P.S. Da ne bude da te tretiram drugačije nego kolegu sa KKCZ teme, možeš i ti da pocepaš svoju Megatrend diplomu iz psihologije.

• Like 4
Posted (edited)

Kad sportsk direktor i predsednik pisaju po igracima onda i igraci pisaju po klubu.

Tacka.

To se sve resava na drugo nacin.. al ko sam ja ds bilo sta pricam

Edited by ScepanScekicSto
  • Like 3
Posted

Kad shvatimo da su ovo sve posledice... e mozda nam bude bolje

Ne mozes ti dva puta da izadjes i pljujes te igrace, pisas po njima, po treneru i ocekujes da ti igraci pruze nesto...

nema ovde izlaska, bez reseta da ode Ostoja, za njim Duejn,Sterling, Tajrik i Parker, ma koliko to finansijski bolelo.

ne moze drugacije

ko to ne vidi, samo sebe zavarava

• Like 1