Jump to content

Recommended Posts

Posted

U Kaunas su završava milion posto, ali hajde da mi uradimo sve što je do nas da se ne završi pre vremena. 

Moraće ovo da se dobije odbranom (što me i plaši), da se "prebije" Edvards (ali ne vidim ko može da ga juri, Vanja?) a da sa druge strane igramo sa minimum izgubljenih lopti koje bi im davale brze poene.

Opet će biti neka muka, drama... Aj da vidimo ima li buđenja za Sterlinga ili je i dalje u komi 

• Like 1
Posted
11 hours ago, Dzep said:

Ja mislim da nam na ovu našu bekovsku liniju još samo Kodi fali pa da bude spektakl 😂😂

na mrtvoga vuka i zec šilji patku

• Ha-ha 3
Posted
2 minutes ago, rodriguez said:

na mrtvoga vuka i zec šilji patku

Ja čak ni nemam ništa protiv lika košarkaški, ukoliko bi mogao da zaćuti i radi tačno ono što mu se kaže. Pošto ima hero kompleks onda će i dobiti porciju svakog puta kad pokuša da bude heroj i kada se završi neuspešno (a većinski se tako završava). A stvarno mislim da bi nam za pravi shitshow samo on bio potreban, izbila bi tuča tipa na trećem treningu...

• Love 1
Posted
9 minutes ago, Dzep said:

Ja čak ni nemam ništa protiv lika košarkaški, ukoliko bi mogao da zaćuti i radi tačno ono što mu se kaže. Pošto ima hero kompleks onda će i dobiti porciju svakog puta kad pokuša da bude heroj i kada se završi neuspešno (a većinski se tako završava). A stvarno mislim da bi nam za pravi shitshow samo on bio potreban, izbila bi tuča tipa na trećem treningu...

Baš ne mislim da je ovo problem kod Kodija, a ta interpretacija se provlači i po KKCZ temi.

Anyways, što se tiče tuče na treningu, imam osećaj da bi on ovu našu fake tough ekipu složio k'o metar drva... 

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Ja bi počeo sa Lakicem i Bongom na 3 i 4 i prikovao Bongu na Karsena, dok Lakic dole može se rve se bilo kim na 3/4.

Deluje mi da Tajrik i danas nastavlja sa odličnim partijama, ovo mu je baš pogodno tlo.

Posted
9 minutes ago, le piaf said:

Večeras sve po redu limaru i pederu, ne zaboraviti ćacpalja. 

@Dzep tebe gledam :default_coffee:

To ti je završeno.

2 minutes ago, DameTime said:

Baš ne mislim da je ovo problem kod Kodija, a ta interpretacija se provlači i po KKCZ temi.

Anyways, što se tiče tuče na treningu, imam osećaj da bi on ovu našu fake tough ekipu složio k'o metar drva... 

Ma daj bre, Butler ubija redom, on ničim izazvan šutira side step trojku u tipa 9 sekundi napada, na manje od 5min do kraja... Šamar iz bekenda.

Što se tuče tiče, i tu ti veću ulogu igra srce nego mišići, umedžgao bi ga Sterling/Shake samo tako 

• Love 1
Posted
4 minutes ago, Dzep said:

Ma daj bre, Butler ubija redom, on ničim izazvan šutira side step trojku u tipa 9 sekundi napada, na manje od 5min do kraja... Šamar iz bekenda.

Pogrešan potez svakako, samo sam htela da kažem kako mi ne deluje da je to kod njega ego-driven. Više je produkt nedostatka prirodnog osećaja za plejmejking, on je jednostavno priučen za tu poziciju. 

9 minutes ago, Dzep said:

Što se tuče tiče, i tu ti veću ulogu igra srce nego mišići, umedžgao bi ga Sterling/Shake samo tako 

Ovde sam htela da kažem kako se potcenjuju tipovi kao što su CMM i npr. Shake, koji deluju tako smireno i hladnokrvno:)

Posted
34 minutes ago, Dzep said:

Naravno. Kodi je zapravo sam sebi najveci neprijatelj.

On treba da koristi ono sto mu se pruza.

Ako je to nista, onda nek gleda da bar ne bude stetan.

Ako se otvori onda treba da napada prodorom.

A ne da tripuje hero ball.

Ima on dosta prednosti samo sto ih svojim ponasanjem sakriva.

• Like 2
Posted
33 minutes ago, DameTime said:

Samo da posle ne budu komentari publike...

c47cb746-c79c-485e-8892-710a1986f7a3_tex

• Like 3
  • Ha-ha 2
Posted
2 hours ago, Dzep said:

Aj da vidimo ima li buđenja za Sterlinga ili je i dalje u komi

Buđenje rano Sterlinga

il' blagi bol u mudima,

a tekma takva

da može da se opegla...

• Like 1
  • Love 2
  • Ha-ha 7
Posted
2 hours ago, Tex_Willer said:

Ja bi počeo sa Lakicem i Bongom na 3 i 4 i prikovao Bongu na Karsena, dok Lakic dole može se rve se bilo kim na 3/4.

Deluje mi da Tajrik i danas nastavlja sa odličnim partijama, ovo mu je baš pogodno tlo.

Previše je brz Karsen da ga Bonga juri pre će biti Vanja tu .

Posted

Veceras jasno:

1. Podrska za Mirka, Zeljka i pojedine igrace*.

2. Napusavanje Ostoje i Ace.

*Tu Wash, Jabari i Tajrik ne spadaju sigurno i nadam se da ce otici u toku sezone, najkasnije u junu 2026.

Posted
3 hours ago, DameTime said:

Na stranu fizičke sposobnosti Kodija, Sterling neka cijepa geto diplomu ako ga lik sa očima i trepavicama Bambija nasloži...

😛

Na stranu tuče, Sterling bi morao da počne da probacuje loptu kroz obruč.

• Ha-ha 8
Posted
29 minutes ago, Shonewizard said:

Na stranu fizičke sposobnosti Kodija, Sterling neka cijepa geto diplomu ako ga lik sa očima i trepavicama Bambija nasloži...

Uhhh....Idi sa foruma neko vreme brate. Možda i iz države. Dejm ovo ne prašta

• Ha-ha 2
Posted
4 minutes ago, NMX said:

Uhhh....Idi sa foruma neko vreme brate. Možda i iz države. Dejm ovo ne prašta

Sa ocima i trepavicama debele salteruse...

Ja, jedibojan, pri zdravom razumu i ciste savesti ovim dokumentom, pred forumaskim svedocima rasporedjujem svoju imovinu na sledeci nacin...

• Like 1
  • Ha-ha 9
Posted
4 hours ago, Kooineeperk said:

Zamoljava se komsinica @DameTime da smanji izlive ljubavi prema nasem Kodiju, jer od kad je pojacala, on se skroz pogubio. Hvala. ❤️ 

Samo treba jos vise voleti Kodija

• Love 1
Posted (edited)
1 hour ago, jedibojan said:

Sa ocima i trepavicama debele salteruse...

Ja, jedibojan, pri zdravom razumu i ciste savesti ovim dokumentom, pred forumaskim svedocima rasporedjujem svoju imovinu na sledeci nacin...

Vidje 'vako rodjeni...uzmi samo jaknu i sošku. Ispred te već čeka moj čoek. On će te prebačit do Tesle.

U Barsi presedaš za Asuncion - Paragvaj i tamo mučiš dok ne stignu dalje instrukcije.

Edited by wing
  • Thanks 1
Posted (edited)

Nabijem i Limara i ovog Spanca!

Nagadja se da je ugovor do juna 2027. Sad je zanimljiivo kako njemu moze ugovor do tad a ranije nije mogao posto Limaru istice 2026. godine.

Samo se nadam da su mu nabudzili klauzulu u ugovoru, da se isti produzava na sezonu 2026/27 samo ako se nekako udje u play in i osvoji ABA.

Đoan Penjaroja već na treninzima Partizana

https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/djoan-penjaroja-partizan-novi-trener-ugovor-zeljko-obradovic-sport-klub/

Edited by TripleJ
  • Pumpaj! 1
Posted
17 minutes ago, TripleJ said:

Samo se nadam da su mu nabudzili klauzulu u ugovoru, da se isti produzava na sezonu 2026/27 samo ako se nekako udje u play in i osvoji ABA.

Samo se ti nadaj. Ne bi me čudilo ni da se limar naguzio i bukvalno samo da dovede bilo koga. 

• Like 2