Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kako god u derbiju je viđano da slabija ekipa, ovaj prvi derbi  iznenadi. Očekivana je i reakcija ekipe. Vjerujem da će novog trenera ParanojaTM objaviti tako da i tu očekuju pozitivne reakcije ekipe i rasterećenje.

Ali ova grupa likova nije ni svesna kako će se raspasti, kada udare na zid sa druge strane, pogotovo ako Zvezdi oba centra budu igrali. 

Da razjasnim moju poziciju ja bih volio pobjedu i navijam za to u stvari Partizan kakav god da bio.

Posted

Već otprilike deseti dan kako se naš predsednik ne oglašava, nema ni reakcija prema igračima, nema ni trenera, a pre svega nema njegove ostavke. I u tim situacijama mi pričamo o novom treneru, o derbiju jer moramo o nečemu da pričamo, prosto to je normalno, međutim ono što ćemo u petak reći će opet biti dovoljno bilo kome ko ima uši da bi mogao da čuje ali Limar ih nema, a nema ni obraza čim može sve to da trpi.

O utakmici - nema šansi da mi možemo da sačuvamo Kodija i Butlera sa ovim našim postavkama i personalnom, što dalje rađa probleme sa krilima protivnika (Nwora i sto otvorenih šuteva) a da ne pominjem poziciju krilnog centra... Takođe, ako igra Izundu, nemamo ni prednost na centru, a ni na poziciji trenera. Uz poznato stanje na tribini, na čemu bi iko normalan mogao da bazira optimizam?

• Like 4
Posted (edited)

ne može precednik da se oglasi, zauzet je šišanjem ocokoljića na nularicu i kupovinom adekvatnog fensi odela da ga u petak predstavi kao penjaroju za 2m evra

račun koliko je dobar od toga tek dolazi ali dobar je sve i sa ovim ulaganjima

zato je i najavljen penjaroja a ne pablo laso na primer nedao bog

Edited by rodriguez
Posted

U petak je jedino važno napušavati limarčinu i gazdu mu. Znajući tužnu tribinu, prozivaće se cigani sve vreme, a oni su sad totalno nebitni. 

Nadam se da ostatak hale neće zaboraviti šta je zapravo važno. 

• Like 7
Posted
1 hour ago, Dzep said:

Već otprilike deseti dan kako se naš predsednik ne oglašava, nema ni reakcija prema igračima, nema ni trenera, a pre svega nema njegove ostavke. I u tim situacijama mi pričamo o novom treneru, o derbiju jer moramo o nečemu da pričamo, prosto to je normalno, međutim ono što ćemo u petak reći će opet biti dovoljno bilo kome ko ima uši da bi mogao da čuje ali Limar ih nema, a nema ni obraza čim može sve to da trpi.

ovo je sustina... kakva utakmica, derbi, bizli, kurci palci

covek je izasao i rekao da su igraci psovali strucni stab, da su bojkotovali trenera, i nema nikakve reakcije?

pa malo je reci da fo nije klub 

• Like 2
Posted

Bas mi se ne ide u petak...

Da znam da ce da se pumpa i napusava bagra jedva bih cekao, ovako ce biti mucno da slusam kako se navija.

Posted

Dosta je ozbiljnija priča Sfero. Penjaroja ne znam kako je dobacio do Barse, valjda je to njihova verzija Ocokoljića.

• Like 1
Posted

E da, glede gazde nam, ozbiljno sam razočaran izborom lokacije za skijanje, Livinjo je onako, srednja kategorija, mora da se pokaže status nečim mnogo prestižnijim moj Ostoja, ne umeš ni da se qrčiš kako valja...

Posted
20 minutes ago, Elevator Operater said:

Paranoja ima sav potencijal da postane naša verzija Sfere, samo jos više razblažena.

Pa giros teško da ume da sprema pa eventualno vidite za tu paelju i churrose

Posted
6 minutes ago, NMX said:

Pa giros teško da ume da sprema pa eventualno vidite za tu paelju i churrose

Možda je Penja Roha.

• Like 1
Posted
25 minutes ago, Dzep said:

E da, glede gazde nam, ozbiljno sam razočaran izborom lokacije za skijanje, Livinjo je onako, srednja kategorija, mora da se pokaže status nečim mnogo prestižnijim moj Ostoja, ne umeš ni da se qrčiš kako valja...

Borba 2 vuka u njemu. Jedan ima potrebu da se default kurči jer zbog ćaci, drugi da se ne kurči previše zbog polupaće ga neko.

Posted

Penjeroja i Grimau su bas dva cudna potpisa Barse. 

Grimau posle njih radio par meseci u rumuniji i tu ga isterali. Nece ni ovaj prvi dalje da dogura.